Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(Migluzee @ 2012 05 16, 16:45)
nu negi sunku bent siek tiek pagooglinti:

http://ligos.sveikas...gos/vejaraupiai

o ko čia tą galvą daužyt? Ką aš neteisingai parašiau? Tą patį ir parašiau gi tongue.gif

gūglą visą išnaršiau, vaikui susirgus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 16 gegužės 2012 - 17:59
Susirgo ir mažė mano, po 17 dienų nuo kontakto... 4u.gif
Atsakyti
Mano mažylė jau ir pasveikus smile.gif Visai nedaug buvo spuogelių, pora "reisų" bėrimo, veidukas beveik ir nepaliestas liko smile.gif Tikrai jaunesnė sirgo lengviau. Tepėm tik iškilusius spuogus gaminamu tepaliuku, prausėmės po vandeniu su muilu.

Stiprybės mamoms ir vaikams, kam dar priešaky ši liga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2012 05 13, 11:21)
Sveikos,
Mano sūnus ir serga jau ketvirta diena. Išbėrė gausiai, net ant apatinio voko, prie akių susidarė toks gelsvas burbuliukas. Sakykit, ar kam nors skyrė antibijotikus, jei yra kai kurie tokie pūlinukai? Mes burną purškiam su hexoral, visą kūna nupurškiu antiseptiniu skysčiu, žalumos nebetepu, nes žaisdelės atviros. Turim ir temperatūros 38,4, bet su ibuprofenu nusimušam. Siaubas kokia baisi ta liga, kaip kentėt tie vaikai turi.  verysad.gif

pažįstamos vaikas 3 metukų nuo vėjaraupių pakliuvo į ligoninę infekcinę, nes tie šašai pūlingi po oda pradėjo lįsti. tai jam net ir hormoninius vaistus reikėjo gerti. nors mūsiškis ir skiepytas, baisoka buvo, kai prisiklausiau. pirmąją vėjaraupių bangą, kuri kaip tik prieš Kalėdas buvo, sėkmingai atlaikėm. žiūrėsim, kaip toliau seksis, bet kol kas džiaugiuosi, kad pasiskiepijom.
va čia naujesnis straipsnis apie vėjaraupius ir skiepus nuo jų http://www.manoskiep...omplikacijoms-/, skiepijimo efektyvumas - 90-95 %.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MisKaprizas: 21 gegužės 2012 - 12:37
QUOTE(Migluzee @ 2012 05 16, 15:45)
Užsikrečiama nuo sergančiojo vėjaraupiais oro lašeliniu, retai – tiesioginio kontakto būdu. Jis gali apkrėsti aplinkinius 2 dienas prieš išbėrimą, visą bėrimo laikotarpį ir 5 dienas po paskutiniojo bėrimo atsiradimo. Susidarius šašams, nuo ligonio jau neužsikrečiama

doh.gif
nu negi sunku bent siek tiek pagooglinti:

http://ligos.sveikas...gos/vejaraupiai

Ne viskas tesa kas sitam straipsni parasyta
Labai retai po skiepijimo gali atsirasti keletas vėjaraupiams būdingų pūslelių odoje. Aplinkiniams tokios pūslelės nepavojingos, nes vakcininis virusas į aplinką neišsiskiria.
Mano vaikas uzsikrete nuo mergaites kuri turejo tik 2 spogelius, po skiepo ir buvo praeja kokios 2 savaites po jos isberimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulite: 23 gegužės 2012 - 09:29
ir mano dukryte susirgo vejaraupiais, jau 6 diena kaip sergam, kazkur 4 dienas gausiai bere, buvo pakylus temperatura, bet jau po biski praeina, paskutines 2 naktis gerai miegojo smile.gif pirmas dienas tepiau kalio permanganantu, poto nusipirkau dezinfekuojanti purskala, kuris kartu sausina spuogelius bei vesina, ne taip niezt (2 variantas mums labiau patiko, nes matesi dukrytei lengviau bei naudoti patogiau).
Atsakyti
Vyresnioji sirgo sakyciau gan sunkiai, spuogeliu buvo daug, ant veido nemazai, temp.kelias dienas laikesi 38,5. Tepiau pirmas dienas su arbatmedzio aliejum, po to su Octenisept purskalu. Kelis kart nakciai daviau Tavegyl. Dabar jau sveika, nors sasiukai dar yra.
Siandien lygiai po 14 dienu isbere abu mazuosius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migluzee: 30 gegužės 2012 - 15:06
O kiek kartų dienoje tepate tuos pačius spuogelius? Šiandien pirma diena bėrimo, išlindo pūslelės kolkas tik ant veiduko, visos aplink lūpas ir labai jau šlapiuojančios, tepiau jau 3 kartus didžiuosius briliantine žaluma, nes toks vaizdas, kad nieko nedžiovina, nes nubėga tas susidaręs skystis g.gif
Atsakyti
Sveikos,mano maziui jauciu irgi vejaraupiai,vakare temperatura sukilo,nakti buvo,o siryt atsikele tokiais spuoguciais isbertas,bet dar ne pusleles,tai galvoju dabar ar is karto reikia tepti,ar laukt kol tos pusleles susiformuos? g.gif
Atsakyti
labutis mano sunius sitgo pries savaite parsinese is darzelio ,buvo labai daug spuogu nugara kaip tarka ,turejome temperaruros keles dienas ,man daktare liepe maudyti kaip neturi temperaturos kelis kart per diena ir as tepiau spitita sumaisius su vandeniu (virintu )
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti