Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

QUOTE(Marcela* @ 2009 10 16, 17:01)
Davai patarkit man toalete ar bide ar kriauklyte maza det.

Tai kad čia skirtingas funkcijas atliekantys daiktai... tai sunku ką ir sakyt biggrin.gif juk bidė rankų nenusiplausi biggrin.gif Žiūrint kas jums reikalingiau...
Atsakyti
Aš į WC praustuvėlį nediduką dėjau, o vietoj bide - bide dušelį šalia tuliko.
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2009 10 16, 17:01)
Davai patarkit man toalete ar bide ar kriauklyte maza det. Kazkaip dabar susiplanavus kriauklyte, bet galima butu pakeist, jei ka. Kazkiap pagalvojau, kad kriuklyte patogiau sveciams, iskart rankas nusiplauna, nereiktu eit i vonios kambari praustis.  g.gif

Montuok praustuvlį mirksiukas.gif Jei labai nori bide, pakaks bidetės, o praustuvas prie wc kaip ir būtinas atributas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 10 16, 10:50)
Angliski maisytuvai- tai tokie patys kaip ir visur, tik kad pas juos mada (gal greiciau tradicija) i viena praustuve statyti juos du- is vieno bega karstas vanduo, is kito saltas...

Normalus tie angliski maisytuvai, o tie atskiri ne tradicija ir ne mada visai, o del vandentiekio sistemos skirtingos taip buvo padaryta. Anksciau negalima buvo maisytuvu statyti, nes nevienodas spaudimas karsto ir salto vandens budavo. Dabar jau retai kas atskirus du kranus stato, visi renkasi maisytuvus. Tiksliai nezinau kodel, bet ir pas mus namuose tokie atskiri buvo, kai keitem boileri, atsikratem ir vandens bako, tada ir du kranus i veina maisytuva pasikeitem.
Del kokybes vel gi labai priklauso nuo gamintojo, kaip ir visur yra geros ir prastesnes kokybes. rolleyes.gif
Atsakyti
Smalsu pasidare... nesusidurus gyvenime... o kaip praustis, kai is vieno vien karstas, is kito saltas bega?
Atsakyti
As tai prileidziu is abieju po vienodai,ir plaunu rankytes kriaukleje,ne beda,bet geriau tokiu netureti maisytuvu.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 18, 09:03)
Smalsu pasidare... nesusidurus gyvenime... o kaip praustis, kai is vieno vien karstas, is kito saltas bega?

Na praustis tai ne problema: uzsikemsi kriaukle, prisipili ir salto ir karsto vandens ir prausiesi. Lygiai taip pat jei reikia indus issiplauti kazkokius. I vonia tai juk jokio skirtumo kaip prisileisti is dvieju kranu ar vieno, o dusas elektrinis pas mus ir pas dauguma cia, tai irgi problemu nera. Bet jei skubiai reikia rankas pasiplauti ar pan, tai tik po saltu nusiplaudavau. Vis tik kai pasikeitem negaliu atsidziaugti, ne uz ka nebestatyciau atskiru kranu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2009 10 18, 18:48)
Na praustis tai ne problema: uzsikemsi kriaukle, prisipili ir salto ir karsto vandens ir prausiesi. Lygiai taip pat jei reikia indus issiplauti kazkokius. I vonia tai juk jokio skirtumo kaip prisileisti is dvieju kranu ar vieno, o dusas elektrinis pas mus ir pas dauguma cia, tai irgi problemu nera. Bet jei skubiai reikia rankas pasiplauti ar pan, tai tik po saltu nusiplaudavau. Vis tik kai pasikeitem negaliu atsidziaugti, ne uz ka nebestatyciau atskiru kranu schmoll.gif

ir mes,gerai,kad 2 virtuves turim,ir vienoje is ju kriaukle su vienu kranu,tai ,kuria daugiau naudot,ne klausimas nekyla.Bet y naujus namus vistik traukia retro stiliaus kranai.Na o y dusa,tai jau modernu HG maisytuva emiau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 18, 19:37)
As tai prileidziu is abieju po vienodai,ir plaunu rankytes kriaukleje,ne beda,bet geriau tokiu netureti maisytuvu.

