QUOTE(Mimmi @ 2009 10 29, 20:54)
Ačiū,rytoj skambinsiu.Tikiu,kad operacija praeis gerai.Bet vien tas laukimas ramybės neduoda

.
Papildyta:
Narkozė nėra gerai,mano mergaitė parą dvi po narkozės vemia,nors prabunda gerai, bet naktį jau nemiegam.Pas mus augliai visuose kauluose.Dabar operuoja kojytę,bet reikia operuot abi kojytes,abu klubus,abi rankytes,vienas pirštukas jau kreivas,paskui kojytės pirštukai lipa vienas ant kito,dar mentėj augliukas ir ant vieno šonkaulio

. Bet nėra garantijos,kad tie augliukai neataugs.Būna,kad apsikabinu vaiką ir verkiu už ką jai taip.O ir rizika yra,kad operacijos metu gali buti pažeisti nervai,augimo centrai.Bet jei neoperuosim,tada augliai užspaus nervus ir kojytės ji nevaldys
taip butu gera,kad nebutu nei tu ligeliu, nei operaciju,kad visi butume sveiki ir laimingi.
bet deja tai tik mano svajones. suprantu tave, kiek pas mane buvo tokiu akimirku, kai verkdavau vaika apsikabinus. kai ji apmire pas mane ant ranku. tokia bejege jauciuosi pries tas ligas.
ir mums reikia klubus operuoti nes isnire. bet po keliu pokelbiu su protingais zmonemis, atidejau operacija iki to laiko,kai ji bus butina. kai jai jau skaudes.
bijau,kad tai nebutu jos nuosprendis.
stiprybes jums. ir kad tik padetu ta operacija.
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 10 29, 22:04)
Penktokas

saunuole
Is sito as supratau,kad mazins

ar tai kalba eina apie dirbancius neigalius
ooo,jau koks dideliauskis

ar gerai mokosi? miglutei jau sausi bus 5m. po poros metu ir ji jau i pirma klase siaus.
idomu,kaip jai seksis.
kazkur straipsni skaiciau,kad dirbantiems neigaliesiems mazins. truputuka.
sake,kad pensininkams nurez daugiau,nei dirbantiems neigaliesiems.
bet vistiek nesazininga. gal tai nuskambes ziauriai,bet tegu nesciosioms tik metus dekreta moka. pamenu as tik iki metu gaudinejau 75% atlyginimo. ir nenumirem, isgyvenom. tik aisku jau paskui susitvarkem neigaluma.