Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

1001 plyteliu Kaune maciau yra.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 01 05, 17:12)
Yra ir APARICI visokiausios mozaikos. Bisazza labai gražios, bet kaina  doh.gif

aha, apparici siandien buvom, ziauriai grazi mozaika is stiklo ir naturalaus akmens, o kvadrato kaina gaunasi 850 doh.gif
nu mes niekaip neissirenkam plyteliu su MB, niekaip nesutampa musu skoniai tuo klausimu verysad.gif
Atsakyti
Bufeto vedeja, vonia labai labai grazi bigsmile.gif as daryciau ukine spinta tokios spalvos kaip ir plyteliu spalva tos sienos (baltos), o spintele po kriaukle daryciau arba tokia pat sviesia (balta), kaip ukine spinta, arba tokia kaip tos tamsesnes plyteles.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 05, 20:39)
aha, apparici siandien buvom, ziauriai grazi mozaika is stiklo ir naturalaus akmens, o kvadrato kaina gaunasi 850  doh.gif
nu mes niekaip neissirenkam plyteliu su MB, niekaip nesutampa musu skoniai tuo klausimu  verysad.gif

Labai pažįstamas jausmas biggrin.gif Aš tris mėnesius rinkausi, kol vyras neapsikentęs pasiėmė katalogą, ir net nematęs plytelių natūroje, surizikavo. Iš pradžių nelabai patenkinta buvau, o dabar į viską žiūriu kitaip - paprasčiau. Svarbu funkciją atlieka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 05, 21:49)
Bufeto vedeja, vonia labai labai grazi  bigsmile.gif as daryciau ukine spinta tokios spalvos kaip ir plyteliu spalva tos sienos (baltos), o spintele po kriaukle daryciau arba tokia pat sviesia (balta), kaip ukine spinta, arba tokia kaip tos tamsesnes plyteles.

zinot, sita mintis tikrai puiki bigsmile.gif net nepagalvojau apie tai thumbup.gif aciu 4u.gif

QUOTE(Temidė @ 2010 01 05, 22:05)
Labai pažįstamas jausmas  biggrin.gif Aš tris mėnesius rinkausi, kol vyras neapsikentęs pasiėmė katalogą, ir net nematęs plytelių natūroje, surizikavo. Iš pradžių nelabai patenkinta buvau, o dabar į viską žiūriu kitaip - paprasčiau. Svarbu funkciją atlieka. smile.gif

mes irgi ilgai rinkomes ir vistiek finale as norejau vienokiu, jis kitokiu doh.gif bet kai nebuvau simtu procentu garantuota del savo varianto, kad jis man jau super duper, tai leidau jam rinktis ir visai dziaugiuosi, manau neprasovem ax.gif
bet apskritai tai neziurint i jokias kainas, man nebuvo nei vienu plyteliu, kurias pamacius buciau sakiusi "waaaaw koks grozis, kaip nuostabu" ax.gif
Atsakyti
NIekur neradau tokios temos, tai paklausiu cia ax.gif
Gal kas gali pakonsultuoti kaip pasirinkti tinkama ventiiatoriu i vonia (susijungem vonia su wc).Planuojam deti i standartini senos statybos daugiabuti..
Mum tai visai patiko toks variantas, kai yra tokie kombinuoti:su dregmes jutikliu ir laikmaciu, bet ar tokie patikimi?
Gal kas dejotes ir galit koki parekomentduot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justea @ 2010 01 06, 10:35)
Mum tai visai patiko toks variantas, kai yra tokie kombinuoti:su dregmes jutikliu ir laikmaciu, bet ar tokie patikimi?

