Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(Mimmi @ 2009 10 29, 16:41)
Kaulų augliai pas ją.Dabar kojytę operuos,bet dar daktarė galvoja  ir klubus operuot,nes liga labai progresuoja.O dėl biuletenio tai dar eisiu į Sodrą aiškintis.

mano pusbroliui,kazkokia kaulu liga yra. kai buvo 5m, jam isoperavi is stuburo slanksteliu kazkiek, paskui ant kulno kazkas uzaugo irgi operavo, o dabar ant rankos auga vel guzas. nezinau ar tai taspats,tiesiog papasakojau tokia ju bedele.
stiprybes jums. man zodis operacija,jau net siurpa kelia.
miglei dare narkoze,kai dare kepenu biopsija ir stuburo punkcija dare.
nenustebciau,jei ir tai jai atsiliepe.
juk narkoze nera gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 10 29, 17:56)
Na mes lyg ir neturim dirbanciu....Tegu nuo saves nusiskaiciuoja,o ne nuo neigaliuju gun_bandana.gif  bash.gif  bash.gif Na jeigu musu nelies tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

kad tik nepasikeistu ju planai, nes zinai. jau taip nestabilu,kai viena dienai,taip,kita kitaip sneka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 10 29, 18:37)
kad tik nepasikeistu ju planai, nes zinai. jau taip nestabilu,kai viena dienai,taip,kita kitaip sneka. 4u.gif

zinai joolita,paziurejau i tavo nuotraukytes,tu labai panasi i mano mazges auklyte-nu kaip du vandens lasai doh.gif Dukryte tavo labai grazi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 10 29, 17:56)

Paskambink nemokamu sodros telefonu 8 700 700 80 ir viska paaiskins...as irgi skambinaus del biletenio apmokejimo,labai graziai viska isaiskino mirksiukas.gif

Laikykites,kantrybes ir laimingos operacijos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū,rytoj skambinsiu.Tikiu,kad operacija praeis gerai.Bet vien tas laukimas ramybės neduoda verysad.gif .
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2009 10 29, 18:21)
mano pusbroliui,kazkokia kaulu liga yra. kai buvo 5m, jam isoperavi is stuburo slanksteliu kazkiek, paskui ant kulno kazkas uzaugo irgi operavo, o dabar ant rankos auga vel guzas. nezinau ar tai taspats,tiesiog papasakojau tokia ju bedele.
stiprybes jums. man zodis operacija,jau net siurpa kelia.
miglei dare narkoze,kai dare kepenu biopsija ir stuburo punkcija dare.
nenustebciau,jei ir tai jai atsiliepe.
juk narkoze nera gerai unsure.gif

Narkozė nėra gerai,mano mergaitė parą dvi po narkozės vemia,nors prabunda gerai, bet naktį jau nemiegam.Pas mus augliai visuose kauluose.Dabar operuoja kojytę,bet reikia operuot abi kojytes,abu klubus,abi rankytes,vienas pirštukas jau kreivas,paskui kojytės pirštukai lipa vienas ant kito,dar mentėj augliukas ir ant vieno šonkaulio doh.gif . Bet nėra garantijos,kad tie augliukai neataugs.Būna,kad apsikabinu vaiką ir verkiu už ką jai taip.O ir rizika yra,kad operacijos metu gali buti pažeisti nervai,augimo centrai.Bet jei neoperuosim,tada augliai užspaus nervus ir kojytės ji nevaldys cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2009 10 29, 20:54)
Ačiū,rytoj skambinsiu.Tikiu,kad operacija praeis gerai.Bet vien tas laukimas ramybės neduoda verysad.gif .
Papildyta:
Narkozė nėra gerai,mano mergaitė parą dvi po narkozės vemia,nors prabunda gerai, bet naktį jau nemiegam.Pas mus augliai visuose kauluose.Dabar operuoja kojytę,bet reikia operuot abi kojytes,abu klubus,abi rankytes,vienas pirštukas jau kreivas,paskui kojytės pirštukai lipa vienas ant kito,dar mentėj augliukas ir ant vieno šonkaulio doh.gif . Bet nėra garantijos,kad tie augliukai neataugs.Būna,kad apsikabinu vaiką ir verkiu už ką jai taip.O ir rizika yra,kad operacijos metu gali buti pažeisti nervai,augimo centrai.Bet jei neoperuosim,tada augliai užspaus nervus ir kojytės ji nevaldys cray.gif

O dieve,skaitau ir sirdi taip spaudzia console.gif cray.gif cray.gif Kai sedi namuose ,atrodo niekas neserga ,visi sveiki,bet kai pradedi tuo dometis,arba nueini i poliklinikas ar ligonines,pamatai kas darosi doh.gif Mimmi labai tave uzjauciu console.gif tikrai,labai,labai....
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 10 29, 15:20)

o kelintoj jau jis klasej?

daviau miglei fesreles ketvirti. o jau ja kopojo
grazu ziureti,kai i burna isideda.

