Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 16, 09:25)
o kokie cia dalykai?  bigsmile.gif  jau rasiau kad ex vonia per viena diena viska susipirkau  biggrin.gif tai sitam butui laaabai jau daug laiko buvo skirta palyginus..
o kai staiga suzinai, kad plyteliu kuriu norejai nebebus ir net uzsisakyti nebegali, o rytoj jau atvaziuoja jas klijuoti, tai kaip tu kitaip isivaizduoji pirkima?
tik vietoj to, kad visi trys buvom, tai buvo taip, kad vyras isrinko is to, kas buvo like, o mes tik atvaziavom paziuret - ir visu atsakymai buvo skirtingi  biggrin.gif  man nelabai patiko, vyrui visai patiko, o dizainere isvis kitas siule  lotuliukas.gif bet kaip sakiau situacija tokia, kad arba siandien perkam, arba sedim ir laukiam kol vel meistras gales skirti mums laiko  doh.gif nu ir vsio, nusprendem, kad perkam  biggrin.gif
labai sunku suvokti tokia situacija nia?  g.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

išvargino Jus remontai smile.gif prieš tai rašėte, kad būtent dizainerė pasiūlė tas plyteles, kaip labai praktiškas ir t.t., o dabar rašote, kad jai nepatiko g.gif
taipogi minėjote, kad profesionalai turėtų interjero sprendimus priimti, medžiagas parinkti, o ne nieko neišmanatys eiliniai piliečiai ax.gif Tiesiog pastebėjau prieštaravimus Jūsų pasisakymuose.
Būtų įdomiau pačią vonią pamatyti, daug geriau būtų galima pačią situaciją įvertinti, juk čia tiek specų forume - galėtume pabalsuoti, geras ar nelabai, plyteles išsisrinkot, ir nebereikėtų be reikalo diskutuoti bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
tiesa, tos plytkos koridoriui, sakėt, rinkotės, bet galit ir čia parodyt, juk tokios diskusijos dėl pasirinkimo verda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovitiene: 16 spalio 2009 - 08:50
QUOTE(Jovitiene @ 2009 10 16, 09:47)
išvargino Jus remontai 

o mane tai jusu uzsiciklinimas vargina biggrin.gif priminsiu, jei pati susipainiojot, del ko sirsala sukelet - kad po menesio as ju nepastebesiu ir pasiulymas buvo nebesukti galvos rolleyes.gif man regis visoms sitas pasakymas BAISIAI uzkliuvo, gi jus tokios "dizaineres per bruksneli super mamos" biggrin.gif taigi vienos pasibaisejo ir siule mesti per borta tokius pasiulymus zarstancia dizainere, kitos nesupranta kaip galima sugebet plyteles pirkti, kurios nelabai patinka, trecioms dar kazkas lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Jovitiene @ 2009 10 16, 09:47)
prieš tai rašėte, kad būtent dizainerė pasiūlė tas plyteles, kaip labai praktiškas ir t.t., o dabar rašote, kad jai nepatiko  g.gif

prasau surasti visus mano postus, kur kalba ejo apie ta plyteliu pirkima ir paryskinti, kur buvo PRIESTARAVIMAI mano postose. Visos galesim paskaityti cool.gif

nes dabar galiu tik pasakyti, jog skaityti gal ir mokate, bet teksto suvokimo problemu tikrai turite cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bufeto vedėja: 16 spalio 2009 - 09:16
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 16, 10:14)
o mane tai jusu uzsiciklinimas vargina  biggrin.gif  priminsiu, jei pati susipainiojot, del ko sirsala sukelet - kad po menesio as ju nepastebesiu ir pasiulymas buvo nebesukti galvos  rolleyes.gif  man regis visoms sitas pasakymas BAISIAI uzkliuvo, gi jus tokios "dizaineres per bruksneli super mamos"  biggrin.gif taigi vienos pasibaisejo ir siule mesti per borta tokius pasiulymus zarstancia dizainere, kitos nesupranta kaip galima sugebet plyteles pirkti, kurios nelabai patinka, trecioms dar kazkas  lotuliukas.gif

Papildyta:
prasau surasti visus mano postus, kur kalba ejo apie ta plyteliu pirkima ir paryskinti, kur buvo PRIESTARAVIMAI mano postose. Visos galesim paskaityti  cool.gif

nes dabar galiu tik pasakyti, jog skaityti gal ir mokate, bet teksto suvokimo problemu tikrai turite  cool.gif

