Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Pusryčiams kava ir šokoladas,
Pietūs - vakar kepta plekšnė su bulvėm ir morkų, porų, kopūstų salotom,
o vakarienė dar neaiški ax.gif
Atsakyti
pusryčiai: man žemaičių blynai tik įdaras rauginti kopūstai, MV jau įdaras su mėsa. (radau kameroje du tokius du tokius, sakau reikia sunaudoti)
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 24, 11:25)
pusryčiai: man žemaičių blynai tik įdaras rauginti kopūstai, MV jau įdaras su mėsa. (radau kameroje du tokius du tokius, sakau reikia sunaudoti)

Tau reiketu eiti i iki kulinarijos laida,nes moki visokiu idomybiu prigamint.
Atsakyti
labs ryts mergike 4u.gif

darysiu siandien balandelisu grikinius ale matau kopustas didelis, ar ne pas jus skaiciau kad kaskuri mergike buvo kopusto lapus uzsisaldzius g.gif taigis klausimas ar nieko juos uzsaldyti, r kai atsisildo dar vis imanma idara i juos isukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2009 10 25, 07:57)
labs ryts mergike  4u.gif

darysiu siandien balandelisu grikinius ale matau kopustas didelis, ar ne pas jus skaiciau kad kaskuri mergike buvo kopusto lapus uzsisaldzius  g.gif taigis klausimas ar nieko juos uzsaldyti, r kai atsisildo dar vis imanma idara i juos isukti  g.gif

Aš buvau užšaldžiusi. Visai gerai paskui gavosi. Tikrai įmanoma susukti thumbup.gif Tik aš nesulaukiau kol visiškai atšils, tai truputį rankos šalo sukant .
Atsakyti
Pusryčiams manų košė,
Pietūs - bus kugeliukas su faršu,
vakarienei, bus mišrainė raudona, na pusiau raudona, dėsiu bulvė, burokas, raugintas kopųstas, raugintas agurkas aliejus, dar galima kokį mėsos likutį įpjaustyt, mano šeimynai tinka biggrin.gif
Atsakyti
o as šeštadieni visko prisikepiau tai uztek tikriausiai ir pirmadieniai isbandziau darzoviu pyraga kuri rode per iki virtuve, po to issikepiau rudnosiukus ir taip pat kepiau orkaiteje bulves... ir pasitaisiau kuskuso misraine tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2009 10 24, 12:42)
Tau reiketu eiti i iki kulinarijos laida,nes moki visokiu idomybiu prigamint.

aha pagalvoju kartais kad visai nieko būtų biggrin.gif
Ką tik grįžome iš kaimo, tai MV pasišildė keptų bulvių su kefyru.
Atsakyti
QUOTE(dovaira @ 2009 10 25, 13:52)
Aš buvau užšaldžiusi. Visai gerai paskui gavosi. Tikrai įmanoma susukti thumbup.gif  Tik aš nesulaukiau kol visiškai atšils, tai truputį rankos šalo sukant .

posto tavo buvau nesulaukusi ir visgi uzsaldziusi, tai dabar tik patvirtinai, kad viskas bus gerai thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Kėdutė @ 2009 10 25, 14:09)
vakarienei, bus mišrainė raudona,

- ale ir laiku tu cia su ta raudona misraine pasisakei, kaip tik buroku privirus turiu (mamka obuoliu sulciu priveze, tai dali uzdariau ir pasilikau burokeliams), bulviu kaip tik virtu likusiu yra, va eisiu tik pupeliu uzsimergsiu issivirsiu,raugintu agurku irgi turiu, va bus mums siandien vakarienei arba ryt i darba thumbup.gif

a tiesa sekmadienio meniu:
pusryciai - manu kose
pietus- burokeliu sriuba ir grikiniai balandeliai
vakarienei vieni brandintus cepelinus kiti balandelius
tarpuose obuoliai ir pyragai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okkey: 26 spalio 2009 - 06:06
Grįžau ir aš po savaitgalio mirksiukas.gif pas anytą svečiavausi, nieko negaminau ax.gif vakar grįžus tik užkrimtom ką šaldytuve radom, ir tik sumuštinių ir sau ir vyrui į darbą pietums pasidariau. Nuo šeštadienio turiu pasimarinavus kalakutų uodegėlių, tai grįžus vakare troškinsiu su morkomis ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Vakarykstis musu meniu:
Pusryciai:sumustiniai su desra ir arbata.
Pietus:brandinta agurkine sriuba ir makaronai su padazu,sultys.
Vakariene:tinginys su arbata.
Siandien nesumasciau ka pietums,bet turiu issitraukus farso is kameros,tai darysiu zdrazdus tikriausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2009 10 26, 07:04)

- ale ir laiku tu cia su ta raudona misraine pasisakei, kaip tik buroku privirus turiu (mamka obuoliu sulciu priveze, tai dali uzdariau ir pasilikau burokeliams), bulviu kaip tik virtu likusiu yra, va eisiu tik pupeliu uzsimergsiu issivirsiu,raugintu agurku irgi turiu, va bus mums siandien vakarienei arba ryt i darba  thumbup.gif

ir as jau kelinta diena svajoju apie raudona misraine (burokeliai, agurkai, pupeles), tik pupeliu neturejau, tai vakar pagaliau nusipirkau, sivakar tikriausiai darysiu ir as smile.gif

O vakar visa diena ne namie, tai vaziuodami suvalgem po bandele, o vakare MB padare silkes su svogunais ir majonezu, o kita silke, svogunus uzpyle actu, tai valgem su bulvem, grietine. Siandien pietums tas pats bus smile.gif O vakarienei tikriausiai bus raudona misraine ir dar iskepsiu blynu su obuoliais, nes reik piena sunaudot..
Atsakyti