Penktokas 4u.gif

wub.gif saunuole 4u.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 10 29, 15:53)
o kaip jus supratote??

Is sito as supratau,kad mazins g.gif ar tai kalba eina apie dirbancius neigalius g.gif
„Tikrai gerbiu savo pašnekovus. Nesu girdėjęs nė vienos kategoriškos nuomonės visiškai nieko nemažinti. Žmonės tikrai supranta sunkmečio padėtį. Jie ragina atsižvelgti į ypatingą žmonių su negalią situaciją ir mažinti kiek galima švelniau, apsvarsčius visus niuansus. Tai pagrįsti prašymai“, – sako ministras.

Jetus Mimmi apasizliumbiau tave skaitydama cry.gif Laikykis mamuk stiprybes tau dideliausios console.gif o tavo mergaites sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:

taip butu gera,kad nebutu nei tu ligeliu, nei operaciju,kad visi butume sveiki ir laimingi.
bet deja tai tik mano svajones. suprantu tave, kiek pas mane buvo tokiu akimirku, kai verkdavau vaika apsikabinus. kai ji apmire pas mane ant ranku. tokia bejege jauciuosi pries tas ligas.
ir mums reikia klubus operuoti nes isnire. bet po keliu pokelbiu su protingais zmonemis, atidejau operacija iki to laiko,kai ji bus butina. kai jai jau skaudes.
bijau,kad tai nebutu jos nuosprendis.
stiprybes jums. ir kad tik padetu ta operacija. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 10 29, 22:04)
Penktokas  4u.gif

wub.gif saunuole  4u.gif
Is sito as supratau,kad mazins  g.gif ar tai kalba eina apie dirbancius neigalius  g.gif

ooo,jau koks dideliauskis thumbup.gif ar gerai mokosi? miglutei jau sausi bus 5m. po poros metu ir ji jau i pirma klase siaus.
idomu,kaip jai seksis.

kazkur straipsni skaiciau,kad dirbantiems neigaliesiems mazins. truputuka.
sake,kad pensininkams nurez daugiau,nei dirbantiems neigaliesiems.
bet vistiek nesazininga. gal tai nuskambes ziauriai,bet tegu nesciosioms tik metus dekreta moka. pamenu as tik iki metu gaudinejau 75% atlyginimo. ir nenumirem, isgyvenom. tik aisku jau paskui susitvarkem neigaluma.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2009 10 29, 19:54)
Papildyta:

Mimi verysad.gif verysad.gif labai liūdna skaityti tavo postą... console.gif turi tikėti, kad viskas bus gerai..Laikykis, mes su tavimi 4u.gif console.gif

Vakar pravažiavau su naujuoju mašiniuku ir supratau, kad aš jos nevairuosiu verysad.gif mano protas nesukoordinuoja veiksmų su sankaba, akseleratoriaus pedalu ir t.t...teks mautis kelnes ir už kelis tūkstančius pirkti senutę, bet automatine dėže,nes būsiu visai priklausoma nuo vyro verysad.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pas mus fantastiskas sauletas oras wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(joolita @ 2009 10 30, 09:04)
ir mums reikia klubus operuoti nes isnire. bet po keliu pokelbiu su protingais zmonemis, atidejau operacija iki to laiko,kai ji bus butina.

ar gerai mokosi?  miglutei jau sausi bus 5m. po poros metu ir ji jau i pirma klase siaus.
idomu,kaip jai seksis.
kazkur straipsni skaiciau,kad dirbantiems neigaliesiems mazins. truputuka.
sake,kad pensininkams nurez daugiau,nei dirbantiems neigaliesiems.
bet vistiek nesazininga. gal tai nuskambes ziauriai,bet tegu nesciosioms tik metus dekreta moka.

Ar uzsirasei jau pas ta ortopeda konsultacijai kur sakiau?

