Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

QUOTE(sania @ 2009 12 11, 14:56)
thumbup.gif man asmeniskai labai grazu...jauku...miela...ir labai puikiai isipaiso boruzeles mirksiukas.gif

QUOTE(Lineta* @ 2009 12 11, 14:58)
labai grazu ir nieko cia neperdaug  thumbup.gif  super  4u.gif
o kokia jusu vonia, gal parodysi?

Aciu labai, labai malonu girdeti, kad pavyko 4u.gif 4u.gif
O musu vonia galeciau parodyti, taciau ten nera dar sviestuvo, niekaip nerandam tinkamo, bei man nepatinka uzuolaida, noreciau tekstilines, bet negaliu rasti tinkamos doh.gif Bet gal nesupeiksit labai biggrin.gif Eisiu pafotkinsiu
Atsakyti
QUOTE(diwol @ 2009 12 11, 16:00)
Viena mano pažįstama jau trečia karta keičia tas kopetėles, nes jos vis prakiursta. Tai nežinau, ar čia tik jai taip nesiseka,ar nuo vandens priklauso. Ten kažkokiu būdu vanduo pragriaužia skylutę, kuri vis didėja. Kitokio fasono sienelės ji negali pirkti, nes vonioj remontas nesenai padarytas.Gal kas turi patarimų?

jeigu yra labai blogas vanduo gali but ir del vandens. Kai bute gyvenom tai labai daznai tekdavo keisti kranus, nes uzkalkedavo labai ir pradedavo leisti per visus galus. Esam pirke ir gera-nepadejo, ir pigesni-tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Cherry @ 2009 12 11, 15:02)
Aciu labai, labai malonu girdeti, kad pavyko  4u.gif  4u.gif
O musu vonia galeciau parodyti, taciau ten nera dar sviestuvo, niekaip nerandam tinkamo, bei man nepatinka uzuolaida, noreciau tekstilines, bet negaliu rasti tinkamos  doh.gif Bet gal nesupeiksit labai  biggrin.gif Eisiu pafotkinsiu

laukiam laukiam

as siandien tureciau vel vaziuoti plyteliu rinktis, nu bet kaip tingiu negaliu doh.gif Kaune gyvenam, gal kas kurioj pardej kokiu graziu smeliniu plytu ir mozaikos uzmatet?
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2009 12 11, 09:48)
<...> deja, santechnikas Jums blogai pajunge. Reikejo, kad tie balti vamzdeliai baigtusi lygiai su siena. <...>

QUOTE(Temidė @ 2009 12 11, 10:13)
<...> Pas mane lygiai su plytelėmis baigiasi. Palikta tik tiek, kad galima būtų prisukti džiovintuvą.

O ar patogu rankšluosčius kabinti kai palei sieną baigiasi? Nes dabar pas mus pritvirtinta taip, kaip gamintojo buvo sukomplektuota, o jei glaustume prie sienos, tai kažin ar storus rankšluosčius tilptų sukabinti g.gif
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 11, 10:40)
kaip tycia vyras salia buvo, tai pasiule iskart - nusipirkti "kepureles", kaip ir auksciau padarytas paslepimas - chromuoti apvalus dangteliai, ir vamzdeli tokio pacio diametro, sake lyg po 20 ar 30cm parsidavineja, tada vamzdelius nupjauti tiek kiek reikia ir imauti kepurele prie sienos o vamzdelius ant tu slangu baltu ir tada sumontuoti gyvatuka is naujo.
P.S. su dazais liepe santechnika apipurksti  biggrin.gif

Vat vat tą patį ir mes sakėm tam santechnikui. Tai dėl kepurėlių jis sutiko, o dėl vamzdelio verkė, kad veržlės negalės prisukti. Bet man irgi atrodo, kad ta veržlė yra platesnė už vandens vamzdelį ir yra laisvumo užmauti ant to balto dar chromuotą ir ant viršaus dar ir veržlė tilps g.gif Ką manot ?
Papildyta:
QUOTE(diwol @ 2009 12 11, 15:00)
Viena mano pažįstama jau trečia karta keičia tas kopetėles, nes jos vis prakiursta. Tai nežinau, ar čia tik jai taip nesiseka,ar nuo vandens priklauso. Ten kažkokiu būdu vanduo pragriaužia skylutę, kuri vis didėja. Kitokio fasono sienelės ji negali pirkti, nes vonioj remontas nesenai padarytas.Gal kas turi patarimų?

Pamenu kai mes rinkomės džiovintuvus, tai mums akcentavo, kad chromuotų negalima dėti, jei šildymo sistemoje bus ne paprastas, o šildymo sistemos vanduo, nes jis kažkoks ,,piktesnis,, ir pragraužia. Atrodo teisingai parašiau, nes seniai jau tai buvo. Dar vyro paklausiu vakare.
Atsakyti
Na stai ir zadetos nuotraukos ax.gif
mano vonia
dar
ir dar siek tiek
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Cherry @ 2009 12 11, 15:48)
Na stai ir zadetos nuotraukos  ax.gif
mano vonia
dar
ir dar siek tiek

nieko nesimato man, nes labai mazos nuotraukytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 12 11, 16:05)
nieko nesimato man, nes labai mazos nuotraukytes  blush2.gif

Aha, kazkaip keista g.gif
Pabandykit ieiti i albuma mano vonia, ten matosi gerai mano vonia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Cherry: 11 gruodžio 2009 - 15:21
QUOTE(Mrs. Cherry @ 2009 12 11, 15:19)
Aha, kazkaip keista  g.gif
Pabandykit ieiti i albuma mano vonia, ten matosi gerai mano vonia

o tos boruzeles su lapeliukais kaip suprantu aplikacijos ar ne? r kur tokias pirkote, jei nepaslaptis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 12 11, 16:23)
o tos boruzeles su lapeliukais kaip suprantu aplikacijos ar ne?  r kur tokias pirkote, jei nepaslaptis  mirksiukas.gif

Ten lipdukai, pirkau Ermitaze 4u.gif Beje labai lengvai galima juos atklijuoti ir vel uzklijuoti, del to isvaizda nenukencia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Cherry @ 2009 12 11, 16:26)
Ten lipdukai, pirkau Ermitaze  4u.gif Beje labai lengvai galima juos atklijuoti ir vel uzklijuoti, del to isvaizda nenukencia  thumbup.gif

Vaikų vonia labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diwol @ 2009 12 11, 14:00)

Piranija turbūt viską teisingai supasakojo, nes mano draugei taip nutiko, užliejo ir kaimynus, nes jos tuo metu nebuvo namie doh.gif Paskui jau kitas santechnikas uždėjo visai kitokį, nebe tokį gražų gyvatuką, ir sakė, kad tokius,nžn koks ten pas ją buvo, bet baltas blush2.gif tai galima nebent nuosavuose namuose dėti, o butuose reik kitokių. tik va niekaip nepamenu kokių būtent doh.gif Uždėjo tai tokį pobaisį, kažkokio kitokio metalo visai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 11 gruodžio 2009 - 16:59
su gyvatukais tai man mistika, dabar turim kazkoki chromuota, kuris visai niekam tikes, neatiduoda silumos visai blink.gif prie jo neina rankos pridet koks karstas, o silumos neisskiria visiskai doh.gif jeigu kazka padziauni ant jo, tai isdziuna tik ta vieta kuri lieciasi tiesiogiai prie gyvatuko, kitur lieka dregna net ir is po nakties blink.gif zodziu kazkoks mistiskas, todel jau i nauja buta sakiau, kad tik normalus butu..
Atsakyti