Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(philipuks @ 2009 10 08, 16:52)
Ojoj kaip butu gerai  ax.gif

ir bus 4u.gif tik nusiimk ta trecio vaikelio "nuosprendį" wub.gif
Atsakyti
suvilte,Philipuks,Jums siuo metu reikia kuo daugiau poilsio ir kantrybes,rupinkites savimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2009 10 08, 10:22)
o kada daroma, jei ciklo normalaus nera.. g.gif jej kaip neramu dbr ir man del jos sad.gif

agpa, pas mane labai nereguliarus ciklas. Tai pries darant histeroskopija pirmiausia issauke mmm vaistuku pagalba, ir tada po keliu dienu dare.

Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 10 08, 13:46)

aciu Dijav ir Vilma.J uz paaiskinimus........jo gaila kad pirma IVF nededaro visko ko imanoma....na jei recepta sekmes zinotu kiekvinai musu atskirai tai taip ir padarytu...............na turiu 4 saldytus ........... bet po pirmos nesekmes kad isvenkt negimdinio jau bandys auginti.........tik va kaip supratau sansai uzaugti mazi........o visos juk taip trokstame kad tai butu vienas vienintelis ir sekmingas IVF..........
Atsakyti
QUOTE(vic @ 2009 10 07, 21:10)
O del ko jis turi buti zemas? ar tik nebus laborantes ismislas, nes kraujo negalejo paimti?  bigsmile.gif  Cia ju amzina litanija, kai venos blogos  ax.gif

Problemu bus, jei hemoglobinas apie 100,  jei didesnis, tai nebus, bet lieps vitaminu kokiu vartoti ir mesos daugiau valgytoi raudonos tongue.gif .

MAn sesute tai pasake paziurejusi i spalva. O mesos tikrai beveik nevalgau, o vistiena aplamai fe doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Vilma J. @ 2009 10 08, 15:00)

Aš pati nerekomendočiau irgi visas auginti iki blastocistų. Man būtų labai priimtinas sprendimas- dvigubas įsodinismas  smile.gif

g.gif VilmaJ, o kas yra dvigubas isodinimas? Nesupratau... g.gif

O as jau pradejau vartoti vaistukus, rosiuosi snaiguciu isodinimui. Dabar tyliai meldziuosi, kad tik atsiltu nes 3 tera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2009 10 08, 15:35)
o is kur tu esi?butu malonu susipazinti,ir pasidalinti savo tolimesniais bandymais tapti  nestuke.gif  ko ir linkiu visoms cia esancioms  4u.gif

Laikas tikrai priesas. Nors man ssele sake, kad pakentekit kol visus tyrimus praeisit ir sprendimus apie kompensacijas IVF priims, o tada jau greitai viskas eisis. Tai va pamatysim kiek laiko viskas truks. Pradejau tyrimus Rugsejo 8d.

Gyvenu ant Seven Kings ir Newbury Park rajono ribos. 3-4 zonos tai toli nuo taves ir nuo tavo 3 IVF bandymu sad.gif na bet tikiuosi bent jau viena ar du bandymus gauti sad.gif beje buvau apstulbus kad tepinelio tyrimo (tas nuo galimo gimdos vezio) rezultatu reikia laukti 6-8 savaites!!!!!! kosmaras blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 10 07, 14:03)
...as po laparoskopijos. ...Per visa ta laika gydytojai cituoju ''nemate pagrindo pasidaryti nei laparoskopijos nei histeroskopijos'' (beje, ir LV)...

Tiek nervų, tiek laiko ir tiek sveikatos verysad.gif... frusty.gif ... Kaip aš nekenčiu tokių gydytojų gun_bandana.gif bash.gif... Kaip gaila, kad tokių dauguma verysad.gif ...

Laikykis, RositaK console.gif ... Dabar kai viską žinai, labai linkiu, kad sekantis kartas būtų TAS mirksiukas.gif

Atleisk man neišmanėlei, o kodėl negalima daryti histeroskopijos su tokiais kiaušintakiais??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 08 spalio 2009 - 20:20
QUOTE(Vilma J. @ 2009 10 08, 15:00)
Kiek teko bendraut su gydytojais atsakymas vienas ir man jis visiškai logiškas ir suprantamas  smile.gif
Pirmas kartas yra (kaip nebūtų gaila) kaip eksperimentas- niekas nežino kaip reaguos tavo organizmas į vaistus, kaip augs folikulai, kiek jų bus, kaip apsivaisins, kapi dalinsis ir t.t ir pan..... Plius jei išgaunama mažaiu nei 10 kiaušialąsčių gydytojai net nerizikuos nei per pirmą nei per antrą IVF  auginti blastocistų, nes labai didelė tikimybė, kad jos visos gali žūti  verysad.gif Todėl per pirmąjį IVF beveik niekas ir nesiūlo veltis į dar didesnius eksperimentus  unsure.gif
Aš pati nerekomendočiau irgi visas auginti iki blastocistų. Man būtų labai priimtinas sprendimas- dvigubas įsodinismas  smile.gif

Pas mane uzaugo 10 folikulu,gavo 6 kiausialastes,visas augino iki blastocistu,4 blastocistas uzsalde,2 isodino.Visos,pagal gine,puikios kokybes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2009 10 08, 20:18)
g.gif VilmaJ, o kas yra dvigubas isodinimas? Nesupratau...  g.gif

Dvigubas- kai įsodina vieną ar du dviejų-trijų dienų embrioniukus, o dar po dviejų -trijų dienų įsodina atitinkamai vieną arba dvi blastocistas smile.gif

QUOTE(*oksi* @ 2009 10 08, 21:31)
Pas mane uzaugo 10 folikulu,gavo 6 kiausialastes,visas augino iki blastocistu,4 blastocistas uzsalde,2 isodino.Visos,pagal gine,puikios kokybes. mirksiukas.gif

Tai čia superinis variantas thumbup.gif O pas mane per pimą IVF tik 6 folikulai ir 4 kiaušialąstės, per antrą 7 ir 4.... per trečią net minties nebuvo, kad bus daugiau ir galima bandyti auginti iki blastocistų ... bet pavyko ir be jų smile.gif Nors tada buvo 100 proc. sėkmė biggrin.gif 8 folikulai, 8 kiaušialąstė ir 8 gražuoliai embrioniukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 10 08, 21:18)
Atleisk man neišmanėlei, o kodėl negalima daryti histeroskopijos su tokiais kiaušintakiais??

wub.gif
kiek as supratau, tai histero. metu ispucia gimda ir to pasekoje pripustu ten ir i tuos kiausintakius, kurie issauktu uzdegimus ar skyscio (hidrosalpingso) kaupimasi, ir pan. Delto net ir kontrasto nepyle lapar. metu. Na, reiktu juos salinti, nes jie kaip ''uzdelsto veikimo bomba'' unsure.gif bet reikia kazkaip pripazinti sau, pasiryzti tam...

suvilte, laukiam tavo HCG 4u.gif philipuks, gal ir tu jau usileisi krauja? 4u.gif
lola.lola, ruosk silta dirva savo grudukams wub.gif
Atsakyti
Labas rytas visom mergytėm 4u.gif
geros dienos vacation1.gif

suvilte kaip tu mergyt? smile.gif
Atsakyti
ramushka, kurioj vietoj pas tave buvo įsitaisęs? blush2.gif
Atsakyti