Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

QUOTE(Tagulia @ 2009 12 15, 21:06)
mes irgi galvojam slepti, nes nusprendem dziovykle statyt ant skalbenkes, salia ju - lentynu stelaza ar pan., ir visa tai bus taip vadinamam sveciu WC. Tad, kad butu grazu ir vaizdo negadintu uzdengsim tai kazkaip. Aisku dar galutinai nenuspresta, kokiu budu tai igyvendinsim, bet as vis labiau linkstu pasikabinti kokia grazia jaukia uzuolaidele  ax.gif

skalbyklės ir džiovyklės paslėpimą balduose esu sprendusi taip, gal pravers:

user posted image user posted image

durelės tipo "troleibusinės", suvažiuoja į šoną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 16 gruodžio 2009 - 10:31
QUOTE(Piranij@ @ 2009 12 15, 22:56)
Diiiiiiiiiija, nugis labai laukiu jūsų gyvatukų pritvirtinimo nuotraukų  smile.gif

Buvau name, nufotkinau, ale gryžus sukėliau į pc ir žiūriu kad nieko ten nesimato doh.gif matyt blicas apšvietė labai ir viskas blizga, žodžiu nematyt vaizdo kas ir kaip ten ... šiandien vėl važiuosi, tai perfotkinsiu be blico 4u.gif

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 16, 10:05)
Jau kazkada pasakojau kad pas drauge labai faina viskas imontuota i specialia nisa,

joa, prirašei daug ale vaizdo vizualiai taip ir nesugebėjau susidaryt biggrin.gif supratau tik viena, kad pas juos turbūt vonios kambarys kaip mūsų valgomasis doh.gif jei sugebėjo tokią didžiulę spintą įkišt biggrin.gif
Aš tai mastau paprastai daryt - dušo sienelė yra padaryta iš gipso pas mus. Šalia jos statau skalbyklę ir džiovyklę (ar paslėptas ar ne), tada nuo ju eina pailga pakabinama spintelė su dviejų stačių blokais (ant jos praustuvė bus) .. ji ilga, iki pat lango, gausis kažkur apie 1.8m. g.gif

QUOTE(Lillita @ 2009 12 16, 11:26)
durelės tipo "troleibusinės", suvažiuoja į šoną  4u.gif

Na durelės troleibusinės man tikrai nepatinka .. g.gif mastau daryt dvi atskiras - skalbyklei, ir virš jų džiovyklei. Su įfrezuojamom rankenėlėm. Tik dabar mastau dėl aukščių ... g.gif ar ta spinta turėtų baigtis sulig džiovykle (gautus kažkur apie 1.8m) ar daryt tarkim iki lubų g.gif
visus baldus planuoju daryt ir baltos blizgios dažytos plokštės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 16 gruodžio 2009 - 12:26
Lilita, man labai patiko Jūsų paslėpimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 12 16, 13:08)
joa, prirašei daug ale vaizdo vizualiai taip ir nesugebėjau susidaryt  biggrin.gif  supratau tik viena, kad pas juos turbūt vonios kambarys kaip mūsų valgomasis  doh.gif  jei sugebėjo tokią didžiulę spintą įkišt  biggrin.gif
Aš tai mastau paprastai daryt - dušo sienelė yra padaryta iš gipso pas mus. Šalia jos statau skalbyklę ir džiovyklę (ar paslėptas ar ne), tada nuo ju eina pailga pakabinama spintelė su dviejų stačių blokais (ant jos praustuvė bus)  .. ji ilga, iki pat lango, gausis kažkur apie 1.8m.  g.gif 

na ko nesupratai biggrin.gif veiksmas cia vyko eiliniame naujos statybos dvieju kambariu bute, tai kiek ten ta vonia gali buti? ir dar kartu su tuliku ten, tai kokie 5kv.m. + ta nisa jie pasidare "pavoge" vietos is alia sandeliuko busimo. Pacios spintos plotis kazkur apie 120 cm gal, o aukstis kiek nori - arba iki lubu, arba maziau. Gylis tik gilus, nu tiek kiek skalbianke ir dar uzmesti 5-10 cm reikia. Pas mus maziau bus, tai tikiuosi tilps skalbianke su savo laidais doh.gif

