Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" II dalis

smile.gif+2009 10 05, 22:05-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 05, 22:05)
Balte, dėl principų sutinku, bet tas šiuolaikinis arkliukas "visos pusės teisios" yra  mitas. Nebūna taip jei tai ne tiesiog pataikavimo visiems atvejis. Neptetenduoju į tiesos taurės apdovanojimą, kalbu bendrai.
Nereikia kalbėti už visus. Nes tie "visi supranta" vėlgi gali būti tik skambi frazė, nebūtinai sutampanti su tuo ką iš tikrųjų tie visi supranta ir ko ne. Esam individualūs. Neskaitykit kaip puolimo vien dėl to, kad nuomonė oponuojanti ir mažiau pykčių atrodys. Ir gal bus jų mažiau, nors nuomonės ir išsiskirs.

Šis teiginys tikrai nėra šiuolaikinis ir tikrai nėra mitas (sakykime, 'absoliučios' tiesos nėra, tiesa yra subjektyvi). Aš manau, norint visada galima rasti bendrą vardiklį, nebūtinai nuomonės turi sutapti. "Visi" tai tikrai nebus visi... kaip ir sakant žodį tikėjimas ne visada jis reiškia religiją, bet mes per daug nesureikšminame. Čia bendrąja prasme. Pvz. atėjo ruduo, medžiai numetė lapus. Na, tikrai ne visi medžiai. Bet mes gi neskysime, kad 79 procentai medžių numetė lapus. Tebunie visi. mirksiukas.gif
Man jūsų nuomonė įdomi smile.gif

te verde, manyčiau, kad ten nepadažytos lūpytės. Kai kurių vaikų labai būna ryškios. Pvz. vėjas truputį nugairina, bet ne ta stadija, kai jos ima šerpetoti, švelnesnė... Tada, pastebėjau, kad vaikų lūpytės būna gana ryškios, atrodo kaip dažytos. Ir beje jei koreguotos spalvos (kas leistina konkursuose), tai galėjo dar labiau pabrėžti ir paryškinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 06, 10:04)
Pvz. atėjo ruduo, medžiai numetė lapus. Na, tikrai ne visi medžiai.

Medžiai išvis lapų nemėto. Jie patys nukrenta tongue.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 06, 10:16-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 06, 10:16)
Medžiai išvis lapų nemėto. Jie patys nukrenta tongue.gif

o gal vėjas nupučia?

P.S. šiame konkurse foto pavadinimuose , turbūt kaip niekada daug vardų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 06 spalio 2009 - 09:20
O man vis įdomu, kaip su balsavimu bus, t.y. kiek balsų gausim ax.gif
Atsakyti
busit negeros po viena gausit ir gana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 10:08)

lotuliukas.gif

o jei rimtai tai labai smalsu po kiek bus balsu ir kiek nugaletoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 11:08)

Tada vesim derybas su Ruste, ar nebus galima to vieno padalint į kelias dalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 06, 10:08)

lotuliukas.gif

Skaitau skaitau ir juokas ir pyktis ima, kas per diskusija... Ale yra ką veikt neturinčiom ką veikt bigsmile.gif

Kas dėl foto su lova pievoj. Pati foto nereali, graži, ryški, spalvos, idėja. ir kaip bebūtų čia yra fotokonkursas, ir pirmiausiai į akis turi kristi bendras, akiai mielas vaizdas. Aišku šiek tiek "nefaina" kad ta mieganti mergytė iš tiesų vaidina, bet jeigu rinktis tarp dviejų foto - su lova ir pvz. neryškios vos įmatomos belekaip padarytos foto,tai manau nereik galvot už ką balsuočiau.

o šiaip man dar iš tų "paprastų" vadinamų patinka šios:
Kokia maža dama wub.gif
user posted image

šita sukėlė šypsnį vien dėl to,kad turiu pati savo mažos juodai baltą foto,kai taip miegodavau, ir gan dažnai... biggrin.gif
user posted image

šita nuo pat pradžių patiko, nu tikrai, kad relaxas, nesupykčiau ir aš taip pamiegot...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 10 06, 11:24)
o šiaip man dar iš tų "paprastų" vadinamų patinka šios:
Kokia maža dama  wub.gif
user posted image

man šita mergytė irgi labai gražutė , o svarbiausia matosi tikrai miega wub.gif wub.gif
Atsakyti
dėl balsų aš nieko nežinau, jau klausiau, kas bus nuspręsta administracijos, taip ir bus.

Informuosiu nedelsdama.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 06, 10:42)
dėl balsų aš nieko nežinau, jau klausiau, kas bus nuspręsta administracijos, taip ir bus.

Informuosiu nedelsdama.

4u.gif lauksim geru ziniu
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 06, 08:47)
Jei kas nors cia piktas, tai tik Jus, gerbiamoji. Pasiskaitykite savo komentarus (isijautete labai bekritikuodamas).... Ir rado kas sneketi apie issiauklejima  doh.gif  lotuliukas.gif
Vat vat - labai paciai galioja sis sakinys.....

dieve dieve,ne jums aiškini ir ne jums kritikuoti ką man sakyti o ko ne doh.gif
dabat pagal jus jei man pvz nepatiko ta ar ta nuotrauka,negaliu to pasakyti,turiu apsimest kad patinka ar kaip blink.gif perlenkėt lazdą doh.gif ši tema tam ir yra,nuotraukų aptarimas g.gif negi turiu bijot išsakyt savo nuomonę apie nuotraukas,ar ką jūs čia tuom norėjot pasakyt? g.gif ar supygdė tai kad (galbūt) jūsų nuotrauka man nepatiko g.gif biggrin.gif
ok,gana of topint smile.gif

ta maža dama ir man labai graži wub.gif thumbup.gif
Atsakyti