Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Labas vakarelis 4u.gif

Nebuvau cia beveik savaite, bet kad nelabai ir gaminau ka, nes laiko visai nebuvo, o dar MB buvo apsirges tai irgi nieko nenorejo, sio to uzkasdavom greitai ir viskas. Vakar tik laisvesne dienele buvo, tai isviriau bulviu ir dideli puoda tinginiu balandeliu padariau, tai vakarienei valgem (nepietavom, Mb darbe ilgai uzsibuvo).

Siandien:
Pusryciai - kava ir po sviestini rageli(akcijiniai),
Pietus - Mb isidejo i darba tinginiu balandeliu su bulvem, as grizus valgiau ta pati
Vakariene - MB paskutine porcija tinginiu balandeliu, dar isviriau sriubos su brokoliais (akcijiniai 1,25/vnt.) ir brokoliu, pomidoru, poru salotos su majonezu (kas ko labiau norejo, ta ir valge).
Atsakyti
QUOTE(Triuska @ 2009 11 06, 20:56)
Vakariene:Nerytes bandutes(daugiau nedarysiu schmoll.gif kiek dariau vis lipo prie ranku,dejau papildomai miltu.)

kaip idomiai, man tai viskas puikiai gavosi, likau be galo patenkinta, vyras taip pat. o miltų taitikrai nereikėjo, krakmolo geriau daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 11 06, 17:15)
Taigi, šiandien kaip žadėjau, gaminsiu cepelinus su mėsa. Vyras vėlokai šiandien grįš, tai už kokios poros valandų dar tik eisiu gaminti.

ohoho tavo cepelinai jau ne vakarienei o visiems naktipieciams gavosi mirksiukas.gif

mano vakar meniu:
pusryc+pietus : kelios dozes darzoviu sriubkes, blynai su obuoliais
vakariene: bulviu kose, desreles, ivairios ziemines misraines is stiklainiu
naktipieciai: baltas suris su obuoliene

siandien planai tokie:
pusryciai: sumustiniai kam kokie - kam su baltu suriu, kam su slapke
pietus : cepelinai
vakariene duonos misraine tik pamirsau tikslius ingredientus doh.gif gal jus man priminsit blush2.gif kepta duona, pupeles, obuoliai, majonezas..na ir kas dar g.gif jauciu svogunai, bet nedesiu nes vaikiai nemegsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2009 11 07, 06:24)

vakariene duonos misraine tik pamirsau tikslius ingredientus  doh.gif gal jus man priminsit  blush2.gif kepta duona, pupeles, obuoliai, majonezas..na ir kas dar  g.gif jauciu svogunai, bet nedesiu nes vaikiai nemegsta  ax.gif

česnakai į šitą mišrainę dedasi mirksiukas.gif nadar galima fermentinio sūrio įdėt, bet užtenka ir vien duoną, obuolius, pupeles sumaišyt su majonezu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 11 07, 08:16)
česnakai į šitą mišrainę dedasi  mirksiukas.gif  nadar galima fermentinio sūrio įdėt, bet užtenka  ir vien duoną, obuolius, pupeles sumaišyt su majonezu  ax.gif

va va teisingai dar gi surio galima thumbup.gif cesnako tai visgi nedesiu, bent jau i ta dali kur vaikiams bus skirta bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, vėlyva mūsų vakarienė gavosi, gal tiksliau naktipiečiai, bet kadangi vyras grįžo tikrai vėlokai, tai jam nelabai būtų pakakę lengvesnio maisto ax.gif
Šiandien meniu:
pusryčiams buvo blynai
pietums - kadangi pietausiu viena, tai net nežinau, pasiimsiu beleką, košės gal išsivirsiu.
Vakarienei planuoju daryti faršo kukulių sriubą. Dar labai noriu burokėlių mišrainės.
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2009 11 07, 08:22)
va va teisingai dar gi surio galima  thumbup.gif cesnako tai visgi nedesiu, bent jau i ta dali kur vaikiams bus skirta  bigsmile.gif

mirksiukas.gif va ir aš jau pasidariau šitą mišrainą duona, obuoliai, pupelės, česnakas su majonezu. Dar yra keli brandinti rudnosiukai, o paskui išsikepsiu cukinijų , nes nuo vakar jau marinuojasi ax.gif
o dabar einam raugti kopūstų žiemai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 07 lapkričio 2009 - 10:56
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 11 07, 10:06)
Vakarienei planuoju daryti faršo kukulių sriubą.

Prasome placiau!! Kas per farso kukuliu sriuba? bigsmile.gif As tai neatsivalgau dar vis zirniu sriubos su farso kukuliukais- darysiu ir siandien! Bus anksciau mineta zuvis ir zirniu sriuba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 07 lapkričio 2009 - 11:24
QUOTE(okkey @ 2009 11 07, 07:24)
ohoho tavo cepelinai jau ne vakarienei o visiems naktipieciams gavosi  mirksiukas.gif

mano vakar meniu:
pusryc+pietus : kelios dozes darzoviu sriubkes, blynai su obuoliais
vakariene: bulviu kose, desreles, ivairios ziemines misraines is stiklainiu
naktipieciai: baltas suris su obuoliene

siandien planai tokie:
pusryciai: sumustiniai kam kokie - kam su baltu suriu, kam su slapke
pietus : cepelinai
vakariene duonos misraine tik pamirsau tikslius ingredientus  doh.gif gal jus man priminsit  blush2.gif kepta duona, pupeles, obuoliai, majonezas..na ir kas dar  g.gif jauciu svogunai, bet nedesiu nes vaikiai nemegsta  ax.gif

\aš dedu olandišką sūrį, bet nededu obuolių
Papildyta:
QUOTE(KRUČKĖ @ 2009 11 07, 16:08)
\aš dedu olandišką sūrį, bet nededu obuolių

ir dar būtinai česnako
Atsakyti
Pisryciai - avižine kosė su razinom;
Pietus - orkaiteje keptos bulves su lupenom ir prieskoniais ir is mesos padarytos sraiges (mesa ismusu pabarstau prieskoniais, tada du gabaliukus paimu truputeli juos sujungiu idedu sviesto krapu susuku isilgai ir susuku i sraige perveriu pagaliuku ir uole sraige, l. greitai).
dabar darau varskes suri..
Vakariene nusimato sriuba - bulviene ir sumustiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
Vyras išvykęs, gal savaitę nebuc namuose, tai valgysiu viena smile.gif
Šiandien valgiau:
Pietūs:brandinti makaronai
Vakarienė: obuolių pyragas
Atsakyti
Pusryciai - manu kose su slyvu uogiene, sumustiniai su kaimiska rukyta mesos file
Pietus - agurkine sriuba, virti rukyti sonkauliukai, bulves, marinuoti burokeliai
Vakariene - saslykai, ryziai, marinuoti svogunai, misraine (kepta duona, ferm. suris, pupeles, majonezas), ir spurgas dar kepiau
Atsakyti