Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(deimapov @ 2009 10 08, 20:46)
vištienos krūtinėlei 8,9? kažin ryt rasčiau dar  g.gif

čia nuo ketvirtadienio kur tos akcijos didelėse MAXIMOSE prasidėjo ax.gif tai pilna jų prikrauta buvo tongue.gif thumbup.gif manau kad bus mirksiukas.gif pas mane dar nuo praeito karto viena krūtinėlė likus blush2.gif vadinasi taupiau taupiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 10 08, 21:22)
čia  nuo ketvirtadienio kur tos akcijos  didelėse  MAXIMOSE prasidėjo  ax.gif  tai pilna jų prikrauta buvo  tongue.gif  thumbup.gif  manau kad bus  mirksiukas.gif pas mane dar nuo praeito karto viena krūtinėlė likus  blush2.gif  vadinasi taupiau taupiau  lotuliukas.gif

pas mane nuo praeito seniai nelikusi, bet iš kaimo savaitgalį kai vištą parsivežėm tai turiu krūtinėlę
Atsakyti
aš su paukštiena ilgai galiu draugauti tongue.gif thumbup.gif
Šiandien troškinsiu raugintus kopūstėlius su parūkytomis dešrelėmis ax.gif praeitą savaitę irgi dariau, bet senai valgyti kopūstai, tai labai greit susivalgė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 10 09, 07:57)
aš  su paukštiena ilgai galiu draugauti  tongue.gif  thumbup.gif
Šiandien  troškinsiu raugintus kopūstėlius su parūkytomis dešrelėmis  ax.gif  praeitą savaitę irgi dariau, bet senai valgyti kopūstai, tai labai greit susivalgė  tongue.gif

o iki kada galima susidėti kopūstus? Mamytė visada užsiraugdavo, o mes dar nei karto biggrin.gif vis duodavo mums, bet norėčiau šiemet susidėti ir aš
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 09, 07:21)
o iki kada galima susidėti kopūstus? Mamytė visada užsiraugdavo, o mes dar nei karto biggrin.gif vis duodavo mums, bet norėčiau šiemet susidėti ir aš

Na aš pamenu, pas mamą raugdavom įvairiai...tai ankščiau tai vėliau, būdavo jau ir šaltoka ir lapai nukritę g.gif ... žodžiu, dar nevėluoji biggrin.gif

ir aš šiandien kibsiu į raugintus kopūstus lotuliukas.gif virsiu sriubą su kiaulės šonkauliukais...

Kas dar jungias su raugintais kopūstais? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avenita: 09 spalio 2009 - 08:28
Laba diena 4u.gif
Pas mane dar tesiasi zuvies diena lotuliukas.gif
Dukra pusryciauja zuvies pirstelius ax.gif Man yra likusios silkes,pietu nebus blush2.gif blush2.gif arba gaudysimes kas ka blush2.gif
Vakariene dar nenusprendziau blush2.gif Siaip vyras gryzta ax.gif tai reiks paklausti gal jis nori kazko ipatingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2009 10 09, 09:27)
Kas dar jungias su raugintais kopūstais?  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Dar nuo vakar turiu, kaip tik pietums liko. bigsmile.gif
O raugt tikrai nevėlu sakyčiau, tik kažkaip mama mėnulį žiūrėdavo, kad nebūtų pilnatis, nes tada minkšti būna.. blush2.gif

taigi penktadienio meniu planai:
pusryčiams - vaikui dribsniai su pienu, mums pyrago dar buvo
pietums - brandinti troškinti kopūstai su parūkytom dešrelėm biggrin.gif
o vakarienei planuoju pomidorinę sriuba išsivirt, nes dar keli minkšti pomidorai šaldytuve voliojasi blush2.gif ir makaronus biggrin.gif aštriai darysiu: su faršu, čiliukais, česnakiukais.
Atsakyti

Aš vakar taip jų užsimaniau... Tai nusipikau ir valgėm netroškintus kaip garnyrą prie kotletukų su bulvėmis.
Atsakyti

Mmm..kaip skaniai cia plepat apie raugintus kopustus, kad ir as uzsinorejau bigsmile.gif tai kita savaite garantuotai ju valgysim mirksiukas.gif

O siandien nieko nedarysiu: pusryciams buvo sumustiniai ir kava, MB issinese i darba balandeliu su bulvem, tai dar liko, bus pietums smile.gif O paskui vaziuojam i kaima, tai savaitgali nieko negaminsiu, o MB jau suplanaves su draugais vaziuot zvejoti, tai tikiuos, kad kitai savaitei bus zuvies smile.gif
Atsakyti
mano pietus bus 5 grudu kruopos su keptom desrelemis gabaliukais ir svogunais keptais: kruopas uzpylus vandeniu palaikyti 2 valandas ir tada sukresti i puoda bei ideti sviesto, lauro lapa, keleta pipiriuku ir ant letos ugnies virti 40 minuciu, beje vandens negailekite kad neprisviltu kadangi sudetyje yra zirniu tai jie linke gadinti puodus; tai va atskirai keptuveje pakepinkite kubeliais pjaustyta svoguna ir ritinelaiis apkepkite desra ( pas mane medziotoju uzsilike saldytuve yra ) ir pabaigoje kai kruopos bus isvire uzpilkite desra kepta, na dar kas megsta galima ant kruopu ju virimo metu uztarkuoti zalia bulve, taigi skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 09, 07:21)

na ben jau tiekmano tevai per amziu amzius tiek mes dedam lapkricio menesi per delcia 4u.gif

na o mano diena vakar buvo kai ir planuota:
vyrui iki baliuko grybu sriuba, as Vilniuje uz 3 lt pavalgiau viena cepelina ir arbatos atsigeriau, paskui baliukas - namie valogyt nebereikejo lotuliukas.gif

siandien - iki pietu su vyru pasidalinom viena bomzu sriuba (na tu makaronu sriuba uzpiltine taip vadinam)
pietausim brandinta bulviu kose, issivirsim desreliu (saldytu turim, viena diena nemateke akcijoj sudalyvaom - 8 mazyliu desreles 49 cnt, nes galiojimas tik 4 dienu likes buvo, tai gal 15 pokiukiu paemiau ir uzsaldziau, tai dabar labai gerai ir greit buna thumbup.gif ), burokeliu misraine (is ziemos rezervujau imu)
vakariene - dar neapsisprendziau bet graiciausiai bulviniai blyna bus (po baliaus mane visad ant bulviu ir dar riebiu traukia blush2.gif )
Atsakyti
O gal galit paaiškinti plačiau apie kopūstų rauginimą. Kur laikyti, ko ir kiek reikia.
Atsakyti