Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Kažin kur Audratum dingusi ir Dalmantinelota....
Atsakyti
ir GREK g.gif
Atsakyti
Kokios gražios visų foto. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Įdėjau ir aš jau nuotraukyčių. mirksiukas.gif
Teip, kurdama albume skyrelius irgi susimasčiau kur pradinge dalmantinelota, GREK, audratum. g.gif Kurti joms skyrelius ar luktert kol sugryš pas mus. g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 11 06, 21:34)
mano MB ziuri per tv3 kazkokia nesamone  doh.gif ,kaip ne,egstu tokiu filmu  unsure.gif

Fainas ir tas filmas smile.gif bet neprilygsta "Paliktiems sniegynuose" wub.gif vakar eilini karta ziuredama pravaliau asaru latakus biggrin.gif wub.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 11 06, 21:40)
o as ziuriu palikti sniegynuose,filmas

Na ir kaip ispudziai po filmo? rolleyes.gif
Atsakyti
Lietuvą pristatantis filmas http://www.youtube.c...h?v=v_baiTuFJWo bigsmile.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Liaba 4u.gif
Ir man tas filmas nerealus. thumbup.gif Tik gaila vakar kad ir yra pas mus net trys telikai, viens laisvas buvo likęs, visvien negalėjau jo pažiurėt. doh.gif Sesė po darželio atvežė pas mus iki šiandien vakariuko pasisvečiuoti dukterėčia, tad turėjau su ją savo kambary iki vidunakčio "Jim jam" pražiurėt, filmukų kanalą. doh.gif doh.gif doh.gif Nepaleido manes iš kambario nieko kito pažiurėt. lotuliukas.gif
Šiandien vos atsikėlus an mano tv vėl tas pats, tik ačiū dievui bent man kol kas neliepia dar kartu žiūrėt. Laisvėėėėė. thumbup.gif Tfu tfu, kad neprisišnekėčiau tik. lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif

ech savaitgalis ...kaip smagu...niekur skubėti nereikia mirksiukas.gif
Mano šeimyna iki 10.30 miegojo tai aš turėjau iealų rytą su kava ir žurnalu rankose lovoje ..nesvarbu kad šalia mažoji "kruksėjo".. wub.gif

Mum su didžiosios užmigdymu nakčiai kaip košmaras ir loterija...teks "šokti" ar ne...pavargau jau aš ir mb žiūriu vis dažniau papyksta kai dukrytei nepavyksta užmigti..o klykia ant viso namo..taip širdis plyšta o padėti nežinome kuo..raminame...glaudžiame ir taip "šokame" pusė nakties verysad.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 11 06, 22:34)
mano MB ziuri per tv3 kazkokia nesamone  doh.gif ,kaip ne,egstu tokiu filmu  unsure.gif

maniškis irgi vakar per tv3 žiūrėjo...aš taip ir likau nemačiusi to apie šunis filmo doh.gif mol mb jau šimtą kartų matęs tai nėr ko žiūrėti verysad.gif

Dabar likau su dviem "rankinukėm" namuose viena..mb iki turgaus nulekė...gerai kad mažoji supynėse užmigo o šaip nežinočiau kaip abidvi nuramint vienu metu...
Atsakyti
Labuka,
aš pikta kaip širšė, valgė valgė mažoji ir staiga oro banga iš pilvo pakilo kartu su maistu, negaliu kaip mane žudo tokie dalykai, ji save vis vimdo, vimdo, ir galiausiai oro priryja ir va kaip būna, gerai, kad bent 80 g košės pilve liko, kitaip eičiau diržo ieškotis...
ir panelė princesė nebemiega jau savaitė savo lovoje, net neverta jos ten dėti užmigusios, nekalbu ir apie nemiegančią, nes iš karto skandalas, o padedam ant savo lovos, šypsena ir juokas doh.gif jokio poilsio...
Atsakyti
4u.gif sveikos,
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 11 07, 00:46)
Kokios gražios visų foto.  thumbup.gif wub.gif Įdėjau ir aš jau nuotraukyčių.  mirksiukas.gif
Teip, kurdama albume skyrelius irgi susimasčiau kur pradinge dalmantinelota, GREK, audratum.  g.gif Kurti joms skyrelius ar luktert kol sugryš pas mus.  g.gif  rolleyes.gif

ir as idesiu kokiu nors nuotrakyciu lotuliukas.gif , na kaip supratau manes niekas nepasigedo viskas ok lotuliukas.gif , tik Ernestytaaai aciu , ji manes nepamirso 4u.gif
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 11 07, 12:41)
Liaba 4u.gif
Ir man tas filmas nerealus.  thumbup.gif Tik gaila vakar kad ir yra  pas mus net trys telikai, viens laisvas buvo likęs,  visvien negalėjau jo pažiurėt.  doh.gif Sesė po darželio atvežė pas mus iki šiandien vakariuko pasisvečiuoti dukterėčia, tad turėjau su ją savo kambary iki vidunakčio "Jim jam" pražiurėt, filmukų kanalą.  doh.gif Nepaleido manes iš kambario nieko kito pažiurėt.  lotuliukas.gif
Šiandien vos atsikėlus an mano tv vėl tas pats, tik ačiū dievui bent man kol kas neliepia dar kartu žiūrėt. Laisvėėėėė.  thumbup.gif Tfu tfu, kad neprisišnekėčiau tik.  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif , as dar ir savo du galiu gal atvezti? Jiems irgi viskas patinka kas multikais vadinasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 11 07, 13:47)
4u.gif sveikos,
ir as idesiu kokiu nors nuotrakyciu lotuliukas.gif , na kaip supratau manes niekas nepasigedo viskas ok lotuliukas.gif , tik Ernestytaaai aciu , ji manes nepamirso 4u.gif

thumbup.gif  lotuliukas.gif , as dar ir savo du galiu gal atvezti? Jiems irgi viskas patinka kas multikais vadinasi lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Okiukas , laukiu. mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,pagaliau ir as priejau prie kompo,tai ikeliau nuotraukyciu.Manoji sokius rengia namie katina apsikabinus doh.gif .Tuoj jungsiu zinias,baigsis sokiu maratonas thumbup.gif
Atsakyti
na va, ir aš papildžiau foto albumėlį smile.gif einu valgyti tuno salotų mmmm tongue.gif
Atsakyti