Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 11, 19:59)
su gyvatukais tai man mistika, dabar turim kazkoki chromuota, kuris visai niekam tikes, neatiduoda silumos visai  blink.gif  prie jo neina rankos pridet koks karstas, o silumos neisskiria visiskai  doh.gif  jeigu kazka padziauni ant jo, tai isdziuna tik ta vieta kuri lieciasi tiesiogiai prie gyvatuko, kitur lieka dregna net ir is po nakties  blink.gif  zodziu kazkoks mistiskas, todel jau i nauja buta sakiau, kad tik normalus butu..

Geriausiai siluma atiduoda zalvaris. Gal pas Jus nerudijancio plieno gyvatukas?

Papildyta:
QUOTE(diwol @ 2009 12 11, 15:00)
Viena mano pažįstama jau trečia karta keičia tas kopetėles, nes jos vis prakiursta. Tai nežinau, ar čia tik jai taip nesiseka,ar nuo vandens priklauso. Ten kažkokiu būdu vanduo pragriaužia skylutę, kuri vis didėja. Kitokio fasono sienelės ji negali pirkti, nes vonioj remontas nesenai padarytas.Gal kas turi patarimų?

Reikia issiaiskinti, kokia sildymo sistema. Pvz., jei standartiniame bute sumontuosite juodo metalo kopeteles, aisku, kad jos prakiurs, tuo atveju geriausias variantas - zalvarines. Visada pries perkant reikia pasiaikinti su kompetentingu pardaveju, kad nereiketu antra karta pirkt.
Dauguma susivilioja nebrangiomis baltomis juodo metalo kopetelemis, kurios standartiniams butams netinka....
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2009 12 11, 10:13)
Man aiškino, kad Hansgrohe ir Hansa maišytuvai (geresnieji) turi tą mechanizmą, kur dušo žarną susuka atgal, o kitų firmų tą žarną reikia sugrūsti pačiam  g.gif Kiek čia teisybės - galai žino.
Diija, gal Jūs pakomentuosite, nes kiek supratau Hansgrohe montuojamą į vonios kraštą pirkote? Ar susuka tą žarną?  bigsmile.gif

Taip, yra tokiu mechanizmu, kurie susuka duso zarnele. Jie nepigus.
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Cherry @ 2009 12 11, 14:48)
Sveiki, ikeliu jusu teismui musu vaiku vonia.
vaiku vonia
dar siek tiek
uzuolaida
Kadangi nusprendem siek tiek pataupyti, plyteles issirinkom nebrangias, daugiau demesio skirta detalem. As taip isijauciau su tom boruzem, kad gal kiek ir persistengiau:geda2: Labiausiai man patinka uzuolaida ir kabliukai  wub.gif

Graziai irenget. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 12 10, 23:21)
Susidūrėme su problema kaip paslėpti vandens įvadus (balti vamzdeliai). Santechnikas siūlo užpurkšti sidabriniais dažais arba uždengti kokia folija.

Sumontuoti du panašaus tipo gyvatukai ir tikrai tokiu vamzdžių nekyšo schmoll.gif kažką ne taip jūsų meistrelis padarė ... g.gif

QUOTE(Temidė @ 2009 12 11, 10:13)
Diija, gal Jūs pakomentuosite, nes kiek supratau Hansgrohe montuojamą į vonios kraštą pirkote? Ar susuka tą žarną?  bigsmile.gif

Mes pirkom tokį Hansgrohe montuojamą maišytuvą su dušu. Tai dušas tikrai turi tą mechanizmą,kuris susuka žarną atgal. Bute turėjoma labai panašų Damixa maišytuvą, tai jis taip pat susukdavo žarną atga.
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 12 11, 22:41)
Sumontuoti du panašaus tipo gyvatukai ir tikrai tokiu vamzdžių nekyšo  schmoll.gif  kažką ne taip jūsų meistrelis padarė ...  g.gif
Mes pirkom tokį Hansgrohe  montuojamą maišytuvą su dušu. Tai dušas tikrai turi tą mechanizmą,kuris susuka žarną atgal. Bute turėjoma labai panašų Damixa maišytuvą, tai jis taip pat susukdavo žarną atga.

nepigus rupuzes, as Oras pirkau i vonios krasta montuojama...
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 12 12, 00:41)
Sumontuoti du panašaus tipo gyvatukai ir tikrai tokiu vamzdžių nekyšo  schmoll.gif 

