Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" II dalis

Žinot, kas yra juokinga (kaip čia teisingiau išsireiškus), kad abi pusės, kurios čia išsako neigiamus komentarus priešingai manančių atžvilgiu? Ogi tai, jog abi pusės iš tiesų supranta, kad ir tie ir anie yra teisūs. Kieno tiesa, yra teisesnė? Niekieno. smile.gif Abi pusės puikiai žino, kad tai tik principai, kas geriau "įvaldęs" ginčijimosi ir tiesos įrodinėjimo meną, tas anksčiau ar vėliau įsumia oponentą į kampą... Mes galime suprasti ir priimti, ir kitą nuomonę, jei tik to norime. Juk galime į viską žiūrėti plačiau, pabandyti suprasti ir tai, ką nori pasakyti kitas, netraukti žodžių iš konteksto, neiškreipti to, ką sako kiti. Bendrauti, o ne ginčytis. smile.gif

Įdomu, kiek balsų galėsime atiduoti, spėju, kad bus virš 400 nuotraukų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 05, 20:13)
Žinot, kas yra juokinga (kaip čia teisingiau išsireiškus), kad abi pusės, kurios čia išsako neigiamus komentarus priešingai manančių atžvilgiu? Ogi tai, jog abi pusės iš tiesų supranta, kad ir tie ir anie yra teisūs. Kieno tiesa, yra teisesnė? Niekieno.  smile.gif Abi pusės puikiai žino, kad tai tik principai, kas geriau "įvaldęs" ginčijimosi ir tiesos įrodinėjimo meną, tas anksčiau ar vėliau įsumia oponentą į kampą... Mes galime suprasti ir priimti, ir kitą nuomonę, jei tik to norime. Juk galime į viską žiūrėti plačiau, pabandyti suprasti ir tai, ką nori pasakyti kitas, netraukti žodžių iš konteksto, neiškreipti to, ką sako kiti. Bendrauti, o ne ginčytis. smile.gif

Įdomu, kiek balsų galėsime atiduoti, spėju, kad bus virš 400 nuotraukų? bigsmile.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif nekiekvienas sugeba priimti neigiamą nuomonę,jei man nepatiko ta fotkė,tai nereiškia kad jums turi ji taip pat nepatikti,ir nereiškia kad reikia pykti ant to, kas galvoja priešingai g.gif viskas,baigiu tą temą,kas norėjo tas suprato,kas nesuprato-vadinasi nelemta suprasti biggrin.gif

tai jau tikrai kad bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuvelėNEauksinė: 05 spalio 2009 - 20:17
Jau 403 thumbup.gif Is nauju nuotrauku labai patiko man sios thumbup.gif
wub.gif
http://www.supermama...p...&phid=18723
wub.gif
http://www.supermama...p...&phid=18728
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 10 05, 20:34)
labai piktina kai nuotraukos yra labai kritikuojamos, peikiami tiesiog jose esantys zmones, o ne pati nuotrauku kokybe  verysad.gif
Papildyta:
Beje, kai kurios is  kritikuojanciu jau esat nuolatines konkursu kritikes  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

eilinį kartą matot ką norit matyt ir konkurse dalyvaujančias nuotraukų vertinimą kaip konkursine bandot traktuoti kaip kabinėjimąsi prie juose esančių žmonių. nesinervinkit taip ir nebūkit ' verysad.gif ', čia tik konkursas mirksiukas.gif
va, praeitoj temoj net anekdotą radau
nesikabinėjama prie nuotraukų taip preciziškai kaip tai daroma forumo konkursų metu
lotuliukas.gif
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 21:16)
visiškai sutinku drinks_cheers.gif  nekiekvienas sugeba priimti neigiamą nuomonę,jei man nepatiko ta fotkė,tai nereiškia kad jums turi ji taip pat nepatikti

gryna teisybė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, grožis gi mergytės, bus tikra širdžių ėdikė (kaip ir mano dukrytė biggrin.gif )
Labai daili kepurytė ir žiasliukas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 10 05, 20:28)

man patiko jūsų paraše šitas sakinukas "prieš tepdama kitus kuo pati kvepi apsiuostyk" thumbup.gif
Atsakyti
man patiktų kad kuo daugiau žmonių jo laikytųsi, bet kuo tai susiję su tema?
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 05, 22:26)
Jau  403 thumbup.gif Is nauju nuotrauku labai patiko man sios thumbup.gif
wub.gif
http://www.supermama...p...&phid=18728

wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 10 05, 22:35)
Na, grožis gi mergytės, bus tikra širdžių ėdikė (kaip ir mano dukrytė biggrin.gif )
Labai daili kepurytė ir žiasliukas wub.gif
user posted image