ar dregmes jutiklis yra nezinau, bet laikmatis tikrai yra, traukia berods 2 minutes po ijungimo tulike pas mus. Vonioje toks pats stovi, bet jis padarytas, kad issijungtu kada mums reikia su jungikliu. Siaip jie visai simpatiskai atrodo, susilieja su lubom, nes uzdari, o kai traukia tik tada atsidaro. Kiek patikimi neaisku, vyras sake, kad visokiu atsiliepimu apie juos buvo g.gif
gaila, negaliu tikslaus pavadinimo pasakyti, nebent intike rasiu kur toki modeli, tai imesiu.
Papildyta:
va tokius susidejom:
user posted image

cia ju psl
Atsakyti
[quote=Bufeto vedėja,2010 01 06, 10:42]
ar dregmes jutiklis yra nezinau, bet laikmatis tikrai yra, traukia berods 2 minutes po ijungimo tulike pas mus. Vonioje toks pats stovi, bet jis padarytas, kad issijungtu kada mums reikia su jungikliu. Siaip jie visai simpatiskai atrodo, susilieja su lubom, nes uzdari, o kai traukia tik tada atsidaro. Kiek patikimi neaisku, vyras sake, kad visokiu atsiliepimu apie juos buvo g.gif
gaila, negaliu tikslaus pavadinimo pasakyti, nebent intike rasiu kur toki modeli, tai imesiu.

Dekui 4u.gif pasiskambinsim, nes mums buten aktualu kad butu tas kombinuotas variantas...
Atsakyti
QUOTE(justea @ 2010 01 06, 09:35)
Gal kas gali pakonsultuoti kaip pasirinkti tinkama ventiiatoriu i vonia (susijungem vonia su wc).Planuojam deti i standartini senos statybos daugiabuti..

Laikmatis yra gerai, o ar drėgmės jutiklio reikia dar pagalvokit. Tie abu dalykai prideda didesnę dalį ir kainos, ypač jei pirkti ne pačius pigiausius.
Dėl to varianto, kad uždari, tai tik kad gražu, nes šiaip tai net ir neįjungus ventiliatoriaus vyksta šiokia tokia ventiliacija, kas vonioje yra pakankamai svarbu, o kai jis yra absoliučiai uždaras, tai nemanau kad yra gerai, tada dar greičiau atsiranda žinutės, kad pelyja kampai vonioje ar panašiai...
Jei Vilniuje, tai yra tokia firma berods Laumiva, prekiauja tiek pigesniais lenkiškais, tiek brangesniais ispaniškais Silent ventiliatoriais, įjungia pažiūrėt ir paklausyt kaip veikia...
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 06, 08:44)
zinot, sita mintis tikrai puiki  bigsmile.gif  net nepagalvojau apie tai  thumbup.gif aciu  4u.gif

Mintis tikrai nebloga, tik ją įgyvendinti gali būti labai sudėtinga.. Svarsčiau apie tokį variantą, bet mano požiūriu tokiu atveju turėtų būti derinama taip : skirtingų spalvų spintelės turėtų būti iš tos pačios plokštės (ta pati tekstūra, ta pati serija), abi spalvos turėtų būti kuo panašesnės į plytels... Tad pakankamai sunku suderinti, tiksliau surasti tinkamą variantą, o jei bus nepriderinta, gali gautis chaosas...
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2010 01 06, 11:34)
Mintis tikrai nebloga, tik ją įgyvendinti gali būti labai sudėtinga.. Svarsčiau apie tokį variantą, bet mano požiūriu tokiu atveju turėtų būti derinama taip : skirtingų spalvų spintelės turėtų būti iš tos pačios plokštės (ta pati tekstūra, ta pati serija), abi spalvos turėtų būti kuo panašesnės į plytels... Tad pakankamai sunku suderinti, tiksliau surasti tinkamą variantą, o jei bus nepriderinta, gali gautis chaosas...

bet pvz as norejau blizgios plokstes, tai jos abi ir butu vienodos fakturos, tik spalvos skirtusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 05, 20:39)
aha, apparici siandien buvom, ziauriai grazi mozaika is stiklo ir naturalaus akmens, o kvadrato kaina gaunasi 850  doh.gif

Gražiausios plytelės, kiek Vilniuje, Kaune salonuose žiūrinėjom man yra Aparici salone. Kai laikas bus pirkti, važiuosim tik į ten, jei nesumąstysim iki Lenkijos palėkt... ten gal tokios pat būtų pigiau ax.gif
Atsakyti