Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

randelių neliko
Atsakyti
Sveikos mamytes! 4u.gif norejau paklausti-mano mergaite serga vejaraupiais,ketvirtad.pradejo kilt spuoguciai,temper.bet siandien jau nera temper.ir nebekyla spuoguciai,kada galesiu maudyt,bet jau taip rimtai,kad pamirktu vonioj,greiciau nusiplautu ta zalia spalva?
Atsakyti
liko mazuliukas, bet nesimato, uzdengia plaukuciai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos "kolegos" smile.gif tai va, susirgo ir mano didzioji, jau snd trecia diena, bet ju kaip nemazeja taip nemazeja, jau tuoj bus kuno spalvos nematyti o tik zalia zalia doh.gif , bet netame esme, norejau jusu pasiklausti, kuo jus tepame burnyteje spuogelius, pas mus ju itin daug, net vaikas pavalgyt normaliai negali, jau net gaila darosi ziuret i ja verysad.gif mums ten daktare dave toki meginuka pasibandyt, ten kazkoks burnos ploviklis (Aloclair) bet neveiksmingas jis man kakoks atrodo g.gif , ka jus patartume unsure.gif t
Atsakyti
QUOTE(vaidoolia @ 2009 12 02, 16:35)
Sveikos "kolegos"  smile.gif  tai va, susirgo ir mano didzioji, jau snd trecia diena, bet ju kaip nemazeja taip nemazeja, jau tuoj bus kuno spalvos nematyti o tik zalia zalia doh.gif , bet netame esme, norejau jusu pasiklausti, kuo jus tepame burnyteje spuogelius, pas mus ju itin daug, net vaikas pavalgyt normaliai negali, jau net gaila darosi ziuret i ja verysad.gif mums ten daktare dave toki meginuka pasibandyt, ten kazkoks burnos ploviklis (Aloclair) bet neveiksmingas jis man kakoks atrodo g.gif , ka jus patartume unsure.gif t

mes purskeme saltalankiu alieju su medetkomis cia viename prskiamame buteliuke mirksiukas.gif toks zalias mazas flakonelis apie 20lt kainuoja bet labai jau geras,mes ji ir nuo gerklytes skausmo purskiame tai padeda thumbup.gif tik ne visose vaistijnese jo buna ,mes pirkome baltijos vaistiniu grupej priklausiancioje vaistineje rolleyes.gif
Atsakyti
sweikos kolegos. mano didzioji irgi susirgo vejaraupiais. istepliojau zelionke, tai vaikas patenkintas, prase ja musmere vadint biggrin.gif tik kad as nesirgus ( bent kjau tevai neatsimena kad buciau apturejus sita malonuma) ir sunus tada imuniteto neturi... tai va laukiam dovanu ant kaledu - vejaroupiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kaulis @ 2009 12 02, 22:59)
mes purskeme saltalankiu alieju su medetkomis cia viename prskiamame buteliuke  mirksiukas.gif  toks zalias mazas flakonelis apie 20lt kainuoja bet labai jau geras,mes ji ir nuo gerklytes skausmo purskiame tai padeda  thumbup.gif tik ne visose vaistijnese jo buna ,mes pirkome baltijos vaistiniu grupej priklausiancioje vaistineje  rolleyes.gif

aciu uz patarimus mirksiukas.gif , bet radau as dar viena gydymo buda, o gi... vakar tvarkydama namu vaistinele, aki patrauke daktarino tubele, taigi pasiskaicius instukcija, pagalvojau isbandysim,ir kaip matau nesuklydau thumbup.gif , jau po dienos naudojimo, puslikes gyja ir ju mazeja drinks_cheers.gif ir aciu dievui vaikas normaliai valgyt gales smile.gif beto skambinausi ir gydytojai, tai ir gi sake kad galima taip gydyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute544 @ 2009 12 03, 13:24)
sweikos kolegos. mano didzioji irgi susirgo vejaraupiais. istepliojau zelionke, tai vaikas patenkintas, prase ja musmere vadint  biggrin.gif tik kad as nesirgus ( bent kjau tevai neatsimena kad buciau apturejus sita malonuma) ir sunus tada imuniteto neturi... tai va laukiam dovanu ant kaledu - vejaroupiu  unsure.gif

mes turbut taip pat kaledas apturesim su tokiom paciom dovanom lotuliukas.gif didzioji pasveiks, o po to turbut maziukas bus panasus i musmire, va cia tai vargelio bus, kaip reiks ji tepliot, jis gi vietoj nepagules doh.gif jam gi visur viskas idomu biggrin.gif
na o jus sveikit ir linksmu svenciu jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoolia @ 2009 12 03, 13:33)
na o jus sveikit ir linksmu svenciu jums mirksiukas.gif

dekui, linksmu ir sveiku svenciu ir jums wink.gif newyear.gif
Atsakyti
Liko vyresneliui ant nosytes ir kaktytes duobukes, o maziukui buvo irgi labai daug pusleliu, bet jam negilumines tokios
Atsakyti
[quote=vaidoolia,2009 12 03, 14:33]
aciu uz patarimus mirksiukas.gif , bet radau as dar viena gydymo buda, o gi... vakar tvarkydama namu vaistinele, aki patrauke daktarino tubele, taigi pasiskaicius instukcija, pagalvojau isbandysim,ir kaip matau nesuklydau thumbup.gif , jau po dienos naudojimo, puslikes gyja ir ju mazeja drinks_cheers.gif ir aciu dievui vaikas normaliai valgyt gales smile.gif beto skambinausi ir gydytojai, tai ir gi sake kad galima taip gydyti smile.gif
Papildyta:
mes turbut taip pat kaledas apturesim su tokiom paciom dovanom lotuliukas.gif didzioji pasveiks, o po to turbut maziukas bus panasus i musmire, va cia tai vargelio bus, kaip reiks ji tepliot, jis gi vietoj nepagules doh.gif jam gi visur viskas idomu biggrin.gif
na o jus sveikit ir linksmu svenciu jums :mirksiukas

na va, kaip spejau tai taip ir atsitiko, db jau trecia diena mano maziukas kankinasi doh.gif bet jam kiek sunkesne forma, negu vyresniajai buvo verysad.gif trecia para vis niekaip negalim tempos numusti, laikosi 38,5-39,2 verysad.gif geriam ibufeno sirupa, bet ji tik iki 37,8-38 numusa ir nors tu ka doh.gif o apie kuneli tai jau nekalbu, imu jau vatos tamponeji i tiesiog teplioju kuneli, nes ten jau taskuoti nebeimanoma doh.gif isbertas visur kur tik imanoma, tai gydytoja sake labai stebeti lytinius organus kad tik nesupulioutu, nes ten pastoviai tai slapia buna verysad.gif ir seip jis toks irzlus vangus vaikas, kuria cia nakti beveik visai nemiegojo doh.gif nors ir viburkolio zvakutes naudojam ir tavegilio ketvirti duodu, nepadeda jam nieks doh.gif greciau jau baiktusi jam tos kancios, gaila darosi ziurint i vaika verysad.gif
Atsakyti
Susirgo ir mano vyresnis šia liga verysad.gif Bet pas mus kažkaip netaipviskas vyko g.gif Buvo temperatūra 6 paras, pakildavo tik vakare apie 38C. Nuėjom pas gyd, sakė kad jauilgaičia laikosi reik antibiotikų verysad.gif Pradėjom gert, temperatūra dingo ir dar po dviejų dienų atsirado bėrimas schmoll.gif Nu pagalvojom kad tai organizmo reakcija į antibiotikus doh.gif Nebedaviau antibiotikų ir pastebėjau kad sūnui pradėjo niežėt spuogiukai, tada supratau kad temperatūra buvo ne šiaip sau verysad.gif Gyditoja patvirtino mūsų diagnozę smile.gif Dabar tikriausiai kad dukrytė susirgs verysad.gif Gal ir gerai kad abu persirgtų, bet kad nebūtų kokių komplikacijų,norisi kad lengviau liga praeitų ax.gif
Atsakyti
ir mes jungiames i jusu buri...vakar parsivedu savo vaikina is darzelio...nurengiu,o ten spuogeliu milijonas sad.gif vakar pazymejau,siandien vel...baisu,net ant lytiniu organu...musu vaistai:brilijantine zaluma,salicilio spiritas ir aceterino geriamas tirpalas.bet vaikui temperaturos nera g.gif
Atsakyti