Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(joolita @ 2009 11 05, 19:40)
na man reiketu.  g.gif  ir as galesiu is ten filmus siustis?
[

galesi 4u.gif ten su azureus programa ,bent jau as siunciuosi ,turiu 2 pakvietimus
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2009 11 05, 19:51)
o kaip tu susipazinai su saviskiu?  blush2.gif

as biski cia isiterpsiu blush2.gif ,as su saviskiu susipazinau per skype dar iki siol juokas ima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 11 05, 20:00)
galesi  4u.gif  ten su azureus programa ,bent jau as siunciuosi ,turiu 2 pakvietimus
Papildyta:

as biski cia isiterpsiu  blush2.gif ,as su saviskiu susipazinau per skype dar iki siol juokas ima  lotuliukas.gif

o kaip per skaipa? juk pas mane tarkim,tik zinomi zmones? ar jus nusistate, ta skype me? ax.gif
as su dabartiniu irgi idomiai susipazinau, as masina pardavinejau, o jis ja pirko. tai ir pradejo mane kibinti. o as uzkibau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 11 05, 20:03)
o kaip per skaipa? juk pas mane tarkim,tik zinomi zmones? ar jus nusistate, ta skype me? ax.gif
as su dabartiniu irgi idomiai susipazinau, as masina pardavinejau, o jis ja pirko. tai ir pradejo mane kibinti. o as uzkibau  doh.gif

geras lotuliukas.gif netycia ieskojo mergu ir uzkibau as lotuliukas.gif nene nes kype me tiesiog pagal vardus ir metus ieskojo ir rado biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 05 lapkričio 2009 - 19:09

Pas mano bendradarbe-drauge atvaziavo vyro brolis ir pusbrolis is Marijampoles,ir kad jiems nebutu liudna pasikviete mane - as tuo metu gyvenau viena. Ta pati vakara man pradejo pirslybas su broliu(nevedes),o pusbrolis (isskyres)tik seip palaike kompanija...na is tiesu man labaiu patiko tas pusbrolis...kita savaitgali jis (pusbrolis)vel atvaziavo,as apie save pasipasakojau viska -kad turiu du vaikus,vienas neigaliukas.....Muset likimas,pradejo kas savaitgali atvazinet ir taip 3 men. ir pasiuliau susimest skudurus.....ir va jau 7 metai kartu...labai puikus vyras,tetis,turi auksines rankas ir nuostabai sirdi....mano mama net kartais paveza:tu baik ja taip lepinti! Tikrai jauciausi kaip princese tarp 3 vyru,kol atsirado mazoji princesyte...nebeduoda man ir prisiglausti prie tetuko -pavydas juodas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2009 11 04, 23:41)
Laba,mergaitės.
Pas mus naujienos nekokios.Draugei gimė negyva lėlytė,o ji pati reanimacijoj guli,dėl daktarų kaltės leliuką prarado ir infekciją sunkią gavo.Nežinau kaip savo dukrytei reiks paaiškint,kad leliukas mirė,nes ji taip jo laukė,žaislus pirko už savo pinigėlius.
Einu pati išsiverksiu,nes akys pilnos ašarų,net raidžių nebematau.

Mimi, labai labai užjaučiu draugę dėl netekties verysad.gif verysad.gif bet ji, kai išeis iš ligoninės, tegul skuba surašyti raštą į valstybinę medicinos inspekciją, kad atliktų auditą. Rašte tegul papasakoja kas ir kaip, visą istoriją nuo iki. Parašo daktarų pavardes. Kas jos nuomone buvo daryta ir ne taip padaryta. Auditas nustatys pažeidimus ir perduos prokuratūrai. Tegul nenuleidžia rankų. Aš suprantu, kad bus lb sunku, bet tik taip mes pasieksim, kad tokie šunsnukiai nedirbtų darbo, už kurį nejaučia atsakomybės. Bet tik netempia laiko, nes dokumentus jie labai greit suklastoja tiap, kaip jiems reikia...

Sveikutukės mergaitės smile.gif šaunu, kad kooperuojatės albumėlį, bet manau, kad galima ir čia, pirmam psl jį padaryti smile.gif paprašysiu vienos mamos pagalbos ir padarysime, tik foto reikia surinkti visų su mažiais savo mirksiukas.gif jei tinka, tai tada lauksiu visos info adresu lusiukas@gmail.com

mažoji mankštinasi, rėėėkia doh.gif , bet purvas ir vonia lb patiko thumbup.gif kaip vakar miegojo visą vakarą, taip šiandien visa gyva, linksminasi ant lovos lotuliukas.gif einu makalošės daryti, juk reikia jėgų rytojui, nes nuo pat ryto bus mankšta, masažas, ergoterapija su parafinu, purvas, mankšta doh.gif
neliūdėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 11 05, 22:29)
Mimi, labai labai užjaučiu draugę dėl netekties  verysad.gif  verysad.gif  bet ji, kai išeis iš ligoninės, tegul skuba surašyti raštą į valstybinę medicinos inspekciją, kad atliktų auditą. Rašte tegul papasakoja kas ir kaip, visą istoriją nuo iki. Parašo daktarų pavardes. Kas jos nuomone buvo daryta ir ne taip padaryta. Auditas nustatys pažeidimus ir perduos prokuratūrai. Tegul nenuleidžia rankų. Aš suprantu, kad bus lb sunku, bet tik taip mes pasieksim, kad tokie šunsnukiai nedirbtų darbo, už kurį nejaučia atsakomybės. Bet tik netempia laiko, nes dokumentus jie labai greit suklastoja tiap, kaip jiems reikia...

Sveikutukės mergaitės smile.gif šaunu, kad kooperuojatės albumėlį, bet manau, kad galima ir čia, pirmam psl jį padaryti smile.gif paprašysiu vienos mamos pagalbos ir padarysime, tik foto reikia surinkti visų su mažiais savo  mirksiukas.gif  jei tinka, tai tada lauksiu visos info adresu lusiukas@gmail.com

mažoji mankštinasi, rėėėkia  doh.gif , bet purvas ir vonia lb patiko  thumbup.gif  kaip vakar miegojo visą vakarą, taip šiandien visa gyva, linksminasi ant lovos  lotuliukas.gif  einu makalošės daryti, juk reikia jėgų rytojui, nes nuo pat ryto bus mankšta, masažas, ergoterapija su parafinu, purvas, mankšta  doh.gif 
neliūdėkit  4u.gif

grafikelis nieko sau doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Medute28, aš kaip tik dabar sukūriau albumėlį, teliko visų mūsų atskirus skyrelius padaryti. 4u.gif Čia tik pradėjau juos kurti bet įkeliu pavyzdėlį kaip būtu. Pasakykit ar gerai taip. mirksiukas.gif Paspaudusios ant savo vardo atsidarytumet savo skyriuką ir dėtumet ten nuotraukytes. rolleyes.gif

http://s749.photobuc...x133/superfoto/

Ir slaptažodį šio albumo čia parašyt viešai į forumėlį, ar kiekvienai į AŽ surašyt. Kaip manot? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 05 lapkričio 2009 - 22:22
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 11 05, 23:12)
Medute28, aš kaip tik dabar sukūriau albumėlį, teliko visų mūsų atskirus skyrelius padaryti.  4u.gif Čia tik pradėjau juos kurti bet įkeliu pavyzdėlį kaip būtu. Pasakykit ar gerai taip.  mirksiukas.gif

http://s749.photobuc...x133/superfoto/

Ir slaptažodį šio albumo čia parašyt viešai į forumėlį, ar kiekvienai į AŽ surašyt. Kaip manot?  g.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

As tai manau,kad kiekvienai i az,nes paskui ziures kas tik nori(cia mano nuomone).
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2009 11 05, 22:29)
Sveikutukės mergaitės smile.gif šaunu, kad kooperuojatės albumėlį, bet manau, kad galima ir čia, pirmam psl jį padaryti smile.gif paprašysiu vienos mamos pagalbos ir padarysime, tik foto reikia surinkti visų su mažiais savo  mirksiukas.gif  jei tinka, tai tada lauksiu visos info adresu lusiukas@gmail.com