o beje, mes darysim lygiai taip kaip jus, suformavom viena sienute is gipso, taigi bus iejimas i vonia, uz kurio ir slepsis ta spinta ax.gif
del ploksciu as irgi neapsisprendusi..jeigu darysim tai arba balta arba stikline, arba pilka kokia, kad butu kontrastas, ens ta puse pas mus sviesi biggrin.gif
kada nors nufotkysiu drauges ta spinta ir parodysiu jums.
Atsakyti
dar žinot, pagalvojau, kad, jeigu skalbyklė ir džiovyklė nišoje, galima panaudoti tokį nebrangų variantą, mačiau Senukuose, dureles pirkti tokios a lia su gortelemis, tai jei nudažius reikiama spalva (arba balta), galima spintos ir nedaryt:

user posted image

gausis kaip durelės į kokį vesterno salūną lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2009 12 16, 12:08)
Na durelės troleibusinės man tikrai nepatinka ..  g.gif  mastau daryt dvi atskiras - skalbyklei, ir virš jų džiovyklei. Su įfrezuojamom rankenėlėm. Tik dabar mastau dėl aukščių ...  g.gif  ar ta spinta turėtų baigtis sulig džiovykle (gautus kažkur apie 1.8m) ar daryt tarkim iki lubų  g.gif
visus baldus planuoju daryt ir baltos blizgios dažytos plokštės  g.gif

taigi toje spintoje durelės ir dvejos gali būti 4u.gif
o aukštis man gražiausias, kai viskas užsidaro, dar viršuje telpa lentyna skalbikliams, plovimo chemijai.
o čia kur įmečiau žalią variantą, tai ir yra balta blizgi MDF plokštė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 16 gruodžio 2009 - 14:24
QUOTE(Lillita @ 2009 12 16, 15:26)
taigi toje spintoje durelės ir dvejos gali būti  4u.gif
o aukštis man gražiausias, kai viskas užsidaro, dar viršuje telpa lentyna skalbikliams, plovimo chemijai.

virsuje tai cia kur? virs skalbiankes+dziovykles? tada jau labai aukstai ta lentyna, nebus ji patogi..tokius einamus daiktus, kaip skalbikliai, tai salia esanciose lentynose butu patogiausia laikyti, kaip ir sakiau - skalbykle, dziovykle ant jos, o salia lentyneles tiems visiems irankiams. Tada tikrai patogu, atsidarai dureles, is apacios issitrauki skalbiniu deze, virs jos paimi skalbimo miltelius, vienu mostu supili i skalbianke ir vel padedi i vieta, sumeti skalbinius, paskui permeti i dziovykle, nu zodziu ciki, man patiktu wub.gif
beje, tie draugai sake kuriozas buvo del skalb. ir dziovykles dureliu, nes dazname modelyje jos atsidarineja i skirtingas puses, tai sake atkreipti demesi butinai, nes jiems ten irgi uzkliuvo, kad nepatogu buvo kai i skirtingas, nu zodziu, sake pasiziuret.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 16, 14:43)
virsuje tai cia kur? virs skalbiankes+dziovykles? tada jau labai aukstai ta lentyna, nebus ji patogi..tokius einamus daiktus, kaip skalbikliai, tai salia esanciose lentynose butu patogiausia laikyti, kaip ir sakiau - skalbykle, dziovykle ant jos, o salia lentyneles tiems visiems irankiams. Tada tikrai patogu, atsidarai dureles, is apacios issitrauki skalbiniu deze, virs jos paimi skalbimo miltelius, vienu mostu supili i skalbianke ir vel padedi i vieta, sumeti skalbinius, paskui permeti i dziovykle, nu zodziu ciki, man patiktu  wub.gif
beje, tie draugai sake kuriozas buvo del skalb. ir dziovykles dureliu, nes dazname modelyje jos atsidarineja i skirtingas puses, tai sake atkreipti demesi butinai, nes jiems ten irgi uzkliuvo, kad nepatogu buvo kai i skirtingas, nu zodziu, sake pasiziuret.

