Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

QUOTE(tasha @ 2009 10 18, 19:48)
Na praustis tai ne problema: uzsikemsi kriaukle, prisipili ir salto ir karsto vandens ir prausiesi.

Man būtų tada jau problema ax.gif Su tekančiu vandeniu galiu praustis tik dėl švaros vien jau... unsure.gif (išskyrus gulėjimą vonioj)...

QUOTE(elitarai @ 2009 10 18, 20:28)

Čia jūsų vonios kambarys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 19, 10:18)
Man būtų tada jau problema  ax.gif  Su tekančiu vandeniu galiu praustis tik dėl švaros vien jau...  unsure.gif  (išskyrus gulėjimą vonioj)...
Čia jūsų vonios kambarys?  ax.gif

Atsakysiu už elitarai smile.gif Taip, čia jos kambariukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 10 18, 22:33)
Nieko prieš retro stilių neturiu  bigsmile.gif  Rašiau apie du atskirus kranus šaltam ir karštam vandeniui  biggrin.gif

As gal neaiskiai ten pasakiau,as gyvenu dideliam,anglisko stiliaus name,tas interjeras mane zavi wub.gif ,taip vis daugiau retro stiliaus ysimaiso y mano namus LT,o dabar esu svelniai tariant priversta naudotis tuo,kas yra nuomojamame name.O kadangi turim 3 vonios kambarius ir 2virtuves,tai kaip kam patogiau ir naudojames ax.gif ,bet kad 2 kranai nepatogu,tai faktas,as tik salta leidziu,nes nuo karsto..brr.visa laime,kad tokie maisytuvai tik 2 is8 esamu.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 10 19, 10:06)
Atsakysiu už elitarai smile.gif Taip, čia jos kambariukas smile.gif

Labai įdomus interjeras... toks ne "lietuviškas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 19, 09:56)
Labai įdomus interjeras... toks ne "lietuviškas"  biggrin.gif

Aciu blush2.gif truputy bijojau kelti foto,bet,kad jau prakalbote apie tuos maisytuvus.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 19, 12:01)
Aciu blush2.gif truputy bijojau kelti foto,bet,kad jau prakalbote apie tuos maisytuvus.

SM'o "provansines temos" namai man grazus, nors pati nesu to stiliaus megeja.

P.S. laukiu kada Zyliukas isirengs, turetu buti grazu, ji turbut viena is tu super mamu, kuri turi gyslele mano akimis ax.gif
Atsakyti
jos namai wub.gif ,zinau daugiau mamyciu yra,tikrai,tik bijomasi rodytis.
Atsakyti
Verda diskusijos čia pas jus smile.gif
Gal galite išduoti, tos kurios užsisakinėjote, [/B]kur[B] užsisakinėjote stalviršius vonios kambariui? Padiskutuoti apie jų kainas ir kokybę ax.gif ...ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 19, 11:20)
zinau daugiau

Nėra čia ko bijot biggrin.gif aš irgi parodyčiau, jei turėčiau ką biggrin.gif Pas mus dar tik vamzdžiai išvesti iš sienų ir grindų visur kyšo... klaiki įrengimo stadija.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 19, 13:54)
Nėra čia ko bijot  biggrin.gif  aš irgi parodyčiau, jei turėčiau ką  biggrin.gif  Pas mus dar tik vamzdžiai išvesti iš sienų ir grindų visur kyšo... klaiki įrengimo stadija.

Pritariu drinks_cheers.gif Juk ne dėl kitų daromės ir kritika neturėtų būti priimama skaudžiai smile.gif Negali viskas visiems patikti ax.gif Aš asmeniškai darau kas man patinka ir tinka, kai kurie sprendimai gal nebus tokie, kokių iš tiesų norėčiau, tačiau žinau, kad juos įtakoja finansai arba kai kuriais atvejai laiko stoka, tad nėra ko čia parintis rolleyes.gif

Rodykitės, mamkos, mums tikrai įdomu ir naudinga pažiūrėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 10 19, 13:26)
Pritariu  drinks_cheers.gif Juk ne dėl kitų daromės ir kritika neturėtų būti priimama skaudžiai smile.gif Negali viskas visiems patikti  ax.gif Aš asmeniškai darau kas man patinka ir tinka, kai kurie sprendimai gal nebus tokie, kokių iš tiesų norėčiau, tačiau žinau, kad juos įtakoja finansai arba kai kuriais atvejai laiko stoka, tad nėra ko čia parintis  rolleyes.gif

Rodykitės, mamkos, mums tikrai įdomu ir naudinga pažiūrėti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jus tai isvis saunuole.toky dienorasy vesti,oho 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes pleputes 4u.gif
Daznai paskaitydavau jusu pokalbius,patarimus,komentarus ,bet niekada neisiterpdavau ax.gif
taciau dabar jau truko kantrybe ir nusprendziau pasitarti pasiguosti cool.gif Gal priimsite mane i kompanija blush2.gif
Nezinau nuo ko net pradeti biggrin.gif
Statome nama ir dabar gavosi taip,kad reikia kuo greiciau ieti,planavome is pradziu eiti i antra auksta ten kur bus vonia,jau buvau issirinkusi plyteles kokias noriu,dekorus,buvo ramu rolleyes.gif Bet siandien pasake naujiena,kad kelsimes greiciau ir i pirma auksta doh.gif o ten dusas.Negalvojau neplanavau kokiu plyteliu noresiu,kokios labiau tinka doh.gif nu zodziu ir pirkti jau kaip sakant ant dienu reiks doh.gif
Kilo viena mintis,gal kuri turite ir galite kazka patarti ax.gif
Kaip atrodo ir kiek praktiska yra daryti grindis ten kur stoves pats dusas akmenukais9yra tokios plyteles ant tinkliuko akmenukai )tada gal ir viena kokia siena isklijuoti plyteles kazka su akmenukais g.gif
Santechnika visa jau turime
Sory uz ilga romana blush2.gif
Atsakyti