QUOTE(Lock @ 2009 10 09, 17:48)
Ši vieta mane labai sudomino. Kiti daro kažkokiusoe puoduose ir laiko vėsiai (kur juos laikyti gyvenant bute????). O tu laikai stiklainiuose... Tai tiesiog iškaitini stiklainius, sukrauni kopustus ir uždarai? Ar neiššaudo jie?
QUOTE(KRUČKĖ @ 2009 10 09, 19:14)
stiklainių nekaitinu, tik išplaunu, kopūstus su kočėlu pagrūdu, kad atsirastų skysčio, paslegiu plastmasiniu dangteliu, o kitu plastmasiniu dangteliu uždengiu ir išnešu į rūsį, išsilaiko iki birželio mėnesio.
na va uz mane jau atsake





man meniu siandien bus toks:
pusryciai pieniska sriubyte, pietus miltiniai blynai o tada isekiam i Alytu, i laidotuves, ten ir nakvosim, taigi ka duos valgyt tas ir bus..kadangi grysim tik sekmadieni tai nemazai maitinimusi praleisiu, reiks tik sekamdienio vakariene gryzus sugalvoti
