Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 11 06, 09:57)

g.gif

na ir idomios musu suispazinimu istorijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 11 06, 10:29)

Kas neaisku? cool.gif
Atsakyti
Nikota :

I pusyno kelia gali ir privaciai ,tik reikia pradziai pas gydytoja ,kadangi papsakojau tavo mazes bedukes,tai sake savo nuoziura geriau nieko neskirti ,o gydytoja tau jau viska pasakys ko reikia ,o jei turi dar viena karta i sanatorija tai reikalaukis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 11 06, 11:56)
Kas neaisku?  cool.gif

idomu tiesiog ,kap galima atsekti kintamus IP g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 11 06, 08:57)
Laba ryta  4u.gif
Stengiuosi negalvoti apie tokius dalykus kurie gruzina.uztektinai prisiziuriu per telika ir gatvej  cool.gif esu optimiste iki smegenu visada i viska ziuriu pozytiviai taip lengviau gyvent  rolleyes.gif
http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2

Viskas labai gerai  thumbup.gif manau slaptazodzius kiekvienai i A.Z ir su dalinimu neskubeti naujokems,nes buna kad ateina kelis postus paraso ir nera  cool.gif
drinks_cheers.gif
lotuliukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif Šaunuolė Ramunka. thumbup.gif thumbup.gif Aš irgi optimistė iki kaulų smegenėlių ir tai be galo visame kame padeda. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ojojoj scare.gif Reik ir man kuo greičiau atsijungt nuo Zmulės. doh.gif doh.gif doh.gif

Dėl slaptažodžiu dalinimo gal ir gera mintis neskubėt su naujokėlėm. Tada su Nikota truputi luktersim ir noriu pasitart dėl izabeles111. Pas mus ji irgi dar iš naujausiu, bet aš truputi ją pažystu iš kitos neįgaliukų temukės kurioje ji tikrai yra aktyvi, tai norėčiau tikėti kad jau aktyvi bus ir mūsų šeimynėlėj. Duodam jai slaptažodį ar dar truputėli vėliau? rolleyes.gif Balsuokit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 11 06, 11:29)
idomu tiesiog ,kap galima atsekti kintamus IP 

Siais laikais viska padaryti yra labai paprasta cool.gif biggrin.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 11 06, 11:48)
Aš irgi optimistė iki kaulų smegenėlių ir tai be galo visame kame padeda.

Dėl slaptažodžiu dalinimo gal ir gera mintis neskubėt su naujokėlėm. Tada su Nikota truputi luktersim ir noriu pasitart dėl izabeles111. Pas mus ji irgi dar iš naujausiu, bet aš truputi ją pažystu iš kitos neįgaliukų temukės kurioje ji tikrai yra aktyvi, tai norėčiau tikėti kad jau aktyvi bus ir mūsų šeimynėlėj. Duodam jai slaptažodį ar dar truputėli vėliau? 

drinks_cheers.gif biggrin.gif

As tai UZ ax.gif isvis temuke musu kaip atsigavo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas dienas bigsmile.gif

QUOTE(joolita @ 2009 11 05, 19:40)
  dovanelem pinigeliu nera atliekamu, taip gaila,negalesiu nustebinti seimynos. bet uztad susirinksime visi prie kuciu stalo, manau tai yra svarbiausia. thumbup.gif

drinks_cheers.gif wub.gif nėr gražiau kai visa šeima susėda draugiškai prie stalo..pas mus gaunasi apie 14 žmonių wub.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 11 05, 20:40)
Muset likimas,pradejo kas savaitgali atvazinet ir taip 3 men. ir pasiuliau susimest skudurus.....ir va jau 7 metai kartu...labai puikus vyras,tetis,turi auksines rankas ir nuostabai sirdi

wub.gif

ir kitų mamkų susipažinimo istorijos vertos bent jau serialo vienos serijos mirksiukas.gif

QUOTE(Mimmi @ 2009 11 06, 00:34)
Pagal viską ji gimdyt turėjo spalio 17,į ligoninę paguldė spalio 30, ir laukė iki lapkričio 4,leido skatinamuosius,bet pas ją kaklelis neatsidarinėjo.O baisiausia,daktarai matė,kad blogai bet nedarė cezario,nes laukė kol pati pagimdys doh.gif .

o kurioje čia ligoninėje g.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 11 06, 11:14)
Labai laukiu siandien vakaro rodys mano viena is megstamiausiu filmu "Palikti sniegynuose" 

per kur rodis?

