QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 11, 19:59)
su gyvatukais tai man mistika, dabar turim kazkoki chromuota, kuris visai niekam tikes, neatiduoda silumos visai
prie jo neina rankos pridet koks karstas, o silumos neisskiria visiskai
jeigu kazka padziauni ant jo, tai isdziuna tik ta vieta kuri lieciasi tiesiogiai prie gyvatuko, kitur lieka dregna net ir is po nakties
zodziu kazkoks mistiskas, todel jau i nauja buta sakiau, kad tik normalus butu..

Geriausiai siluma atiduoda zalvaris. Gal pas Jus nerudijancio plieno gyvatukas?
Papildyta:
QUOTE(diwol @ 2009 12 11, 15:00)
Viena mano pažįstama jau trečia karta keičia tas kopetėles, nes jos vis prakiursta. Tai nežinau, ar čia tik jai taip nesiseka,ar nuo vandens priklauso. Ten kažkokiu būdu vanduo pragriaužia skylutę, kuri vis didėja. Kitokio fasono sienelės ji negali pirkti, nes vonioj remontas nesenai padarytas.Gal kas turi patarimų?
Reikia issiaiskinti, kokia sildymo sistema. Pvz., jei standartiniame bute sumontuosite juodo metalo kopeteles, aisku, kad jos prakiurs, tuo atveju geriausias variantas - zalvarines. Visada pries perkant reikia pasiaikinti su kompetentingu pardaveju, kad nereiketu antra karta pirkt.
Dauguma susivilioja nebrangiomis baltomis juodo metalo kopetelemis, kurios standartiniams butams netinka....
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2009 12 11, 10:13)
Man aiškino, kad Hansgrohe ir Hansa maišytuvai (geresnieji) turi tą mechanizmą, kur dušo žarną susuka atgal, o kitų firmų tą žarną reikia sugrūsti pačiam
Kiek čia teisybės - galai žino.
Diija, gal Jūs pakomentuosite, nes kiek supratau Hansgrohe montuojamą į vonios kraštą pirkote? Ar susuka tą žarną?

Diija, gal Jūs pakomentuosite, nes kiek supratau Hansgrohe montuojamą į vonios kraštą pirkote? Ar susuka tą žarną?

Taip, yra tokiu mechanizmu, kurie susuka duso zarnele. Jie nepigus.
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Cherry @ 2009 12 11, 14:48)
Sveiki, ikeliu jusu teismui musu vaiku vonia.
vaiku vonia
dar siek tiek
uzuolaida
Kadangi nusprendem siek tiek pataupyti, plyteles issirinkom nebrangias, daugiau demesio skirta detalem. As taip isijauciau su tom boruzem, kad gal kiek ir persistengiau:geda2: Labiausiai man patinka uzuolaida ir kabliukai
vaiku vonia
dar siek tiek
uzuolaida
Kadangi nusprendem siek tiek pataupyti, plyteles issirinkom nebrangias, daugiau demesio skirta detalem. As taip isijauciau su tom boruzem, kad gal kiek ir persistengiau:geda2: Labiausiai man patinka uzuolaida ir kabliukai

Graziai irenget.