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Pasipasakosiu ir aš kaip su saviškiu susipažinau blink.gif . Kažkaip internete pasikeitėm tel nr ir vieną kart susitikom.Nei jis man patiko nei ką.Vienu žodžiu ne mano skonio.Po kiek laiko mano sesuo turėjo gryžt iš Airijos ir paprašė,kad aš 4 val ryte pasiimčiau ją iš oro uosto.Nu bet tu rask tokį durnelį,kuris naktį nuvežtų į oro uostą.Tai tik jis vienintelis ir sutiko nuvežt mane ir paimt seserį,nors pats jau buvo pakeliui į Visaginą pas savo paną doh.gif . Tai apsisuko ir atvažiavo pas mane.Žinojau,kad naktį gali neatsikelt,tai pasilikau jį pas save nakvot g.gif . Buvo vasario 14 doh.gif . Paskui vėl išsiskyrėm,bet kai su dukra atsiguliau į ligoninę,viską padarė,kad tik būtų su mumis drinks_cheers.gif . Ir tikrai nesigailiu,kad jis paliko savo paną ir liko su manim thumbup.gif .

O dėl draugės,tai jos vyras su broliu duos į teismą ligoninę.Ji pati labai blogai jaučiasi,bet tikimės,kad išsikapstys.Dėl infekcijos perpylė kraują,sutinus visa,baisu žiūrėt.Pagal viską ji gimdyt turėjo spalio 17,į ligoninę paguldė spalio 30, ir laukė iki lapkričio 4,leido skatinamuosius,bet pas ją kaklelis neatsidarinėjo.O baisiausia,daktarai matė,kad blogai bet nedarė cezario,nes laukė kol pati pagimdys doh.gif .

Ernestute,tau 4u.gif už albumėlį.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2009 11 06, 00:34)
Pasipasakosiu ir aš kaip su saviškiu susipažinau blink.gif . Kažkaip internete pasikeitėm tel nr ir vieną kart susitikom.Nei jis man patiko nei ką.Vienu žodžiu ne mano skonio.Po kiek laiko mano sesuo turėjo gryžt iš Airijos ir paprašė,kad aš 4 val ryte pasiimčiau ją iš oro uosto.Nu bet tu rask tokį durnelį,kuris naktį nuvežtų į oro uostą.Tai tik jis vienintelis ir sutiko nuvežt mane ir paimt seserį,nors pats jau buvo pakeliui į Visaginą pas savo paną doh.gif . Tai apsisuko ir atvažiavo pas mane.Žinojau,kad naktį gali neatsikelt,tai pasilikau jį pas save nakvot g.gif . Buvo vasario 14 doh.gif . Paskui vėl išsiskyrėm,bet kai su dukra atsiguliau į ligoninę,viską padarė,kad tik būtų su mumis drinks_cheers.gif . Ir tikrai nesigailiu,kad jis paliko savo paną ir liko su manim thumbup.gif .

O dėl draugės,tai jos vyras su broliu duos į teismą ligoninę.Ji pati labai blogai jaučiasi,bet tikimės,kad išsikapstys.Dėl infekcijos perpylė kraują,sutinus visa,baisu žiūrėt.Pagal viską ji gimdyt turėjo spalio 17,į ligoninę paguldė spalio 30, ir laukė iki lapkričio 4,leido skatinamuosius,bet pas ją kaklelis neatsidarinėjo.O baisiausia,daktarai matė,kad blogai bet nedarė cezario,nes laukė kol pati pagimdys doh.gif .