QUOTE(NikeZ @ 2009 11 06, 12:29)
Nikota :
I pusyno kelia gali ir privaciai ,tik reikia pradziai pas gydytoja ,kadangi papsakojau tavo mazes bedukes,tai sake savo nuoziura geriau nieko neskirti ,o gydytoja tau jau viska pasakys ko reikia ,o jei turi dar viena karta i sanatorija tai reikalaukis  4u.gif

aciu uz info 4u.gif

Mamos, paprotinkite mane kur reikia del sanatorijos kreiptis? ar šeimos gydytojas gali išduoti? nežinau šitam reikale nieko doh.gif lyg VRC žadėjo parašyti dokumentus kai baigsim sdienos stacionarą g.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 11 06, 12:48)
Šaunuolė Ramunka.  thumbup.gif  thumbup.gif Aš irgi optimistė iki kaulų smegenėlių ir tai be galo visame kame padeda. 

prašom ir man optimizmo "įpūsti"..kartai taip jo trūksta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikota: 06 lapkričio 2009 - 12:40
QUOTE(Nikota @ 2009 11 06, 12:38)
per kur rodis?

Mamos, paprotinkite mane kur reikia del sanatorijos kreiptis? ar šeimos gydytojas gali išduoti? nežinau šitam reikale nieko  doh.gif  lyg VRC žadėjo parašyti dokumentus kai baigsim sdienos stacionarą  g.gif

prašom ir man optimizmo "įpūsti"..kartai taip jo trūksta 

Per LNK 20.30val mirksiukas.gif

Mes eidavom pradzioj pas savo gydytoja tada ji siusdavo pas reabilitologa ir nervu,po ju susitvarkia visus popierius i ligoniu kasas ir vaziuojam i sanatorija 4u.gif

Kaip prades trukt garsiai sauk mirksiukas.gif o mes jau desim visas pastangas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labadienele mamukai 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Mimmi @ 2009 11 06, 00:34)
Pasipasakosiu ir aš kaip su saviškiu susipažinau blink.gif . Kažkaip internete pasikeitėm tel nr ir vieną kart susitikom.Nei jis man patiko nei ką.Vienu žodžiu ne mano skonio..

O dėl draugės,tai jos vyras su broliu duos į teismą ligoninę

O as kazkaip nesu ne karto per interneta susirasiusi ne su kuo....kazkaip netikedavau ,kad taip galima susipazinti mirksiukas.gif Bet cia tikras irodymas,kad galima thumbup.gif

Ir labai teisingai thumbup.gif ,kam nusileist gydytojams,tiesiog ziuri pro pirstus i savo darba...Cia ir durnam aisku,sitiek uztest ,beveik menesi, kad reikejo daryt cezari....Tegu teisiasi ,butinai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.alfa.lt/straipsnis/10297915 blink.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 11 06, 11:14)
Labai laukiu siandien vakaro rodys mano viena is megstamiausiu filmu "Palikti sniegynuose"  wub.gif  wub.gif  wub.gif macius jau nekarta si filma,bet vis ziuriu ir ziuriu vel ji su asarom  akyse  wub.gif rekomenduoju paziuret  mirksiukas.gif

Esu maciusi si filma ir nekarta,geras thumbup.gif
O as visada ziuriu ir verkiu per filma "asmens sargybinis" su vitney hiuston ....Tiesiog nuostabus filmas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kiek rodo tiek ir ziuriu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 11 06, 14:12)

Aha,vakar maciau per zinias... doh.gif doh.gif Mazoji klausia:kas cia,katinai dideli?'' sakau:meskos be plauku unsure.gif Tai nelabai ji ir suprato....baisu....
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 11 06, 09:57)
Laba ryta  4u.gif
:
http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2 mes jau issiregistravom  B

As su saviskiu per skelbimus kurie buna nakti BTV  biggrin.gif atsimenu gulejom Kauno RC ir

Ai as tai siunciu su torentais,bet dar neiseisiu,dar mazei kokiu filmuku atsiusiu mirksiukas.gif

nu cia tai tikrai geras susipazinimas thumbup.gif mirksiukas.gif unsure.gif blink.gif blink.gif

Girdejot ,vistiktai seimunai susimazino tukstanciu kanceliarines islaidas,o padejeju nemazino....kaip gi ,jiems reiks patiems daugiau dirbti....nabageliai persidirbs doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 11 06, 12:48)
thumbup.gif Šaunuolė Ramunka.  thumbup.gif  thumbup.gif Aš irgi optimistė iki kaulų smegenėlių ir tai be galo visame kame padeda.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ojojoj  scare.gif Reik ir man kuo greičiau atsijungt nuo Zmulės.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Dėl slaptažodžiu dalinimo gal ir gera mintis neskubėt su naujokėlėm. Tada su Nikota truputi luktersim ir noriu pasitart dėl izabeles111.

blink.gif ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif g.gif g.gif
As tikrai nedingsiu mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 11 06, 13:23)
As tikrai nedingsiu

Labai gerai drinks_cheers.gif

As jau kraunu nuotraukas i musu buketa tongue.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 11 06, 14:43)
Labai gerai  drinks_cheers.gif

As jau kraunu nuotraukas i musu buketa  tongue.gif  cool.gif

as leleta i meciau 4u.gif