Kaip sumontuoti jūsų gyvatukai???
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 12 12, 13:58)
Kaip sumontuoti jūsų gyvatukai???

hmmm , gal ryt nuvažiuosiu ir nufotografuosiu ir gal bus aiškiai matyt, nes paaiškint tai nemoku
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Cherry @ 2009 12 11, 13:48)

Gražu bigsmile.gif thumbup.gif
Daug gražiau ir skoningiau atrodo, nei raštuotos, perpildytos dekoru sienos (kaip dažnai pasitaiko) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 12 13, 05:31)
Gražu  bigsmile.gif  thumbup.gif 
Daug gražiau ir skoningiau atrodo, nei raštuotos, perpildytos dekoru sienos (kaip dažnai pasitaiko)  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 11, 19:59)
su gyvatukais tai man mistika, dabar turim kazkoki chromuota, kuris visai niekam tikes, neatiduoda silumos visai  blink.gif  prie jo neina rankos pridet koks karstas, o silumos neisskiria visiskai  doh.gif  jeigu kazka padziauni ant jo, tai isdziuna tik ta vieta kuri lieciasi tiesiogiai prie gyvatuko, kitur lieka dregna net ir is po nakties  blink.gif  zodziu kazkoks mistiskas, todel jau i nauja buta sakiau, kad tik normalus butu..

as pirkau gorgiel kopeteles. teko tvarkyt elektros instaliacija, nes galingumas numatytas buvo tik 300 w, o mano issirinktas gyvatukas daaaaug didesnio galingumo ax.gif
bet nesigailiu - kokybe gera, pasijunge graziai, daug vietos ka padziaut, sildo atsakanciai - kol sildymo nebuvo ijungta, gyvatuka ijungus net per karsta namie budavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 14, 17:08)
as pirkau gorgiel kopeteles. teko tvarkyt elektros instaliacija, nes galingumas numatytas buvo tik 300 w, o mano issirinktas gyvatukas daaaaug didesnio galingumo  ax.gif
bet nesigailiu - kokybe gera, pasijunge graziai, daug vietos ka padziaut, sildo atsakanciai - kol sildymo nebuvo ijungta, gyvatuka ijungus net per karsta namie budavo  lotuliukas.gif

Pas mus jau pakabintas..standartinis, baltas ir nesildo kaip tycia lotuliukas.gif kazkas nutiko, zinau, kad siandien kviestis santechnika turejo kas ten nutiko jam, nes pradzioj silde biggrin.gif

dabar turim vien elektrini, tai va jis visiskai silumos neatiduoda, nesuprantu kodel blink.gif pries tai turejom kombinuota, viskas gerai buvo tiek sildymo sezonu tiek elektra sildant. Tikiuosi naujasis irgi toks bus, nes irgi kombinuotas.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 14, 17:27)
Pas mus jau pakabintas..standartinis, baltas ir nesildo kaip tycia  lotuliukas.gif  kazkas nutiko, zinau, kad siandien kviestis santechnika turejo kas ten nutiko jam, nes pradzioj silde  biggrin.gif

dabar turim vien elektrini, tai va jis visiskai silumos neatiduoda, nesuprantu kodel  blink.gif  pries tai turejom kombinuota, viskas gerai buvo tiek sildymo sezonu tiek elektra sildant. Tikiuosi naujasis irgi toks bus, nes irgi kombinuotas.

o kaip pasidaret kombinuota, jei numatytas tik elektrinis? g.gif aaa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 14, 17:38)
o kaip pasidaret kombinuota, jei numatytas tik elektrinis?  g.gif  aaa?  biggrin.gif

eik eik..gal del to ir neveikia lotuliukas.gif o gal as cia nusisnekejau g.gif
o rimtai tik elektrinis numatytas buvo? lotuliukas.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Cherry @ 2009 12 11, 13:48)
vaiku vonia
dar siek tiek
uzuolaida
Kadangi nusprendem siek tiek pataupyti, plyteles issirinkom nebrangias, daugiau demesio skirta detalem. As taip isijauciau su tom boruzem, kad gal kiek ir persistengiau:geda2: Labiausiai man patinka uzuolaida ir kabliukai  wub.gif

blush2.gif Nemoku atsidaryti vaikų vonios nuotraukytę, man reikalauja paswordo... blush2.gif o visos taip giria, kaip man pamatyti ? g.gif Kitas dvi rodo, tik pirmos ne verysad.gif
Atsakyti