Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

vis pasiskaitau jusu temuke ir pavydziu ax.gif mano vyrelis jau toks isrankus maistui,kad sakes ax.gif to nevalgau ,to nemegstu ax.gif jam turi but paprastas kaimiskas maistas doh.gif tokiu dalyku kaip karbonadai jam galiaplamai nebut doh.gif o vistienos isvis nevalgo ax.gif tai uzknisa,ka pasigaminu,tai pati viena ir valgau,o puse ismetu,nes pries gaminant nezinau net kiek gamint,nes nezinau valgys ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 06, 11:41)
Sveikos 4u.gif
Girdejau reklama, kad tilapiju file Maximoje per pus pigiau-akcija! Manau reikia nusipirkti ir padaryti savaitgali.
Darysiu taip:
Ryzius isverdu , imaisau i juos pakepinto svoguno, morkos, saldytu darzoviu( kur buna maiseliuose-brokoliai,zirneliai ir t.t. - mazytis pakelis keli litai kainuoja). Tada file ( as ir juros lydeka, ir tilapija ir kitas taip darau) apkepinu ant keptuves.
Tada i skarda supilu ryzius, ant virsaus file gabaliukus sudedu, uzpilu grietineles, uztarkuoju surio  ir pasaunu i orkaite.Mes labai megstam- o ypac jei pigiau file galima gauti..Tokia skarda valgom kelias dienas .Jau noriu !!!

Niami, niami labai skanu as ir gi greitu laiku pabandysiu. smile.gif aciu uz recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2009 11 06, 12:03)
vis pasiskaitau jusu temuke ir pavydziu ax.gif mano vyrelis jau toks isrankus maistui,kad sakes ax.gif to nevalgau ,to nemegstu ax.gif jam turi but paprastas kaimiskas maistas doh.gif tokiu dalyku kaip karbonadai jam galiaplamai nebut doh.gif o vistienos isvis nevalgo ax.gif tai uzknisa,ka pasigaminu,tai pati viena ir valgau,o puse ismetu,nes pries gaminant nezinau net kiek gamint,nes nezinau valgys ar ne unsure.gif

Na pasakyciau ne isrankus maistui, o kvailai uzsispyres... Tik neisizeisk, prasau 4u.gif . Jis daug ka praranda neragaudamas ivairiu gurmanisku ir kitokiu patiekalu. Musu seimai patinka ivairoves, o ypac juru gerybiu patiekalai (kreveciu sriuba su grietinele, paelija, ivairios salotos su siais produktais) na, bet deja, sie laikai mums taupanciuju dienos... Tai tenka tenkintis tuo ka galime sau leisti.
Siandien pietums gaminu mesos kotletus, o i farsa imaisiau (mazdaug puse mesos mases) virta grikiu kose. Visa kita, kaip iprasta. Po to apkepiau ir dabar troskinu. Patieksiu su bulviu kose ir svieziu kopustu salotomis. Jeigu kas nebande, o seima valgo grikius pabandykite tikrai nenusivilsite smile.gif
Atsakyti
Renata N tokie jau tie vyrai, manasis irgi tik kiaule valgo va vakar padariau troskini su krandukais, sirdutemis(visciuku) ir saldytomis darzovemis tai viena valgau, nes jis tipo tokiu atlieku nevalgo tai priskutau bulviu ir pazarinau, sakiau nusibodai ir i ššš nebelysiu doh.gif tai va snd parejusi is darbo tapati as pabaigsiu o jam net nzn uzknisa, koldunu gal nupirksiu....
bet is mesos taip pat galima ivairiu patiekalu pasigaminti, pabandyk
Atsakyti
QUOTE(Triuska @ 2009 11 05, 16:55)
O klausyk,as dabar mastau,o ta tesla gaunasi ne tokia kaip zemaiciams g.gif Juk viskas taip pat dedasi,tik as kiausinio nemusu ax.gif Jauciu siandien jei vyras anksciau grys is darbo juos ir gaminsiu blush2.gif

pabandyk tuos žemaičius orkaitėje sudėjus ant folijos iškepti
Atsakyti
Pusryčiai: virti kiaušiniai su majonezu.
Pietūs: bananai, varškės sūreliai, sumuštiniai su lydytu sūreliu, su rūkyta dešra.
Vakarienė: makaronai su dešrelėmis, virta-pakepinta vištiena (iš sriubos, kurią viriau šią savaitę), svogūnais, morkomis, sūriu.
dėl vyro tai esu labai patenkinta, viską jis valgo ir nesiskundžia smile.gif
Atsakyti
Išradingo šeimininko pietūs mirksiukas.gif

