Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Pusryciai:vyrui karsti sumustiniai ir kava 3in1,man greitai paruosiama makaroniuku sriuba.
Pietus:grybai su padazu ir virtos bulves,gira,krevetes tesloje.
Vakarienei:vistienos buljoniukas su makaronais.
Atsakyti
buvau iki kaimuko nulėkusi, parsivežiau vyrą, visgi ryt nedirbs, tai anyta virtų bulvių cepelinais vaišino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 07, 12:17)
Prasome placiau!! Kas per farso kukuliu sriuba?  bigsmile.gif  As tai neatsivalgau dar vis zirniu sriubos su farso kukuliukais- darysiu ir siandien! Bus anksciau mineta zuvis ir zirniu sriuba ax.gif

Ai, ta mano sriuba tokia paprastutė, bet gavosi tai skaniai.
Pripjausčiau kopūsto, bulvių griežinėliais, ir užkaičiau puode su vandeniu. Padariau faršo kukulių su virtais ryžiais, šiek tiek apkepiau keptuvėje ir sudėjau į užvirusius kopūstus su bulvėmis. Dar dėjau druskos, prieskonių.
Gavosi kaip sriuba, kaip troškinys. Valgėme su grietine. Jos liko ir šiandien pusryčiams.
Atsakyti
Šiandien pusryčiai: obuolių pyragas, arbata
Pietūs: grikiai, kepti šonkauliukai, marinuoti burokėliai
Vakarienė: šonkauliukai, jei trūks tai dar kiaušinių kokių pasikepsime ar išsivirsime
Atsakyti
Sekamdienį vėlyvi pusryčiai jau kaip ir pietūs tongue.gif damušėmė likučius kopūstienę, rudnosiukus, dabar jau kyla mielinė tešla, bus bandelės su raugintais kopūstais ir jei truks tai dar dešrelių įdėsiu. O vakarienei vištienos krūtinėlę su kuom nors pakepsiu ax.gif
Atsakyti
Mūsų vakarienė keitėsi, nes šonkauliukų nebeliko, o kiaušinių atsisakėm, nes rytojui reikia kažką vyrui į darbą įsidėti, tai iškepiau kepsniukus su sūriu
user posted image
Atsakyti
Vakar:
Pusryciai - kava
Priespieciai - greit uzkandom duonos su sviestu, nes turejom isvaziuot
pietus - nebuvo
vakariene - kepsniukai (gavom mesytes is kaimo), ryziai,pomidoras, rauginti agurkai.

Siandien:
Pusryciai - kava, man kepsniukas su duona
Priespieciai - MB like kepsniukai su ryziais
Pietus - troskinti grybai su svogunais, grietine ir virtos bulves
vakariene - ceburekai (akcijinis farsas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 08 lapkričio 2009 - 18:55
Pas mus sekmadienis buvo be ritmo pusryčiams - pietums valgėme kotletukus vakarykščius, o pietums - vakarienei prikepiau sparnelių su bulvėmis, liko ir rytojui smile.gif
Tai ryt teks tik siubytės išvirti.
Atsakyti
Šiandien pusryčiams buvo ta vakarykštė faršo kukulių sriuba.
Pietums - vakarykštė burokėlių mišrainė su bulvėmis.
Vakarienei - padariau iš likučių: svogūnai, pupelės, faršas, grietinė ir pakepinau keptuvėje. Valgėme su bulvėmis ir burokėlių mišraine.
Vakar tos mišrainės tiek pridariau, kad vyras dar ryt jos ir į darbą galės neštis ir dar namuose vakarienei turbūt liks rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien:
I. vaikas- lietiniai ir arbata ; aš - kava su pienu, lietiniai su mėsa ir grietine, vyras : kava ir grūdėta varškė, lietiniai.
II. brandinta daržovių -vištienos sriuba ( likučiai) , bulvių košė, mėsos dešrelės ir pomidorų salotos su grietine
III. aš ir vaikas - po sumuštinį su tepamu sūreliu ir arbata, melionas ir obuoliai; vyras - dar nieko g.gif o šiaip ką ras šaldytuve, bet ten nieko nėra blush2.gif

Dabar dėliosiu ko reikia kitai savaitei ir ką ryt pirkti g.gif
Atsakyti
mano vakarykstis meniu:
pusryciai manu kose
pietus: lapynes sriubas ir kas kam: virtunukai su grybias, brandinta bulviu kose su desrelem ir salotos
vakariene keptos bulves, vyras lasiniu dar kapojo, sumustiniai
tarpuose meduolis kuri is ryto iskepiau ir apie pavakarius jo jau ne kvapo nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pusryčiams kepiau blynus su cukinija.
Pietums-dariau nerytės bandutes su spirbučiais vyrui, o dukrai su girietinę. Dukrai labai patiko, o vyras pasakė-kepti būtų skaniau.
Tai vakarienei-keptos nerytės bandutės.

O dėl lipimo prie rankų, tai reikėjo dubenuką su vandeniu pasistatyt šalia ir rankas vis suvilgyt, kad neliptų. (Lipdėm abi su dukra).
Atsakyti