Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(MiKaSe @ 2009 10 18, 21:51)
Prisiskaičiau ir aš apie tuos grikinius kotletus - šiandien kepiau  biggrin.gif

Aš lygiai taip pat gaminau, tik nedejau morku su svogunais. Dejau truputi krakmolo, bet man kaip ir kietoki gavosi g.gif o valgem su sviesto- grietines padazu.
Vakar pusryciams sumustiniai su desra, arbata, obuoliai. Pietums kepiau varsketuku kur turejo buti su moliugu, bet moliugas uzsibaige, tai idejau truputi cukinijos. Visai nieko. Pavakariams pritaisiau cepelinu, uzgerem obuoliu sultimis, o vakare dar sumustiniu perkandom.

Siandien pusryciams avizine kose su obuoliais, arbata, kava. Pietums kiaulienos kepsniukai, bulviu kose, pomidorai su grietine, obuoliu kompotas. Sriuba turbut kopustu virsiu. O vakarui tikrai liks nuo pietu, dar cepelinu like rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2009 10 18, 21:22)
O mane labai sudomino kibinu receptas,kažkada ragavau,tai labai patiko.

Aš dariau pagal kibinu youtube receptą... šį recepta gali rasti forume Antri patiekalai - kibinai... gavosi super teslos skonis taip pat l. geras... thumbup.gif pati džiaugiausi savo sugebėjimais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ech ir vėl pirmadienis, ir vėl nauja darbo savaitė.. smile.gif
Savaitgalį valgėm taip:
šeštadienis
pusryčiai - išlėkėm nevalgę, tai teko pirktis čeburekus.. doh.gif
pietūs - naikinom viską, kas dar buvo šaldytuve: kas vištos su ryžiais likučius, kas žirnių sriubą, silkę.
Vakare ėjom į balių, tai nieko ir nebedariau. blush2.gif Vaikas pas močiutę maitinosi.

Sekmadienis
pusryčiams - sumuštiniai su dešra, kava (MB nieko nevalgė, dėl suprantamų priežasčių.. hihihi.gif )
Pietūs - anyta "grąžino" vaiką ir cepelinų įdėjo. thumbup.gif
Vakarienei - kepiau starkį folijoj (pirkom šeštadienį turguje, tai buvau suprieskoniavus), prie starkio troškinau daržoves: morkos, bulvės, brokoliai, žiediniai kopūstai, porai. Prie to pačio kepimo ir obuolių pyragą sumazgiau, na tą be kiaušinių kur, su manų kruopom. Bet nežinau, man nelabai, per saldus gavosi..

Pirmadienis
Pusryčiams - obuolių pyragas su kava/arbata
pietums - starkio dar yr su daržoviene
vakarienei barščius planuoju virt ir spagečius su padažiuku iš šaldytuvo likučių (dešros galiukas yra, sūrio keli gabalėliai, poro dar su morkyte pakepsiu ir bus ok). biggrin.gif

Geros ir skanios darbo savaitės visoms biggrin.gif
Atsakyti
Dekui mamytems uz kibinu receptus.
Lock,norejau taves paklaust,ten komentaruose raso,kad deti daugiau ,miltu ir maziau grietines,kaip pati darai?
Atsakyti
Man tai tie kibinai superiniai thumbup.gif tik va vyras, vis purkštauja, kad per sunkus ar tai per riebus maistas jam... ir neleidžia kept doh.gif nu niekaip aš jo nesuprantu blink.gif

šiandi papirkau kepenėlių - darysiu paštetą ir dar paėmiau 2 kg vištienos kaulų, kur lieka nuėmus krūtinėlę. Juos gerai nuviriau gretpuody - liko puikus sultinys, o ir mėsytės dar koks puskilis atsirado bigsmile.gif jaučiu sumalsiu ir bus koldūnams įdaras smile.gif Beja, o sultinį dalį užšaldysiu, dalį virsiu sriuba kokią tai rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandienos pusryčiai:
Vištienos kulšelės padaže (nuo vakar) su bulvėmis
Pietūs - grįžusi užbaigiau vištieną, vyras į darbą dėjosi sumuštinius
Vakarienė - vištienos file suktinukai su įdaru (ilgai galvojau kokį įdarą dėti, grynųjų neturėjau, tad grįždama iš darbo nieko kioske nusipirkti negalėjau, o planavau pievagrybių įdarą daryti). Bet iš namų nieko pirkti jau nėjau. Radau namuose užšaldytą sūrio gabaliuką, tai įdarysiu juo.
Beje, kuo jūs suktinukus įdarinėjate? Gal kažką naujo pasiūlytumėt? Nes aš dažniausiai tai pievagrybiai su sūriu, kartais dar daržovėmis (morkomis su faršu).
Dar šiandien užsūdžiau lašišą. Pirmą kartą pati sūdžiau. Žiūrėsim ar bus valgoma rytoj.
Atsakyti
Pusryčiai: guliašas (sekmadienio), keptos bulvės, marinuoti burokėliai.
Pietūs:MV guliašas, man kilkės pomidorų padaže, duona.
Vakarienė:MV guliašas, abiem-batonas su nutela.
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2009 10 19, 17:26)
šiandi papirkau kepenėlių - darysiu paštetą

gal gali papasakoti plačiau? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiKaSe: 19 spalio 2009 - 18:25
Na va meginos buvau apleidus, bet tik forume blush2.gif

Šiandiena pusryčiams keptas netikras zuikis
Pietums: vyras įsidėjo mano mamos darytus karbonadus, o aš valgiau vakar virta vištienos sriubyte, tik gavosi labai riebi mirksiukas.gif
O vakarienei Obuolių blynukai, va tik niekaip nesugalvoju ką vyrui naktipiečių paruošt, nes 10 tik grįž ax.gif
Atsakyti
o aš naktipiečiams va kepu bulvinius blynus su cukinija
Atsakyti
MiKaSe, aš paštetą darau taip, vienam puose išsiverdu kepenėles ir lasinius, po to juos sumalu įdedu druskos įpilu truputėlį vandens kad tik vos apsemtų užvirinu dar maisydama truputėli verdu ir supilstau į dubenėlius..
ai vos nepamirsau kai malu dar įmalu svoguno.....
na o po to valgom kai atsala tongue.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 10 19, 20:50)
MiKaSe, aš paštetą darau taip, vienam puose išsiverdu kepenėles ir lasinius, po to juos sumalu įdedu druskos įpilu truputėlį vandens kad tik vos apsemtų užvirinu dar maisydama truputėli verdu ir supilstau į dubenėlius..
ai vos nepamirsau kai malu dar įmalu svoguno.....
na o po to valgom kai atsala tongue.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

o kokiomis proporcijomis lašinius ir kepenėles? Lašinius tai žalius paprastus ane? turiu kepenėlių, tik viena ir tevalgau jas. galvoju reikia pasidaryti gal bigsmile.gif
Atsakyti