Laba diena
QUOTE(izabele111 @ 2009 10 28, 20:00)
(nedirba ,nuo1996m-sako:kam as dirbsiu,kad alimentams viskas reiks atiduot!?),tai tada aisku buciau teisusi daugiau.... zinau,kad is jo nieko negausiu

mano lygiai ta pati sneka ir nedirba taip pat nuo 95m
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 28, 21:29)
Ramunka, kaip Žygutis laikos, kaip moksliukai?
Sėdžiu dabar ir iš galvos neišeina man mano Tomasiukas. Tikiuos pamirš savo pažada padaužiukas ir taip neliūdės tikrai be manes.
Atostogauja dabar mano Zygis

jau netelpam namuose dviese
Nepamirs oj nepamirs nieko tas tavo Tomukas
QUOTE(joolita @ 2009 10 29, 06:51)
nemoka jis ir man elementu, tik is vaiku fondo gaunu 195lt. bet jam skola kaupias. gal nusipirks ka ateiti,tai anstoliai arestuos
o butuka man
zadejo siais arba kitais metais. va mama,zada atostogu eiti,tai kartu vaziuosim i ta bustu skyriu.
as tikiu,kad keistai cia jums nuskambejo,kad dar kartu gyvenam. bet as viena niekaip neismokesiu buto. ir pati turiu paskoleliu. masina pirkau, kompiuteri, dar internetas nesiojamas. man iki pavasario dar moketi.
sako as auginu vaika jam 23m, jis nevaiksto,nesneka,nekramto .... as gaunu slauga ir neigaluma. kaip man reikes pragyventi,kai numazinsite pinigus. tas seimunas sake,kad tokiu neigaliuju, NELIES.
Nelabai tie anstoliai skuba ir labai atmestinai dirba savo darba,bent jau musu
Kai nuvaziuosi spustelk tu juos kaip reikiant
Jolituk cia tavo reikalas del TB ne mums gi su juo gyventi

tikiu,kad darai taip kaip tau geriau
Kazkaip tuo abejoju
QUOTE(izabele111 @ 2009 10 29, 10:16)
As irgi klausiau vakar zinias...Dieve,kad kas ikrestu proto sitiem seimunam
Abejoju ar kas jiems jau ir ikres juk jie ziuri tik save ir savo interesus,mes jiems reikalingi tik tada kai buna rinkimai

ziurejau "Paskutine instancija" kaip musu "gerbiamas" Kubilius nama statosi,nu tai pikta pasidare

o mums va susiverzkit dirzus