Vyrui sita lialka laaabai patiko, ypac padazytos lupytes. biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 05, 21:13)
Ogi tai, jog abi pusės iš tiesų supranta, kad ir tie ir anie yra teisūs. Kieno tiesa, yra teisesnė? Niekieno.  smile.gif

Balte, dėl principų sutinku, bet tas šiuolaikinis arkliukas "visos pusės teisios" yra mitas. Nebūna taip jei tai ne tiesiog pataikavimo visiems atvejis. Neptetenduoju į tiesos taurės apdovanojimą, kalbu bendrai.
Nereikia kalbėti už visus. Nes tie "visi supranta" vėlgi gali būti tik skambi frazė, nebūtinai sutampanti su tuo ką iš tikrųjų tie visi supranta ir ko ne. Esam individualūs. Neskaitykit kaip puolimo vien dėl to, kad nuomonė oponuojanti ir mažiau pykčių atrodys. Ir gal bus jų mažiau, nors nuomonės ir išsiskirs.

Mane tai skaičius gąsdina žinokit...miegot galėsiu, ne apie emocijas aš čia, o apie atranką...tiksliau jos nebuvimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 spalio 2009 - 22:16
kaip gražiai guli vaikai
user posted image
Atsakyti
smile.gif+2009 10 05, 23:05-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 05, 23:05)
Mane tai skaičius gąsdina žinokit...miegot galėsiu, ne apie emocijas aš čia, o apie atranką...tiksliau jos nebuvimą.

leistų kas man, kaip prašluočiau tas telefonines visas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 18:19)
ohoho koks priešiškumas blink.gif savo nuomonę išsakiau ,o ne jums brukau,ir kas be ko,nebūtina kažkam su ja sutikti,nes tai-tik mano nuomonė,o jūs tikrai kaip neišauklėta kokia užsipuolėte mane blink.gif  gal biški nervus raminkit ponia?? blink.gif
beja jūs visiškai nusišnekėjote,bet neturiu noro jum kažka daugiau komentuoti,su pikrais žmonėm nelinkusi bendrauti tongue.gif   lotuliukas.gif
ai vnž  irnesakyk.gif

Jei kas nors cia piktas, tai tik Jus, gerbiamoji. Pasiskaitykite savo komentarus (isijautete labai bekritikuodamas).... Ir rado kas sneketi apie issiauklejima doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 03, 12:31)
man tikrai būtų gėda dėti bet kokią foto su puse galvos ir pan,juk po balsavimo matysim keno fotkė,na man asmeniškai gėda būtų wink.gif

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 03, 12:56)
va dar ir šita faina smile.gif
http://www.supermama...p...&phid=18401
Papildyta:
nu čia tai kąžinau

user posted image
pasiduodu.....
Papildyta:
dar gražesnė biggrin.gif  nu niekada nedėčiau tokios fotkės
user posted image
Papildyta:

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 03, 13:04)
žodžiu kur su tais tėveliais tai beveik visos baisios ir nekokybiškos schmoll.gif  viena tiktai normali yra.

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 12:24)
čia atseit menas,ar meniška foto? g.gif
nesuprantu tokio meno su puse vaikučio galvos g.gif

user posted image

suveltas megstinis baisiai gadina vaizdą  biggrin.gif
http://www.supermama...p...&phid=18249

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 12:34)
tai nesuprantu ką ji veikia šiam konkurse g.gif

o ir šita foto man beryšio  schmoll.gif
http://www.supermama...p...&phid=18713

QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 05, 21:50)
man patiko jūsų paraše šitas sakinukas "prieš tepdama kitus kuo pati kvepi apsiuostyk"  thumbup.gif

Vat vat - labai paciai galioja sis sakinys.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 06 spalio 2009 - 08:48