QUOTE(elitarai @ 2009 10 18, 21:57)
Jei kalausi manes-man neatrodo,kad as einu atgal nuo civilizacijos,net keista tiesa sakant toky klausima girdeti,man patinka toks stilius,visi namai tuo ir kvepuoja,ir minciu apie kitokius maisytuvus neturejau,bet....kitam vonios kambariui as rinkausi yprastinius ir baldus ,ir maisytuvus,nes tiesiog patogiau jais naudotis-tai faktas,ir,turiu mazus vaikus,vien jiems lengviau,o ir mano Mb labai norejo viena vonios kambary,kury labai daznai naudosime,padaryt modernu

taip ir atsirado vienur retro,o kitur modernus maisytuvai.
Nieko prieš retro stilių neturiu

Rašiau apie du atskirus kranus šaltam ir karštam vandeniui
QUOTE(tasha @ 2009 10 18, 22:30)
Man asmeinskai labai grazu pasiziureti i toki stiliu, pasigrozeti, bet sau tokiu nesinkciau, ne toks stilius namuose
Man atrodo, kad kiekvieno asmeninis reikalas ka rinktis. Jei vis dar pardavime tokiu yra, vadinasi vis dar yra ir paklausa.
Kaip minejau, man asmeniskai buvo nepatogu ir dziaugiuosi, kad pakeitem
Kad kiekvienas renkasi tai, kas jam geriausia, tai faktas, tik nematau "racijos" kokiu tikslu galima norėti dviejų - karšto ir šalto vandens - atskirų čiaupų
Mano dienorašty prieš kurį laiką viena moteris rašė apie tuos du čiaupus (mūsų vaikų vonioje bus praustuvas du viem maišytuvais, tad ji pagalvojo, kad planuojam "anglišką variantą"), bet negalėjo paaiškinti kodėl taip yra. O po tavo parašyto posto, kur rašei, kad Anglijoje taip yra dėl vandentiekio sistemos, supratau kame čia šaknys, nes iki šiol logikos jokio nesugalvojau