Man labai si nuotrauka patinka nuotrauka paprasta bet taip graziai mergaite miega su Karvyte
vo tik viena, karvyte tai ne miega o kaip zuri kaip saugo savo seimininke
Ir mergaite nuostabi, ir TIKRAI miega, ir fotografuota graziai, kaip ten saket... estetiskai, va! Be jokiu pribombasu prigalvotu. Cia dirbtinai kurti 'meno' nereikejo, tas nuostabus miegas, nuostabi mergaite JAU yra menas, tik tereikejo ji graziai iamzinti.
Baisus dalykas - krizė, tačiau nieko nėra baisiau už dvasinę krizę... Komentuoti, kritikuoti, galima ir reikia- tai priverčia susigriebti. Kritikuoti objektyviai, kaip ir ginčytis , neįžeidžiant, pasveriant savo žodžius, argumentuotai- yra menas. Pripažinkim, ne visos tą mokam... Gal prieš kritikuodamos ir rašydamos - pasverkim žodžius, mintis, gal tuomet purvo bus mažiau. SM vis labiau panašėja į širšių lizdą, o ne į super mamų valstybę, man darosi gaila...
o aš tą foto pamačius kažkodėl manau, kad tos mergytės akytės turi būt tokios pat žavios kaip tos karvytės... visiškas atsipalaidavimas... net mane ant miego patraukė
o aš tą foto pamačius kažkodėl manau, kad tos mergytės akytės turi būt tokios pat žavios kaip tos karvytės... visiškas atsipalaidavimas... net mane ant miego patraukė