QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 06, 08:44)
bet apskritai tai neziurint i jokias kainas, man nebuvo nei vienu plyteliu, kurias pamacius buciau sakiusi "waaaaw koks grozis, kaip nuostabu"
Šiaip ne taip ir mes jau išsirinkom

Iš pradžių neradau nieko, kas kristų į akį, tada nuvažiavau į "Vokiečių keramiką" - vat ten tai man patiko, nors didžiausios įtakos tam, matyt, kaip rodo mano patirtis, turėjo pati aplinka ir apšvietimas

. Tiesa, tos kurios patiko, būtų visai netikusios į mūsų vonią - joms reikėtų didesnių erdvių
Kadangi neradau kažko už širdies griebiančio, nusprendėm pirkti kažką neutralaus. Nupirkom, atsivežėm, išdėliojau kelias eiles plytelių ant grindų ir supratau, kad man jos tragiškos

Grįžus į parduotuvę, sūnus net nepažino, kad stende yra tos pačios, mūsų jau pirktos plytelės - apšvietimas plytelių vaizdui stenduose vis tik tam turi didelės įtakos
Tuomet šovė išganinga mintis - kitoj parduotuvėj pasiteiravau, ar galima grąžinti nupirktas plyteles - atsakymas - jei grąžinamas bus visas nupirktas kiekis, jokios bėdos, viską priims per 14 dienų. Tokiu būdu nusipirkom dar 3 variantus plytelių - vienų visą dėžutę, kitų - 10vnt. Grįžus išdėliojau vėl juostomis ant grindų ir tąkart rinktis buvo paprasta - tamsiausios atkrito, nes vien nuo mano dėliojimo išsitepė baisiausiai, tuo tarpu ant kitų nieko nesimatė, dar vienos atkrito, nes pasirodė per tamsios, nors parduotuvėje anaiptol tokios neatrodė, o vienos atrodė visiškai neutraliai - o kadangi būtent to ir norėjom, jas ir pasilikom.
Tiesa, visa tai "pražaidėm" kol kas tik su grindinėmis plytelėmis, su sieninėmis gal bus kiek paprasčiau, nes keletą variantų jau irgi nužiūrėjau
Tad po tokios patirties pagalvojau, kaip būtų buvę, jei plyteles būčiau užsisakiusi ir jos taip pat labai nepatiktų atvežus į vietą - gal grąžinti ir galima būtų, bet laiko būtų prarasta gana daug
Tiesa, į prabangą nesiorientuojam ir gal mano patirtis bus kam nors naudinga