Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

laba ,mamukai ,as dar nieko negaunu neika tu pinigeliu ...... tai net nezinociau kiek nuimtu ,bet apskritai yra ziauru kai yra taupoma ,vaikais seneliais ir neigaliais ,ir taip likimas sunkus ,tai se tau dar labiau sunkina ,man net ziauru apie tai sneketi ir nezinociau juos kaip net pavadinti ,tegu sau susiverzia kelnes iki maximumo o poto nuima pinigelius is neigaliuju.
Man tik labai butu idomu ,kaip jie isgyventu uz Lietuvos minimalu atlyginima nu nors pora menesiu? doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytukes,gal priimsite ir mane i savo buri?? ax.gif As auginu saulyte,kuriam jau 20 metu....lyg ir suauges pilietis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 10 28, 14:19)
Sveikos mamytukes,gal priimsite ir mane i savo buri?? ax.gif As auginu saulyte,kuriam jau 20 metu....lyg ir suauges pilietis mirksiukas.gif

sveikute, prasom jungtis prie musu. nesvarbu koks amzius,bet bedutes tos pacios.
kuo musu daugiau tuo smagiau. o kokios jusu ligeles? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2009 10 28, 14:00)
Gėda...ir gaila, gaila ne tų žmonių, kuri nukentės, o gaila tų, per kuriuos jie nukentės. Jie turi proto negalią, o tai, deja, negydoma...

Labas mergicos biggrin.gif

Nu va, pagaliau baigėsi mūsų automobilio ieškojimai, vakar nusipirkome. Dabar servise. Tvarkomės. Jolituk, gal galėtum priminti, kur tu nešei tuos dokumentus dėl paramos automobiliui. Į soc skyrių savivaldybėje ar į savo seniūniją?
Tiesa, kaip tu pati laikais?? kaip tavo nuotaikytės?

sveikute. as nesiau i savivaldybe. ten pas mus yra socialinis skyrius, jie tvarko visus dokumentus del visokiu pasalpu ar ismoku.
paskubeki,kol dar nenueme sios kompensacijos.
tai va dar pasieke zinia,kad valstybe nebemokes elementu, kur gaudavau po195lt i menese. nes vaiko tevas nemoka. jau 17000lt skoloj tupi. jei dar valstybe 300lt nuo pasalpos nuims,tai 500lt jau sumazes musu pinigeliu.
eh, tos nuotaikeles, gyvenu ir tiek. cia ir taikytis nori ir t.t...
as del savo sventos ramybes sutikau. bent turiu kur gyventi,tikiuosi greit gausiu butuka. ne vilniuje,bet bus mano smile.gif tiesiog su tokiu zmogum ateities kurti nebenoriu,o i jo nesamones nereguosiu. jis cia vis bando mane po padu pasikisti lotuliukas.gif nervinas,kai as nereguoju.
praitais metais musu nepaeme i mamos gimtadieni,kad ten mums nebus vietos ir nuotaikos,kad sventines nesugadintume. o siais metais jis su mama i londona pas gimines varo,savaitelei. na musu vel neima, na nepatogu su mumis keliaut mat doh.gif
o man jau nerupi,bent ramiai savaitele praleisiu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasivaidenu aš, pusgyvė, vaje. doh.gif
Merginos, gal ir gerai kad negalėjot vakar atlėkt. Visų pirma jei pačios nelabai žinot tą šv. Kazimiero gatvę ir už kokiu gatvyčių labirinto bromo yra pasislepęs tas kurčiujų centras, butumet prakeike mane kol jį radę. doh.gif Jau taip užslėptas, kad košmaras. Bludijom ratais aplink jį ir niekaip neradom kol organizatorė nesusiskambino su to centro vadovais ir jie mūsų nepasitiko. doh.gif
Šiaip labai gerai viskas pasisekė, labai pasisekė gerai suvaidint abu spektakliukus, labai šiltai buvom priimti, gavom dovanų visokių. Po pasirodymų buvom pakviesti su grupe pasisedėt tokioj labai jaukioj to centro svetainėj, prie vieno stalo su to centro vadovais ir svečiais iš užsienio, pasivaišinom kavute, vaišėm visokiom, brendžiuku truputi. Pasipleplėpėjom. Labai užsieniečiai išgyrė mus per vertėją, sakė prisigaudė iš mūsų spektaklio minčių, bandys taikyt savo šalyse su savo neįgaliuju grupėm, stengsis mums suorganizuot kada keliones pas save. Žodžiu, tikslas pasiektas kuri turėjom ten vykdami. biggrin.gif thumbup.gif Dar ten buvo tokia lietuvos neįgaliujų visokių renginių organizatorė, sakė dabar kviesis mus visur kur tik galės. Mane prisiminė kad kaip šokėja yra mačius keliuose renginiuose, išgyrė kad ir dramoj labai gerai vaidinu. smile.gif Žodžiu labai smagu viskas buvo. thumbup.gif
Namo gryžau tik pusę dvylikos, ir iškart į lovą. biggrin.gif

Dėl mitingo tai girdėjau jau ruošiamas jis, planuojama surink per kelis tukstančius neįgaliujų, tik dar nežinau tiksliai kada. Kaip ką tiksliau sužinosiu, pasirašysiu. mirksiukas.gif
Sveikutė prisijungus prie mūsų Izabele111, žinoma priimsim į savo būry. group.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 10 28, 14:49)
sveikute, prasom jungtis prie musu. nesvarbu koks amzius,bet bedutes tos pacios.
kuo musu daugiau tuo smagiau. o kokios jusu ligeles? ax.gif
Papildyta:

sveikute. as nesiau i savivaldybe. ten pas mus yra socialinis skyrius, jie tvarko visus dokumentus del visokiu pasalpu ar ismoku.
paskubeki,kol dar nenueme sios kompensacijos.
tai va dar pasieke zinia,kad valstybe nebemokes elementu, kur gaudavau po195lt i menese. nes vaiko tevas nemoka. jau 17000lt skoloj tupi.  jei dar valstybe 300lt nuo pasalpos nuims,tai 500lt jau sumazes musu pinigeliu.
as del savo sventos ramybes sutikau. bent turiu kur gyventi,tikiuosi greit gausiu butuka. ne vilniuje,bet bus mano smile.gif  tiesiog su tokiu zmogum ateities kurti nebenoriu,o i jo nesamones nereguosiu. jis cia vis bando mane po padu pasikisti  lotuliukas.gif  nervinas,kai as nereguoju.
praitais metais musu nepaeme i mamos gimtadieni,kad ten mums nebus vietos ir nuotaikos,kad sventines nesugadintume. o siais metais jis su mama i londona pas gimines varo,savaitelei. na musu vel neima, na nepatogu su mumis keliaut mat  doh.gif
o man jau nerupi,bent ramiai savaitele praleisiu.