Kalakuto šlaunis troškinta su daržovėmis ir grietinėle, garnyrui kuskusas (savikiaina 15 lt, 3 porcijos)

user posted image

Desertui Selga sausainukai su kava. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte DD: 06 lapkričio 2009 - 15:43
Ačiū VioletaČ už receptukus 4u.gif Kastinį planuoju artimiausiu metu pagaminti. O šią savaitę tai taip pas mus gražiai pagal planą meniu gaminasi, kad atsidžiaugt negaliu.
Taigi, šiandien kaip žadėjau, gaminsiu cepelinus su mėsa. Vyras vėlokai šiandien grįš, tai už kokios poros valandų dar tik eisiu gaminti.
Šiandien mūsų meniu:
Pusryčiai - man nieko, turėjau būti nevalgius vos ne iki pietų, vyras - bulvės su kiaušiniais
Pietūs - suvalgiau sumuštinį, obuolį, batono su Nutella, vyras valgė darbe, net nžn ką įsidėjo doh.gif
Vakarienė - bus cepelinai.
Atsakyti
viriau sorų kruopų košę garnyrui prie kotletų, tai liko tos košės. iš tos košės iškepiau pyragą- apie 2Ltr košės(skystoka) įmušiau kiaušinį, idėjau 4v.š. miltų 2v.š. krakmolo, vanilinio cukraus 2a.š. migdolų esencijos pripyliau iš akies ir cukraus pagal skonį. kepiau 200 laipsnių orkaitėje gol gražiai parudavo/ apskrudo. vaikai visą dieną tampė tą pyragą- net niekur paslėptų "nedavalgytų" gabaliukų neradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VioletaČ @ 2009 11 06, 08:59)
Va ka tik isbanciau su apelsinais, labai skanu ir gaivu aciu  thumbup.gif

pati kai paragavau, tai labai patiko thumbup.gif bet jau ir buvau kazkaip primirsus ax.gif
dar zinau , kai sefo zmona atnesdavo per balius i darba - greifurtas, fermentinis ir kepta duona sumaisyta su majonezu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif niam kaip skanu rolleyes.gif thumbup.gif
Nu cia jau tokios gal ne is taupiuju misraines blush2.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
Pusryciai:kepta duona su kiausiniu viduryje,arbata.
Pietus:virtos pieniskos KLAIPEDOS EXSTRA desreles,duona,pomidorai.
Vakariene:Nerytes bandutes(daugiau nedarysiu schmoll.gif kiek dariau vis lipo prie ranku,dejau papildomai miltu.)Vyras nelabai buvo suzavetas tokia vakariene,nors jis nera isrankus maistui ir valgo viska,isskyrus paprikas verysad.gif mandarinai ir pasisaldint gyvenima saldainiai keli.Dar vyras buvo padares giros,tai jos atsigerem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Triuska @ 2009 11 06, 21:56)

Vakariene:Nerytes bandutes(daugiau nedarysiu schmoll.gif kiek dariau vis lipo prie ranku,dejau papildomai miltu.)Vyras nelabai buvo suzavetas tokia vakariene,nors jis nera isrankus maistui ir valgo viska,isskyrus paprikas verysad.gif

žinau saviškiui tikrai jų nedaryčiau... nes valgytu pro sukastus dantis doh.gif o sau jas kažkada dariaus - patiko... dar su baltu padažiuku... mmm ax.gif

Rytinė pašvaistė
, cepelinai vakarienei bigsmile.gif neatsisakyčiau ir aš rolleyes.gif

pusryčiam: aš - kava+ sūrelis, vyras - kava

pietūs: aš - makaronai apkepti su agurkais marinuotais... vyras nevalgo darbe pietų... berods geria arbatą tik g.gif

vakarienė 17 val. - brandinat raugintų kopūstų sriuba + kotletukai. Kas dar banana, obuolių valgė...

antra vakarienė lotuliukas.gif 19 val arbata su bandele visiems (man, vyrui ir vaikui)

aš jau ruošiuos eit gult, o vyras dar apie kokią 22 val naktipiečių eis ieškot į šaldytuvą... lotuliukas.gif tik nežinau ką ten ras biggrin.gif
Atsakyti