Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" II dalis

QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 11:30)
man šita mergytė irgi labai gražutė , o svarbiausia matosi tikrai miega  wub.gif  wub.gif
Man labai si nuotrauka patinka wub.gif nuotrauka paprasta 4u.gif bet taip graziai mergaite miega su Karvyte wub.gif
vo tik viena, karvyte tai ne miega lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kaip zuri bigsmile.gif kaip saugo savo seimininke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 06 spalio 2009 - 12:33
Mano favorite
SI GRAZUOLE

Ir mergaite nuostabi, ir TIKRAI miega, ir fotografuota graziai, kaip ten saket... estetiskai, va! Be jokiu pribombasu prigalvotu. Cia dirbtinai kurti 'meno' nereikejo, tas nuostabus miegas, nuostabi mergaite JAU yra menas, tik tereikejo ji graziai iamzinti.
Atsakyti
Baisus dalykas - krizė, tačiau nieko nėra baisiau už dvasinę krizę...
Komentuoti, kritikuoti, galima ir reikia- tai priverčia susigriebti.
Kritikuoti objektyviai, kaip ir ginčytis , neįžeidžiant, pasveriant savo žodžius, argumentuotai- yra menas.
Pripažinkim, ne visos tą mokam...
Gal prieš kritikuodamos ir rašydamos - pasverkim žodžius, mintis, gal tuomet purvo bus mažiau.
SM vis labiau panašėja į širšių lizdą, o ne į super mamų valstybę, man darosi gaila...

P.s nuostabus dalykas yra TAKTAS, nemanot?
Atsakyti
o man si labai miela wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 11:30)
man šita mergytė irgi labai gražutė , o svarbiausia matosi tikrai miega  wub.gif  wub.gif

o aš tą foto pamačius kažkodėl manau, kad tos mergytės akytės turi būt tokios pat žavios kaip tos karvytės... biggrin.gif visiškas atsipalaidavimas... wub.gif net mane ant miego patraukė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 10 06, 13:50)
o aš tą foto pamačius kažkodėl manau, kad tos mergytės akytės turi būt tokios pat žavios kaip tos karvytės...  biggrin.gif visiškas atsipalaidavimas...  wub.gif  net mane ant miego patraukė  hihihi.gif

bet ta karvytė kaip gražiai žiūri wub.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal po konkurso mama parodys ir princeses akytes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 06, 15:39)
gal po konkurso mama parodys ir princeses akytes  bigsmile.gif

Apie akis ir aš pagalvojau ax.gif Kažkodėl man ryškiai mėlynos "piešiasi", nors greičiausiai rudos yra smile.gif
Atsakyti
turbut tamsios, nes pati mergaites tamsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 06, 15:45)
turbut tamsios, nes pati mergaites tamsi rolleyes.gif

Greičiausiai, nors gi būna tamsiaplaukių mėlynakių. Ot bus mums spėliojimo, jei mamytė visgi neparodys savo dukrytės atmerktom akim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 06, 15:22)
bet ta karvytė kaip gražiai žiūri  wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ha bet karvutė gi nemiega - nesąžininga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 06, 14:49)
Greičiausiai, nors gi būna tamsiaplaukių mėlynakių. Ot bus mums spėliojimo, jei mamytė visgi neparodys savo dukrytės atmerktom akim hihihi.gif

jei neparodys tai gal bent parasys wink.gif

o jei ne tai taip ir liksim dvejonese cool.gif

zinoma, kad buna....
Atsakyti