Tikrai neturiu nei laiko, nei noro Jūsų postų ieškoti ir skaityti lotuliukas.gif Tiesiog pastebėjau, kad vienoj vietoj rašėte, kad pasirinkot plyteles, kurios nepatiko Jums, bet siūlė dizainerė, o kitam poste rašėte, kad dizainerei tos plytkos nepatiko, bet patiko Jums, ar tai Jūsų vyrui rolleyes.gif Tik čia ir užmačiau prieštaravimą, bet tikrai nematau reikalo to aptarinėti. Būtų kvaila, jei čia pradėtume spręsti, kaip kuri tekstą suvokiam mirksiukas.gif

Rodykit vonią, va tada tai bus apie ką diskutuot, bent jau į temą wink.gif
Atsakyti
Šiandien, kaip matau, vėl tas pats lotuliukas.gif
Tęsiu diskusiją "į temą" biggrin.gif
Gal kas esate susidūrę su angliškais maišytuvais? Ar tiesa , kad juose, jei atsuki karštą vandenį, negali atsukti šalto? g.gif T.y. prausiesi arba su degančiu arba su šaltu?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 10 15, 13:31)
Aš ilgai į šitą seriją žiūrėdama seilę varvinau. Taip man tiktų vonioje, bet kažkaip stabdo abejonės, kad vanduo ne srove, o čiurkšlele tekės  biggrin.gif
http://images.fotofa...23325938.0.jpeg

Pirmą kartą žvilgtelėjus, pagalvojau oho koks gražus ir įdomus... Tada pažiūrėjau dar kartuką ilgiau ir jau nematau jame nei tiek daug grožio, nei patogumo valyti... na, bet čia tik mano nuomonė biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 10 16, 11:42)
Šiandien, kaip matau, vėl tas pats lotuliukas.gif
Tęsiu diskusiją "į temą" biggrin.gif
Gal kas esate susidūrę su angliškais maišytuvais? Ar tiesa , kad juose, jei atsuki karštą vandenį, negali atsukti šalto? g.gif T.y. prausiesi arba su degančiu arba su šaltu?

Angliski maisytuvai- tai tokie patys kaip ir visur, tik kad pas juos mada (gal greiciau tradicija) i viena praustuve statyti juos du- is vieno bega karstas vanduo, is kito saltas...
Atsakyti
Na baikit jau jūs .... kiek galima tą patį per tą patį ... doh.gif

Man tai Temides įdėtas maišytuvas nelabai patinka, nors sutinku kad orginalus mirksiukas.gif

Aš pati va į tokius spoksojau labai, kol kainų jų nesužinojau ... doh.gif http://www.hansgrohe...b...w=345&h=450
http://www.hansgrohe...b...w=345&h=450
http://www.hansgrohe...a...w=345&h=450
http://www.kludi.com...51430505-lg.jpg
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 10 16, 12:40)

as gal konservatyvi ganetinai, tai man patinka tai kas jau isbandyta, todel net nesizvalgau ir originalumo neieskau isvis tokiose dalykuose unsure.gif gal ir blogai darau g.gif

Jovitiene, smagu, kad tamsta geriau zino kaip ten buvo biggrin.gif bet itariu jog laiko turi sociai ir mano zinutes jau pasinagrinejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 10 16, 11:40)

Va šitą nupirkom ir mes biggrin.gif negalėjau atsispirt.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 16, 14:32)
Va šitą nupirkom ir mes  biggrin.gif  negalėjau atsispirt.

o jis vienas pas jus? t.y. jis desis i kriaukle, i vonia ar i dusa? ka i kitus praustuvus dejot?
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 16, 13:38)
o jis vienas pas jus? t.y. jis desis i kriaukle, i vonia ar i dusa? ka i kitus praustuvus dejot?

Į kriauklę. Čia vonios kambariui apačioje, kur bus tik kriauklė, wc ir dušas. Duše ėmėm termostatinį Hansgrohe ir "galvą" Raindance.

Kitam vonios kambariui imsim viską Laufen... dar nesupirkę, tik planas toks.
Atsakyti
Davai patarkit man toalete ar bide ar kriauklyte maza det. Kazkaip dabar susiplanavus kriauklyte, bet galima butu pakeist, jei ka. Kazkiap pagalvojau, kad kriuklyte patogiau sveciams, iskart rankas nusiplauna, nereiktu eit i vonios kambari praustis. g.gif
Atsakyti