Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(NikeZ @ 2009 11 06, 13:53)
as leleta i meciau  4u.gif

Uj kokia fainuolyte tavo Gabija wub.gif wub.gif o kur pacios nuotrauka mad.gif prasau zygiuot atgal i buketa ir idet biggrin.gif

As savo jau sukroviau karsta.gif
Atsakyti
Kokios grazios nuotraukytes thumbup.gif
As savo ikelsiu veliau,nes mano mazge ziuri per kompa Garfilda,o as atsisedau prie sunaus kompo....o visos nuotraukos pas mane kompe....
NikeZ nu jau grozis tavo mergytes 4u.gif bigsmile.gif Bet juk jokios ligeles jai nesimato,atrodo sveikutyte ir pumpuckyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 06 lapkričio 2009 - 15:14
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 11 06, 15:59)
Uj kokia fainuolyte tavo Gabija  wub.gif  wub.gif o kur pacios nuotrauka  mad.gif prasau zygiuot atgal i buketa ir idet  biggrin.gif

As savo jau sukroviau  karsta.gif

jau dedu nereikit ant manes lotuliukas.gif blush2.gif pamirsau save doh.gif bet uztat ir vyra parodysiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2009 11 06, 16:13)
Kokios grazios nuotraukytes thumbup.gif
As savo ikelsiu veliau,nes mano mazge ziuri per kompa Garfilda,o as atsisedau prie sunaus kompo....o visos nuotraukos pas mane kompe....
NikeZ nu jau grozis tavo mergytes 4u.gif  bigsmile.gif Bet juk jokios ligeles jai nesimato,atrodo sveikutyte ir pumpuckyte mirksiukas.gif

gerai butu kad ir ju nesimatytu ,bent jau nezymai butu matoma rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va ir as sumeciau kelias nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutukės smile.gif
Mudvi su Andrėja labai pavargome šiandien nuo įtempto grafiko, bet mažoji matau visai neblogai jaučiasi dar biggrin.gif
Mimi, prieš paruošiant dokumentus teismui, reikia vis tiek atlikti auditą. Arba jie patys parašys prašymą arba teismas vis tiek skirs. Su tokiais teismais ne taip paprasta. Geriau apsidrausti. Ir būtinai lai išsiima gimdymo istorijos kopiją sau, kad turėtų ir ji nenugaruotų kur nors. Pagal įstatymą ją privalo išduoti per tris darbo dienas nuo prašymo padavimo datos. Jei gimdė VGN, tai archyvas dirba I, III, V. Todėl lai nesikreipia penktadienį. Ir būtinai paprašo archyvaro perversti originalą, kad žinotų ar ko netrūksta. Nes daktarai mėgsta nuslėpti. Auditą mums atliko per du mėnesius. Tikiu, kad Dievas yra ir kaltieji bus nubausti.
Ernestuk, ačiū už slaptažodžius. Nemėgstu aš kiloti foto į tuos albumus, man pc iš karto pakimba. Na, žiūrėsim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 11 06, 16:12)
jau dedu nereikit ant manes pamirsau save  bet uztat ir vyra parodysiu 

biggrin.gif niu va pagaliau su visa seimyna susipazint galima mirksiukas.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 11 06, 16:44)
Nu va ir as sumeciau kelias nuotraukytes mirksiukas.gif

Izabele malonu susipazinti pagaliau bigsmile.gif o jau Maiklo Dzeksono kopija tai thumbup.gif
Atsakyti
malonu susipazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 11 06, 19:45)
malonu susipazinti  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kai zmogu nors nuotraukoje matei ,jau visai kitaip susirasineti thumbup.gif Atrodo ,lyg ir pazisti....Tikrai labai malonu susipazinti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 11 06, 20:04)
Kai zmogu nors nuotraukoje matei ,jau visai kitaip susirasineti  Atrodo ,lyg ir pazisti....Tikrai labai malonu susipazinti

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Niu ka einu isitaisysiu lovytej ir lauksiu filmo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 11 06, 21:21)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Niu ka einu isitaisysiu lovytej ir lauksiu filmo  wub.gif

Gero ziurejimo 4u.gif vacation4.gif
Atsakyti
mano MB ziuri per tv3 kazkokia nesamone doh.gif ,kaip ne,egstu tokiu filmu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 11 06, 22:34)
mano MB ziuri per tv3 kazkokia nesamone  doh.gif ,kaip ne,egstu tokiu filmu  unsure.gif

Apie drakoniukus,kazkokia nesamone,o as ziuriu palikti sniegynuose,filmas thumbup.gif thumbup.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti