Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

Čia kiba kokia mėnulio fazė suaktyvėjusi, kad kapojatės nepailsdami g.gif
Mano, pavyzdžiui, katilinė iš viso liko be plytelių, nes atėjo santechnikai, sustatė katilus, boilerius, sudėjo valymo įrengimus, o darbų vadovas net nesuprato, kas blogai padaryta, kai paklausiau, tai kaip dabar plyteles klijuoti. Iš pradžių labai susinervinau, o paskui pagalvojau, kad juk ne pasaulio pabaiga. Nežinau, kaip reiks valyti tą patalpą - bet yra kaip yra.
Beje, maišytuvus renkuosi itališkus Bandini arba ispanų Ramonsoler.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 10 15, 10:49)
Čia kiba kokia mėnulio fazė suaktyvėjusi, kad kapojatės nepailsdami g.gif
Mano, pavyzdžiui, katilinė iš viso liko be plytelių, nes atėjo santechnikai, sustatė katilus, boilerius, sudėjo valymo įrengimus, o darbų vadovas net nesuprato, kas blogai padaryta, kai paklausiau, tai kaip dabar  plyteles klijuoti. Iš pradžių labai susinervinau, o paskui pagalvojau, kad juk ne pasaulio pabaiga. Nežinau, kaip reiks valyti tą patalpą - bet yra kaip yra.
Beje, maišytuvus renkuosi itališkus Bandini arba ispanų  Ramonsoler.

Gali nusidažyti blizgesniais dažais, kurie lengvai valosi mirksiukas.gif O jei katilas dujinis ir patalpos paskirtis grynai katilinės, tai nebus to valymo irnesakyk.gif smile.gif

O kokios maždaug kainos šių maišytuvų?

Aš pasirinkau vaikams vokiškus Kludi (tiesa vonios maišytuvas bus hansgrohe, nes kludi ta serija neturi termostatinio), o sau į vonią vis dar ieškau doh.gif Dar neblogos yra vokiečių Teka kai kurios serijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 15, 11:19)
nu va, aciu dievui ne viena tokia balta varna busiu..ir pasirodo dizainere cia ne prie ko, nereiks mest per borta smile.gif
kelk, tu gi atsparus kritikai. Beeet..kaip gi tu gali savo namu patalpas vadinti tik "pagalbinemis patalpomis"  blink.gif  negi neprojektavai ju puse metu, dar kita puse metu plyteliu nesirinkai???  blink.gif  nu nusivyliau tavim visai  lotuliukas.gif
ir kaip dabar tu likusi gyvenima ten gyvensi, gi akis badys kiekviena diena  blink.gif

Ikalbejai, issiplausiu sian ir nufotkinsiu biggrin.gif Apie vonia apskritai nieko negalvojau. Nuvaziavau, nusipirkau, susiklijavau, susistaciau ir fsio. Tik apie WC su pacia vonia domejausi.
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 10 15, 10:55)
Gali nusidažyti blizgesniais dažais, kurie lengvai valosi  mirksiukas.gif O jei katilas dujinis ir patalpos paskirtis grynai katilinės, tai nebus to valymo irnesakyk.gif smile.gif

O kokios maždaug kainos šių maišytuvų?

Aš pasirinkau vaikams vokiškus Kludi (tiesa vonios maišytuvas bus hansgrohe, nes kludi ta serija neturi termostatinio), o sau į vonią vis dar ieškau  doh.gif Dar neblogos yra vokiečių Teka kai kurios serijos smile.gif

Taip, katilas dujinis.
Kainos įvairios. Priklausomai nuo serijos. Ramonsoler namie turiu kainyną, tai jei kažkas konkrečiai domina - galiu parašyti.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 15, 11:48)
Pas mus taip bus, tikiuos nenusivilt ir nepasigailėt, kad atsisakiau bide... taip norėjosi sumažint valymo ir sutaupyt vietos  biggrin.gif

mums irgi reikejo vietos sutaupyti tai rinkomes butent toki varianta drinks_cheers.gif

QUOTE(acuktuvaz @ 2009 10 15, 11:59)
Ikalbejai, issiplausiu sian ir nufotkinsiu biggrin.gif Apie vonia apskritai nieko negalvojau. Nuvaziavau, nusipirkau, susiklijavau, susistaciau ir fsio. Tik apie WC su pacia vonia domejausi.