Ernestute,tau  4u.gif  už albumėlį.

mmm,kokia grazi susipazinimo istorija wub.gif saunu,kad kartu esat thumbup.gif

o del tavo drauges,tai as pasiurpau net. vat as nesuprantu kodel,tie gydytojai vis nori kad mama pati gimdytu,delsia su cezariu? o paskui tie vaikai gimsta priduse, isnarinti,istampyti. na man nesuprantamas sis dalykas.
kai as laukiausi miglutes, labai blogai jauciaus, ir ligoninej gulejau. bet visi mane,kad apsimetineju. bet kai gime miglute,nustate jai citomegalo infekcija, tai visi mano blogumai sutapo su sioa ligos pozymiais.
bet niekas net neieskojo kas man yra. ieskojau as irgi teisybes. medicinines korteles isgaravo is polikninikos. medicininis auditas metus laiko dare tyrima.
galiausiai man polikninikoj pasake,mums labai gaila kad taip nutiko.
jiems gaila, o man ka sakyti , susigraudinau.....
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2009 11 05, 20:40)
Pas mano bendradarbe-drauge atvaziavo vyro brolis ir pusbrolis is Marijampoles,ir kad jiems nebutu liudna pasikviete mane - as tuo metu gyvenau viena. Ta pati vakara man pradejo pirslybas su broliu(nevedes),o pusbrolis (isskyres)tik seip palaike kompanija...na is tiesu man labaiu patiko tas pusbrolis...kita savaitgali jis (pusbrolis)vel atvaziavo,as apie save pasipasakojau viska -kad turiu du vaikus,vienas neigaliukas.....Muset likimas,pradejo kas savaitgali atvazinet ir taip 3 men. ir pasiuliau susimest skudurus.....ir va jau 7 metai kartu...labai puikus vyras,tetis,turi auksines rankas ir nuostabai sirdi....mano mama net kartais paveza:tu baik ja taip lepinti! Tikrai jauciausi kaip princese tarp 3 vyru,kol atsirado mazoji princesyte...nebeduoda man ir prisiglausti prie tetuko -pavydas juodas doh.gif  doh.gif  doh.gif

bet tikrai,po tiek metu kai prisimeni,ta pirma pazinti, net nusisypsau. o jis su kita zmona vaikiuku neturi?
zinok mergaites visada labiau prie tecio glaudziasi. kazkodel jau taip yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 11 05, 17:17)
Bet kai pagalvoji apie dovaneliu pirkimus,kurioms reiks ne viena simteli pakloti  O ir mokesciai pradejo spausti,ir kur dar galas??Elektra zada buti apie 50cnt,sildymas vel brangs

Stengiuosi negalvoti apie tokius dalykus kurie gruzina.uztektinai prisiziuriu per telika ir gatvej cool.gif esu optimiste iki smegenu visada i viska ziuriu pozytiviai taip lengviau gyvent rolleyes.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 11 05, 18:18)
gal kam reikia pakvietimu i baltic torrent ?

http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2 mes jau issiregistravom cool.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 11 05, 19:00)
as su saviskiu susipazinau per skype dar iki siol juokas ima

As su saviskiu per skelbimus kurie buna nakti BTV biggrin.gif atsimenu gulejom Kauno RC ir su mamkom galvojam pazaisim as issirinkau saviskio skelbima,nezinau kazkaip uzkabino tongue.gif susirasinejom ilgai gal koki menesi kol paskyrem susitikima cool.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 11 05, 22:12)
Ir slaptažodį šio albumo čia parašyt viešai į forumėlį, ar kiekvienai į AŽ surašyt. Kaip manot? 

Viskas labai gerai thumbup.gif manau slaptazodzius kiekvienai i A.Z ir su dalinimu neskubeti naujokems,nes buna kad ateina kelis postus paraso ir nera cool.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 11 05, 22:21)
As tai manau,kad kiekvienai i az,nes paskui ziures kas tik nori(cia mano nuomone).

drinks_cheers.gif

QUOTE(Mimmi @ 2009 11 05, 23:34)
Nu bet tu rask tokį durnelį,kuris naktį nuvežtų į oro uostą.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai laukiu siandien vakaro rodys mano viena is megstamiausiu filmu "Palikti sniegynuose" wub.gif wub.gif wub.gif macius jau nekarta si filma,bet vis ziuriu ir ziuriu vel ji su asarom akyse wub.gif rekomenduoju paziuret mirksiukas.gif
Atsakyti