QUOTE(pantherrra @ 2009 12 11, 09:48)
<...> deja, santechnikas Jums blogai pajunge. Reikejo, kad tie balti vamzdeliai baigtusi lygiai su siena. <...>
QUOTE(Temidė @ 2009 12 11, 10:13)
<...> Pas mane lygiai su plytelėmis baigiasi. Palikta tik tiek, kad galima būtų prisukti džiovintuvą.
O ar patogu rankšluosčius kabinti kai palei sieną baigiasi? Nes dabar pas mus pritvirtinta taip, kaip gamintojo buvo sukomplektuota, o jei glaustume prie sienos, tai kažin ar storus rankšluosčius tilptų sukabinti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 11, 10:40)
kaip tycia vyras salia buvo, tai pasiule iskart - nusipirkti "kepureles", kaip ir auksciau padarytas paslepimas - chromuoti apvalus dangteliai, ir vamzdeli tokio pacio diametro, sake lyg po 20 ar 30cm parsidavineja, tada vamzdelius nupjauti tiek kiek reikia ir imauti kepurele prie sienos o vamzdelius ant tu slangu baltu ir tada sumontuoti gyvatuka is naujo.
P.S. su dazais liepe santechnika apipurksti
Vat vat tą patį ir mes sakėm tam santechnikui. Tai dėl kepurėlių jis sutiko, o dėl vamzdelio verkė, kad veržlės negalės prisukti. Bet man irgi atrodo, kad ta veržlė yra platesnė už vandens vamzdelį ir yra laisvumo užmauti ant to balto dar chromuotą ir ant viršaus dar ir veržlė tilps

Ką manot ?
Papildyta:
QUOTE(diwol @ 2009 12 11, 15:00)
Viena mano pažįstama jau trečia karta keičia tas kopetėles, nes jos vis prakiursta. Tai nežinau, ar čia tik jai taip nesiseka,ar nuo vandens priklauso. Ten kažkokiu būdu vanduo pragriaužia skylutę, kuri vis didėja. Kitokio fasono sienelės ji negali pirkti, nes vonioj remontas nesenai padarytas.Gal kas turi patarimų?
Pamenu kai mes rinkomės džiovintuvus, tai mums akcentavo, kad chromuotų negalima dėti, jei šildymo sistemoje bus ne paprastas, o šildymo sistemos vanduo, nes jis kažkoks ,,piktesnis,, ir pragraužia. Atrodo teisingai parašiau, nes seniai jau tai buvo. Dar vyro paklausiu vakare.