QUOTE(ooo @ 2009 12 15, 14:18)
Bufeto vedeja - kaip suprantu, pas jus kaip ir baigta jau viskas?
plytkos isklijuotos, santechnika vietoj ir t.t.?

oj truksta daug ko..vonioje truksta veidrodzio ir apsvietimo, paskui spinteles po kriaukle, skalbiankes, dziovykles, baldu tiems irenginiams, lentyneliu. Kai visa tai bus, gal jau bus galima sakyti kad baigta

bet siaip is esmes, tai jau galima eiti naudotis pilnai viskuom.
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 15, 15:49)
tai jau kada kraustotes?

QUOTE(ooo @ 2009 12 15, 15:54)
dar gali neskubet

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 15, 15:49)
oj truksta daug ko..vonioje truksta veidrodzio ir apsvietimo, paskui spinteles po kriaukle, skalbiankes, dziovykles, baldu tiems irenginiams, lentyneliu. Kai visa tai bus, gal jau bus galima sakyti kad baigta
tulike truksta pabaigti sienos apdaila, nes viena siena palikom neklijuota, o dazyta, todel noriu kazkokio trafareto ant jos ar lipduko, nu kazko idomaus

Tik mes dar nesusikabinę nei WC, nei praustuvių (jas statysim ant spintelių, o jos dar nepagamintos

pagal sakinį šitą supratau kad skalbyklę ir džiovyklę slėpsi? Mes dabar su baldžium sprendžiam ar daryt spintą skalbyklei ir džiovyklei, ar palikt jas neslėptas ...

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 15, 12:35)

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 15, 13:35)
Patiko straipsnis

O dizaineriai kiekvienais metais sukuria ka nors idomaus. As kartais pagalvoju, kaip jie vis dar kazka naujo sukuria, kaip neissikvepia?

QUOTE(Diija @ 2009 12 15, 18:43)

Mes dabar su baldžium sprendžiam ar daryt spintą skalbyklei ir džiovyklei, ar palikt jas neslėptas ...

mes irgi galvojam slepti, nes nusprendem dziovykle statyt ant skalbenkes, salia ju - lentynu stelaza ar pan., ir visa tai bus taip vadinamam sveciu WC. Tad, kad butu grazu ir vaizdo negadintu uzdengsim tai kazkaip. Aisku dar galutinai nenuspresta, kokiu budu tai igyvendinsim, bet as vis labiau linkstu pasikabinti kokia grazia jaukia uzuolaidele

QUOTE(Diija @ 2009 12 15, 19:43)
Diiiiiiiiiija, nugis labai laukiu jūsų gyvatukų pritvirtinimo nuotraukų

Niekas man nepadeda

QUOTE(Piranij@ @ 2009 12 15, 21:56)
Diiiiiiiiiija, nugis labai laukiu jūsų gyvatukų pritvirtinimo nuotraukų
Niekas man nepadeda

Niekas man nepadeda

O ko reikia?

QUOTE(Diija @ 2009 12 15, 19:43)

Tik mes dar nesusikabinę nei WC, nei praustuvių (jas statysim ant spintelių, o jos dar nepagamintos

pagal sakinį šitą supratau kad skalbyklę ir džiovyklę slėpsi? Mes dabar su baldžium sprendžiam ar daryt spintą skalbyklei ir džiovyklei, ar palikt jas neslėptas ...

pas mus jau vaizdas yra sioks toks, tik truksta tu visu niuansu kad butu isbaigtumas. Kada viska igyvendinsim sunku pasakyti

tehcnika statysim viena ant kitos, slepti tikrai slepsim. Jau kazkada pasakojau kad pas drauge labai faina viskas imontuota i specialia nisa, deja pas mus jos nera ir nejo padaryti niekaip, bet ten padaryta super - man taip patiko, kad as uzsiskiedziau panasaus varianto. Zodziu, nieko blatno, bet taip funkcionaliai viskas - eina sone skalbianke dziovykle ant jos, tada perskyrimas ir apacioje skalbiniu dezei vieta, tada kazkiek lentyneliu - viskas baigiasi ties ta vieta kur baigiasi dziovykle, visa tai uzdaryta tokiu matiniu stiklu durelemis su isfrezuotom dviem skylutem, kurios tarnauja kaip rankenele, tiesiog pirstu uzkabini ir atidarai. O tada virs to viso matinio stiklo eina per visa ploti pakeliamu fasadu lentynos. Fasadas nudazytas tais paciais dazais kaip ir sienos, konkreciai pas juos tokia gelsva/persikine, todel susilieja ir "isnyksta" toje nisoje. Atejus atrodo, kad yra tik ta stikline spinta, kuris didumo sulig skalbianke+dziovykle. Virsutiniu tu spinteliu fasaduose rankeneles ifrezuotos, tai dar jas labiau "panaikina" erdveje ir bendras vaizdas labai liux. Ten virsuje uztenka plocio ir koki sepetli ilga ikist, sluotkoti ar pan. Galu gale vos ne patalyne kokia sudet galima. Zodziu normalus antresoliai gaunasi. Nu daug prirasiau, bet man ta ukine spinta labai patiko. Gamino ja Alantas.
Ir dar jie turi atskira pakabinama tokia spintecka, auksta, i kuria sukabinti chalaciukai, o sone lentyneles ranksluostukams. Kadangi ji nepadeta ant grindu, o nuo ju pakabinta gal 20-30cm aukstyje tai irgi super atrodo, dureles irgi to matinio stiklo, grudintas ar koks jis ten vadinasi. Nu zodziu man tas ju komplektukas labai patiko. Viskas paprasta, bet labai funkcionalu pasirode.
Aisku pas mus kai vaikai, tai as dar del to stiklo dureliu labai pagalvociau, bet siaip visumoje man patinka toks variantas, pagal ji ir savo modeliuosiu kazka tokio.
Sorry, kad issipleciau...aj tiesa - kainavo daug