Labukas
Nedingusi aš

Seku temą, tik nėra kada rašyti
Bufeto vedėja, pradžiai noriu paliepti tau nusivežti normalų fotiką ir įdėti čia vaizdų, kurie labiau atitiktų tikrovę

Žinau tas plyteles, tad drįstu teigti, kad ne visos mato realų vaizdą
Pasijutau pamaloninta, kad tau įdomu sužinoti ir mano nuomonę

Tad negražbyliaudama (tokiais atvejais geriau visai nutyliu) pasakysiu, kad man tavo vonia labai graži ir įrengta skoningai

Žinoma, yra niuansų, kuriuos galima būtų sukritikuoti, tačiau ar verta tai daryti, kai viskas jau įrengta

, be to neabejoju, kad kai kuriuos dalykus sąlygojo atitinkamos aplinkybės, todėl į juos gilintis būtų neprotinga

Tad pratęsiant savo nuomonę... Jau seniau minėjau, kad man gražiai išdėliotos plytelės, nėra nieko per daug

Žinoma, daiktai vaizdą pakoreguos, bet tvarkingai sudėlioti jie suteiks jaukumo

Prie įjungto šviestuvo labai gražiai apsišviečia gėlėtos plytelės

Aplamai šviestuvas čia labai tinka
Kas dėl spintelių, tai rinkčiausi arba baltas, kas priduotų tokio "šviežumo" pojūtį, susigrotų su dušo kabina bei gyvatuku, o kambarys atrodytų erdvesnis, arba derinčiau prie tamsių plytelių, kas išsryškintų praustuvo grožį, "pradingtų" lentynų vietoje (lentynos nekristų į akis, per daug neišsiskirtų), o šviesiojoje sienoje gautųsi kaip akcentas (tą sieną pagyvintų). Čia jau man būtų nemenka dilema
Stiklinių lentynėlių aš nedaryčiau, nes tai labai nepraktiška, tačiau lentynos iš plokštės gali toje nišoje atrodyti sunkiai

Todėl arba paieškočiau labai plonos plokštės, arba daryčiau tuonoto stiklo lentynėles (panašios į plyteles spalvos, kad kuo mažiau išsiskirtų)

Žinoma, ten bus sukrauti daiktai, tačiau man gražiau žiūrėtųsi, kad bent pati niša su lentynom būtų kuo vienodesnė

Dar man pastaruoju metu užėjęs noras visus daiktus slėpti spintose spintelėse, kad jie sudarytų kuo mažiau netvarkos įspūdį, todėl pasvarstyčiau ir apie dureles tai nišai (tavo atveju tonuoto stiklo)

Na, čia tik pamąstymai žvelgiant į nuotraukas