Įkraunama...
Įkraunama...

Kalendorius su šeimos nuotraukomis

QUOTE(ŠANTEL @ 2010 11 19, 08:39)
Merginos as zalia gal galetumet man patart kaip namu salygom padaryti ta kelendoriu atspauzdint tai nesciau i spaustuve bet cia per kokia programa padaryti blush2.gif

Mes photoshop'u daromėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2010 11 19, 09:39)
Merginos as zalia gal galetumet man patart kaip namu salygom padaryti ta kelendoriu atspauzdint tai nesciau i spaustuve bet cia per kokia programa padaryti blush2.gif

As irgi su PS dirbu, bet mergaites minejo ir kazkokias specialias paprastas programas 4u.gif
Atsakyti
Jau turiu kalendorius is picturehappy.lt dukrytes seneliams thumbup.gif
Be jokiu Photoshopu ir pintikliusku, nors darbo ir laiko tikrai daug reikejo nuotraukoms atrinkti ir sudelioti, sumaketuoti ax.gif

Vienas kalendorius stalinis:
user posted image
user posted image
user posted image

Kitas pakabinamas ant sienos:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes taip noretume tokio kalendoriuko taciau kaip reikia nuotraukytes susitvarkyti jei neturim microsoft programos(pas mane kompiuterije buvo tik trial,o jis jau baigesi)....? verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Altejosmamyte @ 2010 11 21, 00:03)
Sveikos 4u.gif  mes taip noretume tokio kalendoriuko taciau kaip reikia nuotraukytes susitvarkyti jei neturim microsoft programos(pas mane kompiuterije buvo tik trial,o jis jau baigesi)....? verysad.gif  g.gif

gal sakyciau parsisiusti is interneto ta programa ir ramu bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai, Simsi, kainos nera tokios dideles spaudos schmoll.gif
Kalbu apie Vilniu. Kaune pigi yra spaustuve.net, o Klapedoj, jei neklystu - Jokuzio spaustuve.

13 lapu A4 formato ant tobulo popieriaus www.bmk.lt kainuoja apie 20 lt, dar PIGIAU kazkiek. Susega, kaip mano pavyzdy.

Tiek A3, tiek A4 susegti metaline juostele kainuoja apie 5 lt, A4 maziau.

Kazkada sia spaustuve buvo rekomendavus kita nare, gaila, kazkur dingusi is forumo, kuri dare labai grazius darbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 lapkričio 2010 - 21:25
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 24, 22:23)
Tikrai, Simsi, kainos nera tokios dideles spaudos  schmoll.gif
Kalbu apie Vilniu. Kaune pigi yra spaustuve.net, o Klapedoj, jei neklystu - Jokuzio spaustuve.

13 lapu A4 formato ant tobulo popieriaus www.bmk.lt kainuoja apie 20 lt, dar PIGIAU kazkiek. Susega, kaip mano pavyzdy.

Tiek A3, tiek A4 susegti metaline juostele kainuoja apie 5 lt, A4 maziau.

Kazkada sia spaustuve buvo rekomendavus kita nare, gaila, kazkur dingusi is forumo, kuri dare labai grazius darbus.

nesigincysiu. Visada galima rasti pigiau. Cia parasiau vidutines rinkos kainas. Kazkada buvau issiuntinejus uzklausimus tai 13 lapu a4 atspausdinimas svyravo nuo 25 iki 70 lt.
BMK spausdina ne ant atskiru lapu o dvipusiai. (nors is esmes tai pigiausia kaina kuria esu macius)
spaustuve.net - tinklapyje nurodyta a4 kalendoriaus kaina 49 lt, o jei turi savo maketa taikoma 6 lt nuolaida. http://www.kalendori...entaciniai.html

Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2010 11 25, 10:26)
BMK spausdina ne ant atskiru lapu o dvipusiai.

Visiska netiesa schmoll.gif Spausdina ant atskiru lapu!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 lapkričio 2010 - 10:39
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 25, 11:39)
Visiska netiesa schmoll.gif Spausdina ant atskiru lapu!!!!

atsiustam ju kaininke buvo nurodyta, kad spausdina dvipusiai. Niekada ten neuzsakinejau todel negaliu nieko daugiau pasakyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2010 11 20, 19:14)
Jau turiu kalendorius is picturehappy.lt dukrytes seneliams  thumbup.gif
Be jokiu Photoshopu ir pintikliusku, nors darbo ir laiko tikrai daug reikejo nuotraukoms atrinkti ir sudelioti, sumaketuoti ax.gif

labai fainas kalendorius drinks_cheers.gif mano panasus pernai buvo. as tai nematau reikalo paciom vargt, lakstyt ieskot kur atsispausdint, kai viska vienoje vietoje galima uzsakyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2010 11 25, 11:44)
atsiustam ju kaininke buvo nurodyta, kad spausdina dvipusiai. Niekada ten neuzsakinejau todel negaliu nieko daugiau pasakyt wink.gif

Tai as galiu pasakyti, kad spausdina viska ir visaip uz gera kaina. Is patirties. Cia jau nelogiska, kad spausdina dvipusiai, o vienpusiai ne mirksiukas.gif

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 25, 21:23)
labai fainas kalendorius  drinks_cheers.gif mano panasus pernai buvo. as tai nematau reikalo paciom vargt, lakstyt ieskot kur atsispausdint, kai viska vienoje vietoje galima uzsakyt  thumbup.gif

Grazu, bet tokiam kalendoriui reikia tureti graziu foto, o ne visi turi.
O spauda aktuali tan, kas moka ir nebijo pasinaudoti PS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 25, 21:28)
Tai as galiu pasakyti, kad spausdina viska ir visaip uz gera kaina. Is patirties. Cia jau nelogiska, kad spausdina dvipusiai, o vienpusiai ne mirksiukas.gif
Grazu,  bet tokiam kalendoriui reikia tureti graziu foto, o ne visi turi.
O spauda aktuali tan, kas moka ir nebijo pasinaudoti PS  mirksiukas.gif

tai bet kokiam kalendoriui reikalingos grazios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti