Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

QUOTE(elitarai @ 2010 01 03, 23:17)
dziaugiuosi,kad nesupykote 4u.gif

tai kad ner ko pykt, as cia ateinu patarimu, o ne savo stilisto sugebejimus rodyti rolleyes.gif labiausiai dziaugiuosi funkcionalumu, kuri isspaudem is gana mazos patalpos ir nieko neatsisakem ko norejom. Laukiu Kristik, nes ji man daugiausiai bande padeti su breziniais, tik ji kazkur dingusi unsure.gif unsure.gif
O kam patinka klasika, provansas ar kazkas i ta puse, tai tokios vonios ir negali patikti biggrin.gif kaip man nepatinka klasikines virtuves - kokios jos sustros ir marmuruotos bebutu biggrin.gif kam viesbutis, o kam muziejus biggrin.gif kiekvienam savo.
Atsakyti
Labukas smile.gif
Nedingusi aš ax.gif Seku temą, tik nėra kada rašyti blush2.gif
Bufeto vedėja, pradžiai noriu paliepti tau nusivežti normalų fotiką ir įdėti čia vaizdų, kurie labiau atitiktų tikrovę biggrin.gif Žinau tas plyteles, tad drįstu teigti, kad ne visos mato realų vaizdą smile.gif
Pasijutau pamaloninta, kad tau įdomu sužinoti ir mano nuomonę 4u.gif Tad negražbyliaudama (tokiais atvejais geriau visai nutyliu) pasakysiu, kad man tavo vonia labai graži ir įrengta skoningai smile.gif Žinoma, yra niuansų, kuriuos galima būtų sukritikuoti, tačiau ar verta tai daryti, kai viskas jau įrengta rolleyes.gif , be to neabejoju, kad kai kuriuos dalykus sąlygojo atitinkamos aplinkybės, todėl į juos gilintis būtų neprotinga smile.gif Tad pratęsiant savo nuomonę... Jau seniau minėjau, kad man gražiai išdėliotos plytelės, nėra nieko per daug smile.gif Žinoma, daiktai vaizdą pakoreguos, bet tvarkingai sudėlioti jie suteiks jaukumo mirksiukas.gif Prie įjungto šviestuvo labai gražiai apsišviečia gėlėtos plytelės wub.gif Aplamai šviestuvas čia labai tinka 4u.gif
Kas dėl spintelių, tai rinkčiausi arba baltas, kas priduotų tokio "šviežumo" pojūtį, susigrotų su dušo kabina bei gyvatuku, o kambarys atrodytų erdvesnis, arba derinčiau prie tamsių plytelių, kas išsryškintų praustuvo grožį, "pradingtų" lentynų vietoje (lentynos nekristų į akis, per daug neišsiskirtų), o šviesiojoje sienoje gautųsi kaip akcentas (tą sieną pagyvintų). Čia jau man būtų nemenka dilema biggrin.gif
Stiklinių lentynėlių aš nedaryčiau, nes tai labai nepraktiška, tačiau lentynos iš plokštės gali toje nišoje atrodyti sunkiai g.gif Todėl arba paieškočiau labai plonos plokštės, arba daryčiau tuonoto stiklo lentynėles (panašios į plyteles spalvos, kad kuo mažiau išsiskirtų) ax.gif Žinoma, ten bus sukrauti daiktai, tačiau man gražiau žiūrėtųsi, kad bent pati niša su lentynom būtų kuo vienodesnė smile.gif Dar man pastaruoju metu užėjęs noras visus daiktus slėpti spintose spintelėse, kad jie sudarytų kuo mažiau netvarkos įspūdį, todėl pasvarstyčiau ir apie dureles tai nišai (tavo atveju tonuoto stiklo) ax.gif Na, čia tik pamąstymai žvelgiant į nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 04 sausio 2010 - 10:49
QUOTE(kristik @ 2010 01 04, 11:46)
Labukas smile.gif
Nedingusi aš  ax.gif Seku temą, tik nėra kada rašyti  blush2.gif

nu plyteles man labai wub.gif aisku kad telefone to nesimato, o normalu fotika turiu, alia savaitgali kai normalus dieninis apsvietimas, tai patingejau belstis, turejau smagesniu uzsiemimu blush2.gif
Teisingai pastebejai, kad labai graziai apsisviecia tos geletos plyteles, vyras man telefonu net komentavo, sako "tokia fotke ir i kataloga nebutu geda ideti" biggrin.gif nu nu galvoju, kas jau ten per stebuklas cool.gif bet gyvai tas apsvietimas atrodo tikrai ispudingai. Del spinteliu as linkstu i balta labiausiai, nes cia laikemes koncepcijos - balta, pilka, todel ir gyvatukas, duso kabina, sviestuvas - balti, nu ne akinamai balti, bet tokia prigesinta balta. Lubinis apsvietimas irgi prigesintas baltas.
Bet Kristik, tu siulai dar ir apie pilka/tamsu pagalvoti? ar ne taip supratau? g.gif
tarp to as ir blaskausi, nu bet turiu laiko dar sociai, gal susigules viskas galvoje.
Del stikliniu lentyneliu sutinku su tavim - eiliniu tikrai nenoriu, plokstes bijau butent del to "sunkumo" unsure.gif pagal vizualizacija toje niseleje yra tik viena lentynele, butent is tamsios sokoladines plokstes, tai ten neatrodo "sunkiai" ( ypac kai ant jos orchideja vazeleje istatyta lotuliukas.gif ) bet jei daugiau ju prikraut, tai jau ne kas butu schmoll.gif o jei dar ne su gelytem, o daiktais apkraut tai isvis nenoriu schmoll.gif

uztat dabar ir bus dilema kaip su smutkem trepkem nesugadinti pradinio ivaizdzio doh.gif
Atsakyti
Bufeto vedeja,prasom veliau tada rodytis su fotkem is fotoaparato mirksiukas.gif ,tikrai zinau,kaip keicia vaizda telefonas,ir kartais net kitaip viskas atrodo-tai faktas,is patyrimo sakau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 01 04, 16:46)
Bufeto vedeja,prasom veliau tada rodytis su fotkem is fotoaparato mirksiukas.gif ,tikrai zinau,kaip keicia vaizda telefonas,ir kartais net kitaip viskas atrodo-tai faktas,is patyrimo sakau. ax.gif

stilius nuo to gi nepasikeis biggrin.gif jei jums tas stilius ne prie sirdies, tai nei grazios fotkes nepades manau rolleyes.gif
o as ir ne fotografe, kad ten mena koki tai islausciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 31, 08:56)
laukiu patarimu del spinteliu ir ukines spintos spalvu.

ūkinę ir kriauklės spintą siūlyčiau gaminti baltas, tuomet tavo vonioje vyrautų balta ir pilka spalvos ir dar siūlyčiau įvesti trečią spalvą, kad sušildytų vonią, bet labai nedaug, pvz tos pačios spalvos (kaip pvz. oranžinės šiltos arba kokios nors kitos) muilines, rankšluosčius, aksesuarus ir pan. tik labai saikingai. Jaukiausia, kai vonioje būna trys spalvos, kelios vyraujančios ir viena nepagrindinė, tavo atveju - šildanti.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 04, 15:11)
stilius nuo to gi nepasikeis  biggrin.gif  jei jums tas stilius ne prie sirdies, tai nei grazios fotkes nepades manau  rolleyes.gif
o as ir ne fotografe, kad ten mena koki tai islausciau  blush2.gif

nepasikeis,bet ryskesnes foto bus ir matysis plyteles geriau,nebutina jums fotografe buti,ir kad neesu sio stiliaus megeja-nereiskia,kad ne prie sirdies y jy ziureti.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 04, 11:40)
Bet Kristik, tu siulai dar ir apie pilka/tamsu pagalvoti? ar ne taip supratau?  g.gif

Kiekvienas variantas turi savų pliusų ir minusų smile.gif Po keletą privalumų aš jau išvardijau ax.gif Tik pilką aš pasirinkčiau kuo panašesnę į plytelių spalvą (kiek pamenu taviškių spalvą ne visai pilka, o turi tam tikrą atspalvį), jei tokios nerasčiau tada rinkčiausi baltą smile.gif Tarkim savo vonios kambaryje, kuris bus pilka/balta, kol kas planuoju baldus daryti medžio imitacijos kažką a lia riešutą arba rudai pilką, kad kambarys būtų jaukesnis ir šiltesnis. Bet pas mane dekorai - metalinės juostelės, o pas tave yra gėlių, kurios labai subtiliai priduoda jaukumo, todėl baldus stengčiausi "įlieti" į aplinką, o šiltumą/jaukumą kurčiau aksesuarais ax.gif

Maniau, kad ant lentynėlių planuoji susistatyti dažnai naudojamus daiktus ax.gif Jei tik dėl gėlytės, tai kas be ko užtenka vienos lentynėlės ir tada ji gali būti tiek iš plokštės, tiek stiklinė smile.gif Beje, jei vistik galvoji ten ką nors statyti ir daryti keletą lentynėlių, tai jas galima daryti trikampio formos, kad į tą sieną, kur veidrodis, jos eitų kampu (tada būtų lengvesnis vaizdas ir ne taip viskas kristų į akis), bet čia tik šiaip mintis, kuri realybėje gali ir nepasiteisinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 01 04, 17:29)
ūkinę ir kriauklės spintą siūlyčiau gaminti baltas, tuomet tavo vonioje vyrautų balta ir pilka spalvos ir dar siūlyčiau įvesti trečią spalvą, kad sušildytų vonią, bet labai nedaug, pvz tos pačios spalvos (kaip pvz. oranžinės šiltos arba kokios nors kitos) muilines, rankšluosčius, aksesuarus ir pan. tik labai saikingai. Jaukiausia, kai vonioje būna trys spalvos, kelios vyraujančios ir viena nepagrindinė, tavo atveju - šildanti.

aciu uz patarimus, deduosi viska i galva 4u.gif

QUOTE(kristik @ 2010 01 04, 19:52)
Kiekvienas variantas turi savų pliusų ir minusų  smile.gif Po keletą privalumų aš jau išvardijau  ax.gif Tik pilką aš pasirinkčiau kuo panašesnę į plytelių spalvą (kiek pamenu taviškių spalvą ne visai pilka, o turi tam tikrą atspalvį), jei tokios nerasčiau tada rinkčiausi baltą  smile.gif Tarkim savo vonios kambaryje, kuris bus pilka/balta, kol kas planuoju baldus daryti medžio imitacijos kažką a lia riešutą arba rudai pilką, kad kambarys būtų jaukesnis ir šiltesnis. Bet pas mane dekorai - metalinės juostelės, o pas tave yra gėlių, kurios labai subtiliai priduoda jaukumo, todėl baldus stengčiausi "įlieti" į aplinką, o šiltumą/jaukumą kurčiau aksesuarais  ax.gif

Maniau, kad ant lentynėlių planuoji susistatyti dažnai naudojamus daiktus  ax.gif Jei tik dėl gėlytės, tai kas be ko užtenka vienos lentynėlės ir tada ji gali būti tiek iš plokštės, tiek stiklinė smile.gif Beje, jei vistik galvoji ten ką nors statyti ir daryti keletą lentynėlių, tai jas galima daryti trikampio formos, kad į tą sieną, kur veidrodis, jos eitų kampu (tada būtų lengvesnis vaizdas ir ne taip viskas kristų į akis), bet čia tik šiaip mintis, kuri realybėje gali ir nepasiteisinti  ax.gif

del pliusu ir minusu teisybe doh.gif plytkos nera grieztai pilkos, ant ju dar eina toks blizgesnis rastas, kurio siaip nesimato, o is tam tikro kampo ir apsvietimo jis "islenda", visos plytkos taip netvarkingai blizgiai "juostuotos". Uztat man nera jos saltos, kaip kad buna tikra pilka pamacius. Bet del vienodumo tai sutinku, kad daryti reiketu arba visai tokia pat pilka, arba tada balta.
Lentyneliu siaip neplanavau apkrauti g.gif bet nezinia kaip susidelios, kai jau gyvensim. Kol kas man irgi noras viska, kas nereikalinga suslepti, o spintele po kriaukle bus tikrai plati ir nemaza, tai jau visas higienos priemones, kosmetika tikiuosi ten sutalpinti.
Nu ziuresim kas gausis finale, svarbiausia visko nesugadinti dabar biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Isiterpsiu, gal kas matete kur pirkti stai tokio rasto mozaikos plyteliu? Labai reikia 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 01 05, 14:19)
Sveikos mamytes,

Isiterpsiu, gal kas matete kur pirkti stai tokio rasto mozaikos plyteliu? Labai reikia  4u.gif
user posted image

O koks čia jų raštas? g.gif raštą galima sudėti iš mozaikos plytelių ant sienos pagal jūsų fantaziją smile.gif na o jei kalbat apie perlamutrinio atspalvio plyteles, tai panašių mačiau Eurotope Nice (Kaunas) ... 4u.gif
Atsakyti
Yra ir APARICI visokiausios mozaikos. Bisazza labai gražios, bet kaina doh.gif
Atsakyti