Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

O kuo tepti reikia? Tik ta briliantine zaluma ar jau yra kas nors naujo? g.gif
Ruosiuosi ir as, nes aplink serga puse vaiku doh.gif
Atsakyti
Pries pora men.ir mano mazoji sirgo vejaraupiais,jai 4 metukai.Darzelyje vaikai sirgo,buvo karantinas,bet as specialiai ja vedziau,kad tik uzsikrestu(uzsikrete tik po men.kai jau visi buvo pasveike blush2.gif ),nes zinau ka reskia sirgti vyriasniame amziuje doh.gif man paciai kai sirgau buvo 14m.,o broliui 19m.tai man dar nieko,liko keli nezymus randelai,o broliui daugiau verysad.gif be to jam temperatura kelias dienas buvo 40 blink.gif
Mazoji prasirgo labai lengva forma,tai gydytojas sake,kad jeigu nesusidare imunitetas,tai gali sirgti ir dar katra doh.gif (tfu,tfu,tfu)randeliu neliko drinks_cheers.gif
O del "zelionkes"tai gyd.sake,kad ji jau "nebemadinga" biggrin.gif ja tepama tik kritiniu atveju kai labai labai niezti,arba kai pradeda puliuoti.Mums pakako ir berods Fenistil tepaliuko mirksiukas.gif sake galima ir Psilobalsamu tepti,tais kas nuo niezulio smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, na nezinau kaip jums, bet man paciai vaikysteje tevai ant nosies ir prie apatiniu blakstienu ispaude spuogelius (nes nezinojo kad man vejaraupiai) tai randai iki siol yra ir niekur jie nedingsta. O ten kur blakstienos turetu buti, ju nera. Bet nieko cia baisaus,myles ir tokias jusu mazutes mergytes smile.gif
Atsakyti
mano didysis sirgo 5 m. tai ir temp buvo labai auksta ir spuogeliu buvo begal daug verysad.gif , tepem zelionka doh.gif , buvo zalias kaip varliukas tongue.gif . liko keli randelei, kol kas nemazeja verysad.gif .o mazylis persirgo 3 men, jam tepem psilo balzama, matyt jam labai lengva forma buvo g.gif , nei temp nei neramus tebuvo, gal kokie 20 spuogeliu tebuvo thumbup.gif
Atsakyti
po vejaraupiu liko pas mus ir isvirsiniu randu ir vidiniu -sirdies ir baimiu....labai sunkiai sirgom mes tais vejaraupiais plius kai daktarai "savamoksliai",vos nenumirem verysad.gif netekom priekiniu dantuku ir neaisku ar jie beisaugs verysad.gif zodziu isgirdus zodi vejaraupiai mums kaip siaubo filmas pro akis prabega verysad.gif
Atsakyti
Mano bernai abu persirgo pavasarį, liko nežymių randelių, kurie vis labiau nyksta. O mano kūnas dar ir dabar nusėtas vėjaraupių randais, nors sirgau prieš 20 metų. Bet nesuku sau dėl to galvos.
Atsakyti
Ant mano burbulo jau nieko nesimato, skirtingia nuo manes, nes uzsikreciau nuo jo, nebuvau sirgusi vaikysteje, tai linkiu arba visai nesusirgt, ar susirgt ikimokyklinukui.. daug lengviau praeina, net jei ir sunkiau, bet suaugusiam dar sunkiau blink.gif
Atsakyti
Mes sirgome lygiai prieš metus. Sunkia forma, šašu daug ir net burnytė buvo išberta. Temperatūra 39,5. Tepemės "zelionke" po to net prie jodo tirpalo perėjome. Teko gerti Tavegyl, kad galėtų užmigti. Po metu rendelių niekur neliko ant kūno, o vat ant kaktos turime du iki šiol. Manau išaugs, išsilygins ir tie du smile.gif Suaugusiems kiek žinau ir kiek mačiau tai nelabai tos duobutės dingsta.
Atsakyti
Mano vaikai irgi sirgo prieš metus,Dydysis su aukšta temp.ir su daug spuogų doh.gif ,o mažasis susirgo,baigiant didžkiui,pirma-laringitas,po poros dienų vėjaraupiai pasireiškė,tad teko pagulėti ligoninėje10d.,deja bet liko keli randeliai,gerai,kad nelabai matomoj vietoj ax.gif
Atsakyti
Sirgo mano abu vaikai. Mazylis labai sunkiai, bet kas blogiausia jis nesidave tepamas, ypac negalejau jam patepti veido (net mieganciam), tai jis tuos veido spuogelius nusidraskydavo. Liko ant veido randeliu, bet man atrodo, kad jie mazeja. Tikiuosi, kad su laiku visai isnyks unsure.gif Nors as pati turiu ant voko randa, bet man jis nemaiso mirksiukas.gif
Mums labiau padejo briliantine zaluma, visus spuogelius, kuriuos tepiau "fenistil" ir psilobalzamu, draskesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolete: 20 vasario 2009 - 16:22
Vaikai dar nespėjo susirgti, o aš vaikysteje darželio nelankiau, tai taip ir likau nepersirgus, tai jau kai griebs mus tie vejaraupiai, tai 3-se žali sedesim, baisoka. scare.gif
Atsakyti
maniskis neuzsikrete nuo darely keliu susirgusiu,nes mes ji paskiepijom,tikiuosi ir nesusirgs
Atsakyti