thumbup.gif biggrin.gif
pirma vonia as irgi taip rengiausi - nuvaziavau ir susipirkau kas buvo sandelyje, sitai biski isrankesni buvom, bet ir tai..finale tiek uzknisa tie remontai, kad norisi pirkt tai, kas pirmas po ranka pasitaiko.
Per tas italiskas plyteles dabar negalim remontu uzbaigt..jau menesi dekoro laukiam, 1dieni sueina terminas(40d.) pristatymo, siandien pasake, kad bus geriausiu atveju menesio gale doh.gif vat ir apsipirkom zodziu..kaip vienas personazas sako "jeigu jau taip - tai tada nafik" biggrin.gif
Atsakyti
Aš ilgai į šitą seriją žiūrėdama seilę varvinau. Taip man tiktų vonioje, bet kažkaip stabdo abejonės, kad vanduo ne srove, o čiurkšlele tekės biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 10 15, 14:31)
Aš ilgai į šitą seriją žiūrėdama seilę varvinau. Taip man tiktų vonioje, bet kažkaip stabdo abejonės, kad vanduo ne srove, o čiurkšlele tekės  biggrin.gif
http://images.fotofa...23325938.0.jpeg

pirma mintis - nepatogu valyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 10 15, 13:31)
Aš ilgai į šitą seriją žiūrėdama seilę varvinau. Taip man tiktų vonioje, bet kažkaip stabdo abejonės, kad vanduo ne srove, o čiurkšlele tekės  biggrin.gif

O tu domėjaisi ar ten yra aeratorius? Labai įdomus variantas wub.gif Tik man irgi valymas kliūna, be to kaip suprantu reikia labai gero vandens jam, nes kitaip tie vamzdukai greit užsikimštų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 15, 09:59)
aga is bedos ir reikalo, ar taip nebuna gyvenime?  biggrin.gif  jus viska perkat kaip minimus apgalvojus puse metu?  cool.gif o kaip jau parode praktika, kartais tas "is bedos" buna geriau, nei puse metu rinktos, derintos ir "nuderintos" plyteles  tongue.gif

tikrai ne viską apgalvoju, bet tokie dalykai g.gif
susidarė vaizdas toks : stovi trise parduotuvėje priešais plyteles....mąsto.... viens kito klausia - "patinka?", sutartinai visi atsako "ne", tada vėl klausia "tai perkam?", vėl visi - "nu taip" biggrin.gif

sorry, tikrai nepiktai aš čia 4u.gif tiesiog toks vaizdas susidarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 10 15, 15:38)
tikrai ne viską apgalvoju, bet tokie dalykai  g.gif
susidarė vaizdas toks : stovi trise parduotuvėje priešais plyteles....mąsto.... viens kito klausia - "patinka?", sutartinai visi atsako "ne", tada vėl klausia "tai perkam?", vėl visi - "nu taip"  biggrin.gif

kiba mus matei parduotuveje lotuliukas.gif blush2.gif mirksiukas.gif

Aciu uz atsakymus del maisytuvu vandens 4u.gif

P.S. Sukabinom viska katilinei ir katilus ir boilerius, o paskui atsitokejom kad nei sienos dazytos, klijuotos, nei grindys.... doh.gif. Ir nutarem, bus gerai ir taip irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 15 spalio 2009 - 17:28
QUOTE(kristik @ 2009 10 15, 14:03)
O tu domėjaisi ar ten yra aeratorius? Labai įdomus variantas  wub.gif Tik man irgi valymas kliūna, be to kaip suprantu reikia labai gero vandens jam, nes kitaip tie vamzdukai greit užsikimštų  ax.gif

Tai va, ir aš apie valymą pagalvojau, ir apie srovę ir kitus dalykus. Dėl to likau prie Bandini. Aišku dar negalutinis sprendimas čia. Bet linkstu į tą pusę.
Kristik, tuoj tau rašau į a.ž. kainas RamonSoler.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 10 15, 15:38)
tikrai ne viską apgalvoju, bet tokie dalykai  g.gif
susidarė vaizdas toks : stovi trise parduotuvėje priešais plyteles....mąsto.... viens kito klausia - "patinka?", sutartinai visi atsako "ne", tada vėl klausia "tai perkam?", vėl visi - "nu taip"  biggrin.gif

sorry, tikrai nepiktai aš čia  4u.gif  tiesiog toks vaizdas susidarė  biggrin.gif

o kokie cia dalykai? bigsmile.gif jau rasiau kad ex vonia per viena diena viska susipirkau biggrin.gif tai sitam butui laaabai jau daug laiko buvo skirta palyginus..
o kai staiga suzinai, kad plyteliu kuriu norejai nebebus ir net uzsisakyti nebegali, o rytoj jau atvaziuoja jas klijuoti, tai kaip tu kitaip isivaizduoji pirkima?
tik vietoj to, kad visi trys buvom, tai buvo taip, kad vyras isrinko is to, kas buvo like, o mes tik atvaziavom paziuret - ir visu atsakymai buvo skirtingi biggrin.gif man nelabai patiko, vyrui visai patiko, o dizainere isvis kitas siule lotuliukas.gif bet kaip sakiau situacija tokia, kad arba siandien perkam, arba sedim ir laukiam kol vel meistras gales skirti mums laiko doh.gif nu ir vsio, nusprendem, kad perkam biggrin.gif
labai sunku suvokti tokia situacija nia? g.gif

QUOTE(janna @ 2009 10 15, 18:26)
kiba mus matei parduotuveje  lotuliukas.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti