Susirgo vėjaraupiais 8 mėn. Iš pradžių susirgau aš. Galiu pasakyti tai labai labai sunki liga suaugusiam žmogui, išsikapščiau tik lašelinių pagalba ir gydytojos priežiūra, antraip būčiau keliavusi į ligoninę. Sirgau virš savaitės. temp. siekė 40 ir daugiau
Po savaitės susirgo mažylis, vėliau antras vaikutis ir galų gale mano vyresnėlis. Mažylis sirgo labai sunkiai - 2 sav. Temp. laikėsi 9 d. aukšta, kas keisčiausia tiek man, tiek vaikui ji prasidėjo nuo nedidelės, kuri kasdien augo ir kuo ilgiau sirgom tuo aukštesnė buvo

Antras mažylis lengviau sirgo, vyresnėlis - lengviausiai. To košmaro nelinkėčiau niekam patirti, ypač jei liga bus tokia kaip mano mažylio. Labai varginanti, labai sunki, visas kūnas išbertas, aš tepiau briliantine žaluma, t

i pasiimdavau vatos tamponėli ir braukdavau per visa kūną, nes spuogeliai buvo ištisai, po vieną tepti nebuvo net šansų, jų buvo beproto daug. Tarp kitko, man ir mažiui buvo išbertos burnytės. Man dar buvo keli spuogai ant pėdų. Ant veido beprotiškai daug ir liko randeliai
Papildyta:Aš vaikystėje sirgau vėjaraupiais irgi. Bet labai lengvai, šiek tiek spuogelių ir jokios temp. Tad suaugusi atsiėmiau sočiai.
kas skiepijate vaikus prisiminkite, kad vakcina nėra visam gyvenimui, ją būtina kartoti. Nes suaugusieji serga labai sunkiai, pati patyriau ką reiškia tokia vaikiška liga