Na neblogai manau smile.gif paraso raides,skaiciuoja iki 10 kol kas,sudeda-atima, dabar mokosi daugiau-maziau.namu darbus uzduoda kasdien rasymas,matematika ir pratybos karsta.gif bet noriai viska daro grysta namo ir :"mama einam rasyt" biggrin.gif

O as manau,kad sazininga ir uzmetikyt mane akmenimis cool.gif pencininkas dirba ir dar gauna pencija kai tuo tarpu jauna seima kur vyras neturi darbo ir jokiu pajamu negali islaikyt seimos cool.gif tai sazininga?
Del nesciuju pritariu drinks_cheers.gif nei vienoj Europos sali nera tokiu ilgu auginimo atostogu,net tose salyse kur ekonomika aukstumoj cool.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 10 30, 11:28)
bet automatine dėže,nes būsiu visai priklausoma nuo vyro 

As tik tokia vairuoju drinks_cheers.gif ypac su tokiais vaikais kaip musu tokia pavaru deze yra super thumbup.gif
Atsakyti
Ramunka, o aš paprieštarausiu dėl dirbančių pensininkų. Jei žmogui pakaktų pensijos pragyvenimui, manau jis nesirautų dirbti, o ramiai leistų savo dienas veikdamas tai, kas jam patinka, ilsėdamasis. O dėl neščiųjų, tai manau, kad mamos ir nenusipelnė tokio nurėžimo, nes juk planavosi vaikučius pasitikėdamos įstatymais, valstybe, ėmė paskolas, gerinosi sąlygas, kad gyventų kaip žmonės, o va, še tau kad nori, pvz jei nupjautų dabar man antrus metus, tektų eit ubagauti, nes reikia atidavinėti paskolą po 1300 lt/mėn, o vyras bedarbis. Be neįgaliojo šalpos ir antrų metų išmokos būtų sunku verstis, o dabar dar susitaupom juodai dienai. Tikimės, kad vyras susiras darbą bent pavasarį...
Čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 10 30, 12:53)
Ramunka, o aš paprieštarausiu dėl dirbančių pensininkų. Jei žmogui pakaktų pensijos pragyvenimui, manau jis nesirautų dirbti, o ramiai leistų savo dienas veikdamas tai, kas jam patinka, ilsėdamasis. O dėl neščiųjų, tai manau, kad mamos ir nenusipelnė tokio nurėžimo, nes juk planavosi vaikučius pasitikėdamos įstatymais, valstybe, ėmė paskolas, gerinosi sąlygas, kad gyventų kaip žmonės, o va, še tau kad nori, pvz jei nupjautų dabar man antrus metus, tektų eit ubagauti, nes reikia atidavinėti paskolą po 1300 lt/mėn, o vyras bedarbis. Be neįgaliojo šalpos ir antrų metų išmokos būtų sunku verstis, o dabar dar susitaupom juodai dienai. Tikimės, kad vyras susiras darbą bent pavasarį...
Čia tik mano nuomonė smile.gif

Tas kuris netingejo ir dirbo dabar gauna nemaza pencija.jei turi savo butuka gauna kompensacijas (turiu kaimyne todel zinau ka sneku) ir tikrai negyvena skurdziai. pasisnekam ne su vienu pencininku ir dauguma tokios nuomones,kad uzleist vieta naujam.tokiam kuris isvis neturi jokiu pajamu! kuris taip pat noretu uzsidirbti sau pencija ateiciai 4u.gif
Jei nebutu keite motinystes istatymo nebutu tokiu aistru wink.gif o dabar kalta tik valdzia.bet pasikartosiu dar karta nei vienoj valstybej nera tokiu ilgu auginimo atostogu.bet cia juk Lietuva!patys matom ka dabar turim cool.gif
Ir cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 30 spalio 2009 - 13:32
4u.gif sveikos,
QUOTE(Medute28 @ 2009 10 30, 12:28)
Mimi  verysad.gif  verysad.gif  labai liūdna skaityti tavo postą... console.gif turi tikėti, kad viskas bus gerai..Laikykis, mes su tavimi  4u.gif  console.gif

Vakar pravažiavau su naujuoju mašiniuku ir supratau, kad aš jos nevairuosiu  verysad.gif  mano protas nesukoordinuoja veiksmų su sankaba, akseleratoriaus pedalu ir t.t...teks mautis kelnes ir už kelis tūkstančius pirkti senutę, bet automatine dėže,nes būsiu visai priklausoma nuo vyro  verysad.gif

drinks_cheers.gif
kaip gaila, o as niekada nesu vairavus automatines ir dabar ieskau sau tik mechanines, kiek zmoniu tiek ir skirtumu 4u.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 10 30, 12:50)
Labas rytas  4u.gif
As tik tokia vairuoju  drinks_cheers.gif ypac su tokiais vaikais kaip musu tokia pavaru deze yra super  thumbup.gif

Nu va ir dar viena biggrin.gif
Atsakyti