tai būtinai reikia pasižiūrėt, nes dar ir filtrų dangteliai ne pas visas skalbykles/džiovykles vienodai būna.. kaip aprašei skalbiklių susidėjimą, tai čia idealus variantas būtų, deja, dažniausiai tiek vietos nebūna smile.gif nors vistiek aš manau, kad geriau išnaudot erdvę iki lubų, kam tas dulkes rinkt.. nors ir nepatogu, kad aukštai, bet bent jau kokias skalbiklių ar WC popieriaus atsargas galima susidėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 16, 09:05)
Sorry, kad issipleciau...aj tiesa - kainavo daug  biggrin.gif  doh.gif

Nors man ir visiškai neaktualu kaip slėpti skalbimo mašiną ir džiovyklę, bet paskaityt buvo įdomu ir pagalvojau, kad pas juos turėtų būti gražiai padaryta šitas dalykas bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 12 16, 15:26)
taigi toje spintoje durelės ir dvejos gali būti  4u.gif

Aha, gera idėja su viršuje lentyna chemikalams susidėti .... bet tik vėliau prisiminiau kad mūsų vonios lubos nevienodo aukščio - jos palėpinės ir yra žemėjančios doh.gif nebent ir spintą daryt pagal vonios kambario lubas - žemėjančias g.gif bet gal jau aš čia fantazuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 12 16, 09:38)
O ko reikia?  g.gif Nufotkinti, kaip gyvatukas pritvirtintas?Tai ir aš galėčiau tą rytoj padaryti, jei reikia  ax.gif

QUOTE(Diija @ 2009 12 16, 13:08)
Buvau name, nufotkinau, ale gryžus sukėliau į pc ir žiūriu kad nieko ten nesimato  doh.gif  matyt blicas apšvietė labai ir viskas blizga, žodžiu nematyt vaizdo kas ir kaip ten ... šiandien vėl važiuosi, tai perfotkinsiu be blico  4u.gif

Oi merginos kaip reikia, nu labai labai riekia, bo čia aiškinsiuos iki nuplikimo umn.gif

O dėl uždengiamų skalbyklų/džiovyklių - uždaryti jas labai gražu, bet labai riekia pagalvoti apie vėdinimą, nes juk kai išskalbi - neuždarai sandariai iškart. Žodžiu žinau atvejų kai padaryta į paprastą spintutę ir pradeda pelyt visas reikalas doh.gif
Dar alternatyva kantri stiliaus durelėm yra medinės žaliuzės smile.gif
Atsakyti
gal kam reikia spintelės į vonią, mqn netinka schmoll.gif , http://www.supermama...?...24921&st=24
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 16, 14:43)
kaip ir sakiau - skalbykle, dziovykle ant jos, o salia lentyneles tiems visiems irankiams. Tada tikrai patogu, atsidarai dureles, is apacios issitrauki skalbiniu deze, virs jos paimi skalbimo miltelius, vienu mostu supili i skalbianke ir vel padedi i vieta, sumeti skalbinius, paskui permeti i dziovykle, nu zodziu ciki, man patiktu  wub.gif

mes panasiai norim viska susidet ax.gif
dziovykles ir skalbimo masinos dar nenusipirkom, aciu uz pastabas, nes apie dureliu skirtinga atsidaryma kazkaip net nemasciau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2009 12 16, 10:26)

durelės tipo "troleibusinės", suvažiuoja į šoną  4u.gif

Super! mirksiukas.gif aciukas, kad idejom pasidalinot, labai jaukiai ir ergonomiskai pasidaret viska 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 16, 09:05)

Ir dar jie turi atskira pakabinama tokia spintecka, auksta, i kuria sukabinti chalaciukai, o sone lentyneles ranksluostukams. Kadangi ji nepadeta ant grindu, o nuo ju pakabinta gal 20-30cm aukstyje tai irgi super atrodo, dureles irgi to matinio stiklo, grudintas ar koks jis ten vadinasi. Nu zodziu man tas ju komplektukas labai patiko. Viskas paprasta, bet labai funkcionalu pasirode.

Sorry, kad issipleciau...aj tiesa - kainavo daug  biggrin.gif  doh.gif

o cia tai irgi gera mintis, nes vis svarstau, kur chalatus det doh.gif ant duru visai nesirori kabint schmoll.gif o padaryt tam spintele nedidele visai gerai thumbup.gif
Atsakyti