QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 17, 01:44)
Nesutinku
Butent, bereikalingu 'siuksliu' iskirpimas ir gali pagrazinti foto. O dizainas - kiekvieno skonio ir, aisku, sugebejimu reikalas. Man ir programeles nereikia, kad sumaketuociu individualu dizaina, kuris suteiktu nuotaika, kokios noriu butent as.
Nesiplesiu.

Butent, bereikalingu 'siuksliu' iskirpimas ir gali pagrazinti foto. O dizainas - kiekvieno skonio ir, aisku, sugebejimu reikalas. Man ir programeles nereikia, kad sumaketuociu individualu dizaina, kuris suteiktu nuotaika, kokios noriu butent as.
Nesiplesiu.
Tikrai, kad skonio reikalas

O tu irgi su programa viska darai, koks skirtumas su kokia...man per picture happy ir greiciau, ir paprasciau pasidaro, ir pagal nuotaika atitinka, nes daug pasirinkimu (aisku be pintikliusku viskas) ir zymiai maziau terliones, nei su photoshopu..
O del tavo paslaugu, tai tie kalendoriai su maketavimu ir spausdinimu bei siuntimu atsieina kokius 3 (jei ne daugiau) kartus brangiau nei paciai pasidaryti

Kiekvienas renkasi kaip jam patinka..jei yra tokios paslaugos, tai turbut zmonems patinka ir pagal kisene tinka