Pas mus Dauno sindromas-su akytem problemeles,sirdyteje uzesiukas nedidelis...zinote psichine negalia,labai sunku....
Mano ex irgi skolingas apie 40000 Lt alimentu,kol dabar moka fondas dviem sunums po 130 ir po 195,tai nors tiek....Neigaliam sunui prisiteisiau alimentus is ex iki vaiko gyvenimo galo po 300 Lt,bet jei fondas nebemokes doh.gif ir dar sumazins neigaluma,tai visai prasti popieriukai doh.gif doh.gif doh.gif
O tu Joolita nenukabink nosytes,gyvenimas priesakyje,kam toks reikalingas diedas,kuris tik ziuri is taves....mano ex ,kai gime sunus su DS,tai jo nemylejo,vis sakydavo ,kad cia ne jo sunus schmoll.gif ,kentejau 6metus ir tada praspyriau....irgi liudna buvo ,visgi ne viena diena kartu....O dabar turiu jau laaaabai gera MB,su kuriuo turime dukryte,ir jis myli mano dauniuka,tiesiog myli .....
Ir tau praeis viskas ir sutiksi zmogu,kuris myles tave ir tavo vaika...tikek!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 28 spalio 2009 - 14:11
QUOTE(izabele111 @ 2009 10 28, 15:09)
Pas mus Dauno sindromas-su akytem problemeles,sirdyteje uzesiukas nedidelis...zinote psichine negalia,labai sunku....
Mano ex irgi skolingas apie 40000 Lt alimentu,kol dabar moka fondas dviem sunums po 130 ir po 195,tai nors tiek....Neigaliam sunui prisiteisiau alimentus is ex iki vaiko gyvenimo galo po 300 Lt,bet jei fondas nebemokes doh.gif ir dar sumazins neigaluma,tai visai prasti popieriukai doh.gif  doh.gif  doh.gif
O tu Joolita nenukabink nosytes,gyvenimas priesakyje,kam toks reikalingas diedas,kuris tik ziuri is taves....mano ex ,kai gime sunus su DS,tai jo nemylejo,vis sakydavo ,kad cia ne jo sunus schmoll.gif ,kentejau 6metus ir tada praspyriau....irgi liudna buvo ,visgi ne viena diena kartu....O dabar turiu jau laaaabai gera MB,su kuriuo turime dukryte,ir jis myli mano dauniuka,tiesiog myli .....
Ir tau praeis viskas ir sutiksi zmogu,kuris myles tave ir tavo vaika...tikek!!!! thumbup.gif

bet tu mazaiprisiteisei,kaip neigaliam vaikiukui. as 1000lt i menesi. bande jis dar gincyt, bet abu teismus mokejau. tai kolkas iki 18m tiek mokes. o paskui reikes persiteisti.
dekui uz grazius zodzius. as tikiu,kad manes dar laukia antra pusele, kuri myles mane ir mano dukryte. ir dziaugsis kiekviena diena,kad kartu praleidziam.
o cia tik savanaudiska, meile, supyko,kad nepabuciavau,kad neapkabinau, o lakstau nuo ryto, vaikui valgyt, sau gaminu valgyt. o jis tik guli ir bamba. bet neilgai jau taip bus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 28, 15:03)
Sveikos  4u.gif
Pasivaidenu aš, pusgyvė, vaje. doh.gif
Merginos, gal ir gerai kad negalėjot vakar atlėkt. Visų pirma jei pačios nelabai žinot tą šv. Kazimiero gatvę ir už kokiu gatvyčių labirinto bromo  yra pasislepęs tas kurčiujų centras, butumet prakeike mane kol jį radę.  doh.gif Jau taip užslėptas, kad košmaras. Bludijom ratais aplink jį ir niekaip neradom kol organizatorė nesusiskambino su to centro vadovais ir  jie mūsų nepasitiko.  doh.gif
Šiaip labai gerai viskas pasisekė, labai pasisekė gerai suvaidint abu spektakliukus, labai šiltai buvom priimti, gavom dovanų visokių. Po pasirodymų buvom pakviesti su grupe pasisedėt tokioj labai jaukioj to centro svetainėj, prie vieno stalo su to centro vadovais ir svečiais iš užsienio, pasivaišinom kavute, vaišėm visokiom, brendžiuku truputi. Pasipleplėpėjom. Labai užsieniečiai išgyrė mus per vertėją, sakė prisigaudė iš mūsų spektaklio minčių, bandys taikyt savo šalyse su savo neįgaliuju grupėm, stengsis mums suorganizuot kada keliones pas save. Žodžiu, tikslas pasiektas kuri turėjom ten vykdami.  biggrin.gif  thumbup.gif Dar ten buvo tokia lietuvos neįgaliujų visokių renginių organizatorė, sakė dabar kviesis mus visur kur tik galės. Mane prisiminė kad kaip šokėja yra mačius keliuose renginiuose, išgyrė kad ir dramoj labai gerai vaidinu.  smile.gif Žodžiu labai smagu viskas buvo.  thumbup.gif
Namo gryžau tik pusę dvylikos, ir iškart į lovą.  biggrin.gif

Dėl mitingo tai girdėjau jau ruošiamas jis, planuojama surink per kelis  tukstančius neįgaliujų, tik dar nežinau tiksliai kada. Kaip ką tiksliau sužinosiu, pasirašysiu.  mirksiukas.gif
Sveikutė prisijungus prie mūsų Izabele111, žinoma priimsim į savo būry.  group.gif  mirksiukas.gif

oi tu lakstune. ir is kur pas tave tiek energijos viskam smile.gif
as irgi nezinau kur ta gatve, o ir nevaziavau,nes striuka su pinigais. kurui net neturiu. kazkaip antras menuo jau sunkiai gala su galu suduriu. va maisteliui atsidejau. kas svarbiausia.
o tu pailsek, thumbup.gif
o del mitingo butinai informuok. as ir atvyksiu.
dar ant plakato uzrasysiu PASIEMIAI PINIGUS-PASIMK IR NEGALIA,TADA PATI UZSIDIRBSIU .
na kaip jums? ax.gif
Atsakyti

Sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif

as del savo sventos ramybes sutikau. bent turiu kur gyventi,tikiuosi greit gausiu butuka. ne vilniuje,bet bus mano smile.gif  tiesiog su tokiu zmogum ateities kurti nebenoriu,o i jo nesamones nereguosiu. jis cia vis bando mane po padu pasikisti  lotuliukas.gif  nervinas,kai as nereguoju.

kaip tai sutikai blink.gif kam tau našta? geriau tą energiją mažei atiduok,nei kad su juo būti...na, bet čia tavo reikalas, tikiu, kad padarysi viską teisingai mirksiukas.gif 4u.gif
ačiū už info, tai matyt šią savaitę ir nešiu popieriukus, jei praeisim technikinę smile.gif
o Lozungas liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 10 26, 17:50)
zinot kokia broliene isejo patenkinta su maiseliu rubu

As irgi jau nuveziau du maiselius i kaima smile.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 10 26, 19:56)
Sveikos mamytes,gal dar nematet??

http://www.lrytas.lt...

Seniai jau maciau ir rasiau ne karta cool.gif jau nebeduoda transporto islaidu kompensaciju kas komisija prasitesineja cool.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 10 27, 18:22)
turiu klausimeli jei as dabar netycia pvz pasigimdyciau antra vaika

O tu pasiskambink i sodra ten labai maloniai situos dalykus isaiskina mirksiukas.gif

QUOTE(joolita @ 2009 10 27, 19:58)
sveikutes. ar matete zinias?  net isiziojau. tarkim man pasalpa mazes ant 300lt.
baisu. ka jie sau galvoja. o jau sneka, blin kaip pikta man. nejau ir paskutinius marskinius nuims 

Nemaciau unsure.gif ka rode bent trumpai parasyk? unsure.gif

Sveikos mamytukes,gal priimsite ir mane i savo buri?? As auginu saulyte,kuriam jau 20 metu....lyg ir suauges pilietis

Zinoma priimsim 4u.gif oho koki pilieti jau turi bigsmile.gif
Papildyta:
as del savo sventos ramybes sutikau. bent turiu kur gyventi,tikiuosi greit gausiu butuka. ne vilniuje,bet bus mano

swoon.gif Jolituk tikiuosi veliau nesigailesi cool.gif as atgal nepriimciau ir neleisciau saves taip zemint schmoll.gif o jei taip greit negausi?taip ir tempsi guma?

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 28, 15:03)
Labai užsieniečiai išgyrė mus per vertėją, sakė prisigaudė iš mūsų spektaklio minčių, bandys taikyt savo šalyse su savo neįgaliuju grupėm, stengsis mums suorganizuot kada keliones pas save. Žodžiu, tikslas pasiektas kuri turėjom ten vykdami.

Super thumbup.gif labai uz jus dziaugiuosi thumbup.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 10 28, 15:09)
Mano ex irgi skolingas apie 40000 Lt alimentu,kol dabar moka fondas dviem sunums po 130 ir po 195,tai nors tiek....Neigaliam sunui prisiteisiau alimentus is ex iki vaiko gyvenimo galo po 300 Lt

bet jei fondas nebemokes

O dabar turiu jau laaaabai gera MB,su kuriuo turime dukryte,ir jis myli mano dauniuka,tiesiog myli .....

O tai tu turtingesne uz mane lotuliukas.gif pas mane 2006m buvo 12000lt biggrin.gif kiek dabar jau net nesidomejau irnesakyk.gif
o tau fondas ir moka 195lt?nes kiek girdejau kad jie daugiausia moka tik iki 140lt? g.gif Zygimantas 130lt gauna cool.gif

tik speji ar jau girdejei kur apie tai? unsure.gif

wub.gif

QUOTE(joolita @ 2009 10 28, 15:32)
bet tu mazaiprisiteisei,kaip neigaliam vaikiukui. as 1000lt i menesi.

dar ant plakato uzrasysiu  PASIEMIAI PINIGUS-PASIMK IR NEGALIA,TADA PATI UZSIDIRBSIU .

Jolituk tavo juk moka,jei mano moeketu as irgi tiek prisiteisciau cool.gif o dabar kai moka tik fondas kokia prasme?

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 10 28, 18:54)

o tau fondas ir moka 195lt?nes kiek girdejau kad jie daugiausia moka tik iki 140lt?  g.gif Zygimantas 130lt gauna  cool.gif

taip ,vienam moka 195,o kitam 130,daugiau kaip 195Lt -tikrai nemoka schmoll.gif Aisku ,kad mano ex moketu nors kiek,ar bent jau dirbtu(nedirba ,nuo1996m-sako:kam as dirbsiu,kad alimentams viskas reiks atiduot!?),tai tada aisku buciau teisusi daugiau.... schmoll.gif zinau,kad is jo nieko negausiu doh.gif
http://www.algojimas...cipai/#more-345
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 28 spalio 2009 - 19:05
Merginos, žiurėjot kuri dabar 18.45 lnk žinias??? Buvom visi biški toliau nuo tv nuėja ir aš viena ausim lyg nugirdau kaip sakė kažką kad paskutiniu nutarimu nebus liečiami neįgalumo pinigai, nemažins. Ar nesusivaideno man? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 28, 20:02)
Merginos, žiurėjot kuri dabar 18.45 lnk žinias??? Buvom visi biški toliau nuo tv nuėja ir aš viena ausim lyg nugirdau kaip sakė kažką kad paskutiniu nutarimu nebus liečiami neįgalumo pinigai, nemažins. Ar nesusivaideno man?  g.gif  bigsmile.gif

Tik maciau,kaip pasirase nacionalini susitarima su trim profsajungom ir buvo parasyta tik PENSIJOS,be jokiu procentu.....
Atsakyti
Hm, keista... Gal pasekmės vakarykščių kokteiliukų kelionėj namo, nors nuo tik kelių taip neturėtu būt dar kad vaidentus. g.gif Bet Viktoras Uspaskich lyg kažka butent kad neskriaus neįgaliujų, nemažins pinigėlių, kalbėjo. Gaila nespėjau atlėkt prie tv geriau paklausyt visko, reiks jei nepražioplinsiu kartojima pažiurėt. Nu negi jau vaidenas . doh.gif doh.gif doh.gif
Ramunka, kaip Žygutis laikos, kaip moksliukai? smile.gif Sėdžiu dabar ir iš galvos neišeina man mano Tomasiukas. Vakar kaip pasakiau kad po kelionės jau tikrai savaitėlę paatostogausiu iki antradienio, kol dramos vadovas gryš iš atostogų, taip nuliudo jis, net širdį suspaudė. rolleyes.gif Paskutiniu metu išvis taip susibendravom, centre pastoviai jis buna su mumis dramistais renginių organizatorės bibliotekoj, beveik neatskiriami draugiukai tapom. smile.gif Tikiuos pamirš savo pažada padaužiukas ir taip neliūdės tikrai be manes. smile.gif
Atsakyti