Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

oi mergikes man laisvadienis ale ariu kaip arklys cool.gif va jau burokeliu su obuoliu sultym prisidariau, dar didziuli puoda buroku misraines su cesnakais, pom, svogunais, obuoliais ir cesnakais, kalna obuoliu prisipjausciau tai obuolienes isviriau - oi kaip bus gerai meduoliams kepti thumbup.gif thumbup.gif ir kadangi dar vis moliugo ziuriu turejau tai vaikams moliugini pyraga iskepiau thumbup.gif thumbup.gif

o siandien meniu:
pusryciai: vaikiai sumustiniai, vakaryksciu pyragu pabaigtuves, vyras burokeliu sriuba, as balandelius
pietus: visi masiskai naikinam balandelius lotuliukas.gif
vakariene: tikrai bus burokeliu misraine thumbup.gif

na o tarpuose kas ka - tiksliau aisku kad moliugini pyraga bigsmile.gif
Atsakyti
As jau galvojau, kad su konservavimais siemet bus baigta, bet..... vakar is kaimo parsiveziau pora maisu sulciu, tai dar reik nuvezt issispaust ir ziemai uzkonservuot thumbup.gif
Atsakyti
Savaitgalio valgymai
Šeštadienį
pusryčiams - sumuštiniai su skilandžiu (mam atvežė ax.gif )
pietums - nuo penktadienio brandinta kopūstų sriuba, silkė su džiovintų obuolių/morkų/svogūno/pom. padažo užpilu
Vakarienei "organizavom" pasisėdėjimą su mama, tai šonkauliukus ant laužo kepėm. smile.gif Valgėm su ryžiais, šv. kopūsto salotom su majonezu. Dar buvom baltos mišrainės pasidarę. Torčiuką, irgi naminį, lipdžiau. blush2.gif

Sekmadienis
pusryčiai - skilandis su balta mišraine
pietums - balandėliai (užšaldytų turėjau), bulvių viriau.
vakarienei nieko nebegaminau, kas dar šonkauliukų rado, kas balandėlius užbaigė

šiandien
pusryčiai - sumuštiniai su skilandžiu, vaikui - su sūriu.
pietūs - barščiai, bulvių plokštainis (mama, prieš išvažiuodama dar suspėjo prigamint clap.gif )
vakarienei dar visko to paties liko ir norėčiau žiedinio kopūsto/žirnelių/pomidoro su majonezu salotas padaryti, nes labai man kažko daržovių norisi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 10 26, 12:45)
As jau galvojau, kad su konservavimais siemet bus baigta, bet..... vakar is kaimo parsiveziau pora maisu sulciu, tai dar reik nuvezt issispaust ir ziemai uzkonservuot  thumbup.gif

tai va va ir as jau galvojau su vekavimais amba, ale teko stiklainiu atsiprasyti lotuliukas.gif o kad jau "uzsikuriau", ir dar buroku maisas vargo tai ir tu bent jau dali aptvarkiau mirksiukas.gif aa nu dar tiesa kopustu dejimas laukia, nu bet cia su vyru kartu tai mano indelis ne toks didelis, as tik viska dozuoju ir kopustu galvas pusiau dalinu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šeštadienio meniu:
Pusryčiai: sumuštiniai
Pietūs: makaronai su pievagrybiais, sūriu
Vakarienė - vištienos file kepsniukai su morkomis, svogūno laiškais, svogūnu ir sūriu.
Tarpuose užkandžavimai obuoliais, bananais.

Sekmadienis:
Pusryčiai: atsikėlę greitai išvažiavom, tad greitai užkandom beleko (aš obuolį, vyras dešros su duona).
Pietūs: virtos dešrelės su bulvėmis, pomidorai.
Vakarienė: bulvių, pievagrybių, mėsos apkepas. Dar kepiau mielinį obuolių pyragą.

Pirmadienis:
Pusryčiai:vakarykštis apkepas
Pietūs: aš - arbata, vakarykštis mielinis pyragas, vaisiai vyras - sumuštiniai, vaisiai
Vakarienė - reiks pabaigt užsilikusį apkepą, pyragą. jei vyrui dar truks - iškepsiu kiaušinienės.

Rytojui jau išėmiau šoninės iš kameros. Planuoju su ja kažką daryti.
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2009 10 26, 11:54)
ir as jau kelinta diena svajoju apie raudona misraine , tik pupeliu neturejau, tai vakar pagaliau nusipirkau, sivakar tikriausiai darysiu ir as smile.gif

As irgi uzsimerkiau pupeliu raudonai misrainei smile.gif Bet darysiu rytoj. Dar ir sriubai liks.

Pusryciai- brandinta ivairiu kruopu kose, arbata, kava.
Pietus- Turejau saldytu kepsniu. Viriau bulviu koses. Burokeliai.
Uzkandai- kibinai su sriuba kruopiene-agurkiene.
Vakarui pabaigsim ryziu-krabu misraine.
Atsakyti
Pusryčiai: nebuvo
Priešpiečiai: sumuštinis su dešra man ir vyrui, man dar traškučiai
Pietūs: iš kaimo kepta vištiena su bulvėmis
Vakarienė: vištiena, varškė su uogiene
user posted image
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2009 10 26, 14:41)
tai va va ir as jau galvojau su vekavimais amba, ale teko stiklainiu atsiprasyti  lotuliukas.gif o kad jau "uzsikuriau", ir dar buroku maisas vargo tai ir tu bent jau dali aptvarkiau  mirksiukas.gif aa nu dar tiesa kopustu dejimas laukia, nu bet cia su vyru kartu tai mano indelis ne toks didelis, as tik viska dozuoju ir kopustu galvas pusiau dalinu  lotuliukas.gif

aš jau stiklainius iš kaimynų skolinausi blush2.gif tongue.gif na trilitrinių tai turiu sultims, bet va mažiukų jau ne schmoll.gif kopūstų raugimu pas mane tėvukas užsiima, kaip tik šį savaitgalį parsivežėm maišą kopūstų iš kaimo, dar balkone guli virš 20 kg akcijinių nupirkta tongue.gif mes jau vieną nedidelį puodą raugintų kopūstų suvalgėm, jau kitas rūgsta. didysis kopūstų raugimas būna lapkričio pradžioje
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 10 26, 21:01)
aš jau stiklainius iš kaimynų skolinausi  blush2.gif  tongue.gif  na trilitrinių tai turiu sultims, bet va mažiukų jau ne  schmoll.gif  kopūstų raugimu pas mane tėvukas užsiima, kaip tik šį savaitgalį parsivežėm maišą kopūstų iš kaimo, dar  balkone guli virš  20 kg akcijinių nupirkta  tongue.gif  mes jau vieną nedidelį puodą raugintų kopūstų suvalgėm, jau kitas rūgsta.  didysis kopūstų raugimas būna lapkričio  pradžioje

mes ir su mamyte sakėme raugsime lapkritį
Atsakyti
Siandienos meniu ax.gif
Pusryciams:tinginys su arbata
Pietus;vakaryksciai makaronai,sultys.
Vakarienei;zdrazdai,pomidorai,agurkai rauginti,virtos bulves.
Tarp siu valgymu,dorojom vaisius ir ledus.

Mergytes,turiu klausimuka-prasymuka blush2.gif Gal galit pasidalint taupiais receptukais kokiu uzkandziu ax.gif Mums tuoj nusimato ikurtuves,reikia kazkuo skanaus pavaisint,o taip nesinori islaidaut daug,juolab,kad ir didziosios metu sventes arteja,dovanu pirkimo metas ax.gif Busiu dekinga uz pasiulymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 26, 20:03)
mes ir su mamyte sakėme raugsime lapkritį

Žiūriu čia su tooookiais vaizdeliais dabar kasdien ateini thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Triuska @ 2009 10 26, 21:34)
Mergytes,turiu klausimuka-prasymuka blush2.gif Gal galit pasidalint taupiais receptukais kokiu uzkandziu ax.gif Mums tuoj nusimato ikurtuves,reikia kazkuo skanaus pavaisint,o taip nesinori islaidaut daug,juolab,kad ir didziosios metu sventes arteja,dovanu pirkimo metas ax.gif Busiu dekinga uz pasiulymus mirksiukas.gif

šiaip tas taupumas neaiškus, pas jus uk kitokios kainos produktų, kiek pamenu lašiša nebuvo berods labai brangi, tai man sumuštinukai su lašiša mmm kokie nuostabūs per balius. Lietuviškos mišrainytės (balta mišrainė) irgi nėra gal brangi. Kepta duona, užtepta sūrio, česnako salotomis tomis. Krabai tešloje, dešrelės tešloje. Kažkada kepiau svogūnų žiedus tešloje, sm yra kažkur receptukas, labai skaniai gavosi.

QUOTE(mickute7 @ 2009 10 26, 21:50)
Žiūriu čia su tooookiais vaizdeliais dabar kasdien ateini  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aga, kartais užeina fotiką pakankinti biggrin.gif neįsijaučiau per daug? raminkit jei ką blush2.gif
Atsakyti