QUOTE(tasha @ 2009 10 18, 19:48)

Ar jums neatrodo, kad tai žingsnis atgal civilizacijos atžvilgiu, kai žmonės prausėsi iš dubens neturėdami galimybės praustis pratekančiu vandeniu... mastau.gif
Atsakyti
Jei kalausi manes-man neatrodo,kad as einu atgal nuo civilizacijos,net keista tiesa sakant toky klausima girdeti,man patinka toks stilius,visi namai tuo ir kvepuoja,ir minciu apie kitokius maisytuvus neturejau,bet....kitam vonios kambariui as rinkausi yprastinius ir baldus ,ir maisytuvus,nes tiesiog patogiau jais naudotis-tai faktas,ir,turiu mazus vaikus,vien jiems lengviau,o ir mano Mb labai norejo viena vonios kambary,kury labai daznai naudosime,padaryt modernu mirksiukas.gif taip ir atsirado vienur retro,o kitur modernus maisytuvai.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 18, 20:28)
ir mes,gerai,kad 2 virtuves turim,ir vienoje is ju kriaukle su vienu kranu,tai ,kuria daugiau naudot,ne klausimas nekyla.Bet y naujus namus vistik traukia retro stiliaus kranai.Na o y dusa,tai jau modernu HG maisytuva emiau.

Man asmeinskai labai grazu pasiziureti i toki stiliu, pasigrozeti, bet sau tokiu nesinkciau, ne toks stilius namuose 4u.gif

QUOTE(kristik @ 2009 10 18, 21:38)
Ar jums neatrodo, kad tai žingsnis atgal civilizacijos atžvilgiu, kai žmonės prausėsi iš dubens neturėdami galimybės praustis pratekančiu vandeniu... mastau.gif

Man atrodo, kad kiekvieno asmeninis reikalas ka rinktis. Jei vis dar pardavime tokiu yra, vadinasi vis dar yra ir paklausa.
Kaip minejau, man asmeniskai buvo nepatogu ir dziaugiuosi, kad pakeitem ax.gif
Atsakyti

QUOTE(elitarai @ 2009 10 18, 21:57)
Jei kalausi manes-man neatrodo,kad as einu atgal nuo civilizacijos,net keista tiesa sakant toky klausima girdeti,man patinka toks stilius,visi namai tuo ir kvepuoja,ir minciu apie kitokius maisytuvus neturejau,bet....kitam vonios kambariui as rinkausi yprastinius ir baldus ,ir maisytuvus,nes tiesiog patogiau jais naudotis-tai faktas,ir,turiu mazus vaikus,vien jiems lengviau,o ir mano Mb labai norejo viena vonios kambary,kury labai daznai naudosime,padaryt modernu mirksiukas.gif taip ir atsirado vienur retro,o kitur modernus maisytuvai.

Nieko prieš retro stilių neturiu bigsmile.gif Rašiau apie du atskirus kranus šaltam ir karštam vandeniui biggrin.gif

QUOTE(tasha @ 2009 10 18, 22:30)
Man asmeinskai labai grazu pasiziureti i toki stiliu, pasigrozeti, bet sau tokiu nesinkciau, ne toks stilius namuose 4u.gif
Man atrodo, kad kiekvieno asmeninis reikalas ka rinktis. Jei vis dar pardavime tokiu yra, vadinasi vis dar yra ir paklausa.
Kaip minejau, man asmeniskai buvo nepatogu ir dziaugiuosi, kad pakeitem ax.gif

Kad kiekvienas renkasi tai, kas jam geriausia, tai faktas, tik nematau "racijos" kokiu tikslu galima norėti dviejų - karšto ir šalto vandens - atskirų čiaupų doh.gif
Mano dienorašty prieš kurį laiką viena moteris rašė apie tuos du čiaupus (mūsų vaikų vonioje bus praustuvas du viem maišytuvais, tad ji pagalvojo, kad planuojam "anglišką variantą"), bet negalėjo paaiškinti kodėl taip yra. O po tavo parašyto posto, kur rašei, kad Anglijoje taip yra dėl vandentiekio sistemos, supratau kame čia šaknys, nes iki šiol logikos jokio nesugalvojau doh.gif
Atsakyti