Įkraunama...
Įkraunama...

Kalendorius su šeimos nuotraukomis

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 25, 22:23)
labai fainas kalendorius  drinks_cheers.gif mano panasus pernai buvo. as tai nematau reikalo paciom vargt, lakstyt ieskot kur atsispausdint, kai viska vienoje vietoje galima uzsakyt  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man irgi toks variantas geriausias bigsmile.gif Kadangi dariau kalendorius uz tam tikra suma, tai tuo paciu dar uz 1lt ir foto knygute pasidariau wub.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 25, 22:28)
Grazu,  bet tokiam kalendoriui reikia tureti graziu foto, o ne visi turi.
O spauda aktuali tan, kas moka ir nebijo pasinaudoti PS  mirksiukas.gif

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 25, 22:33)
tai bet kokiam kalendoriui reikalingos grazios nuotraukos  4u.gif

Pagrindas yra grazios ir kokybiskos nuotraukos (man PS reikalingas tik foto tvarkymui, redagavimui), o toliau jau bereikia jas graziai sudelioti arba netgi po viena deti i lapa ir tai bus grazu ax.gif
O jei nera normaliu foto, tai nelabai kas ir gaunasi...
Bet cia irgi pagal kiekvieno skoni, matau, kad daug kam ir pintikliuskos labai patinka...man asmeniskai, jos uzgozia nuotraukas...nebent toks ir tikslas, kai nera geru foto g.gif
Atsakyti
o gal kas turite maketuka 2011m kalendoriui is 4-5lapu, kur vienam lape butu surasyta po 3men blush2.gif ir dar butu faina, jei i kiekviena lapa butu galima idet po 2-3foto, bet ne po viena ax.gif
Atsakyti
Labukas,as irgi uzsakiau kalendoriu is picturehappy.lt seneliams nuo dukrytes,dabar su nekantrumu laukiam,kol atsius thumbup.gif Apskaiciavom kad dovana kaip tik juos pasieks kelias dienas pries kucias 5d.d.kol pagamins ir 10dienu kol atsius,bus truputi ankstyvesne dovana:)
Neturejau as irgi graziu fonu,ir su PS nelabai moku dirbti bet sukeliau dukrytes foto su seneliais ir vienos,manau bus miela dovana seneliamms ir be spalvingu fonu thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,ir as siemet susigundziau foto kalendoriais thumbup.gif tai jau guli stalciuje ir laukia Kaledu wub.gif uzsakiau MB sienini kalendoriu su musu seimos foto,teveliams uzsakiau su anukeles foto,o mociutei uzsakiau stalini kalendoriu ( nes jai labai tokie patinka ) su visu mylimu zmoniu foto thumbup.gif manau visi liks labai patenkinti,kalendoriai tapo puikiu priedu prie dovaneliu wub.gif
Atsakyti
siemet per velai pasiskaitinejau apie kalendorius,tai padarem puodelius seneliam su anuku nuotraukom,o kitiem metam darysiu kalendoriu.tai turesiu visus metus graziom nuotraukom prikaupt.
Atsakyti
Nusipirkau per Beta.lt akcijinį kalendoriaus darymą Copy1. Tik nelabai suprantu, ar ten telieka nunešti nuotraukas ir ten parodys ir išsirinksim kokio norim pagal pavyzdžius. Ar dar kažką man čia pačiai dar reikia daryti.

Gal kas pirkot šią savaitę?

Ir gal kokių idėjų turite, ar dedate tiesiog gražias foto? Ten dar užrašus galima užrašyti.. gal kokių idėjų, gražių frazių žinote?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
šįmet tėvams užsakysiu kalendorių, nes namūdinėmis priemonėmis spaudintas kalendorius nėra tokios geros kokybės... ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas zinote kaip padaryti kalendoriu namu salygomis? gal gaite ikelti nuorodu? labai aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
na dar čia galima užsakyti kalendorių Šeimos kalendorius 4u.gif ir kalendoriai kiek kitokie, skirti šeimai ir planavimui, nors galima užsakyti ir klasikinį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2010 10 22, 15:50)
Štai prašom - 2011 metų kalendorius su šeimos nuotraukomis

http://www.kurdingop....php?do=tema:73

user posted image

kazi kitiems metams nera jau
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 12 01, 12:43)
kazi kitiems metams nera jau

as irgi laukiu:)
Atsakyti
Laba diena,

Gal jau kas turite 2012m. kalendoriaus šabloniuką blush2.gif . dariausi pernai pati, bet vargau su Powerpoint programa, gal šiemet kas pagelbėtu ax.gif . Iš anksto dėkinga 4u.gif
Atsakyti