oi, mergaites, krenta mano estadiolis, siandien 10 stimuliacijos diena, ar tik vel nebus ovuliacija įvykusi
gal kam buvo panasiai, siandien vaziuoju oas gine, bet jau pradejau bliauti - ir ko taip nesiseka
QUOTE(vic @ 2009 10 09, 11:29)
oi, mergaites, krenta mano estadiolis, siandien 10 stimuliacijos diena, ar tik vel nebus ovuliacija įvykusi
gal kam buvo panasiai, siandien vaziuoju oas gine, bet jau pradejau bliauti - ir ko taip nesiseka
nemanau, kad 10stim.diena gali ovuliuoti viskas
man kai viskas ovuliavo (staigiai pakiles E2 krenta), tai buvo apie 16-17 stim.d. ilgoje schemoje.
parasyk po gi.konsultacijos
QUOTE(RositaK @ 2009 10 09, 10:41)
nemanau, kad 10stim.diena gali ovuliuoti viskas
ar anuos du kartus irgi buvo tokia diena? ar dabar tu slopinaisi - ilga ar trumpa schema?
man kai viskas ovuliavo (staigiai pakiles E2 krenta), tai buvo apie 16-17 stim.d. ilgoje schemoje.
praeita karta man vienas folikulas ovuliavo ir nutrauke, schema trumpa - su ilgom nieko neisejo
QUOTE(vic @ 2009 10 09, 11:55)
praeita karta man vienas folikulas ovuliavo ir nutrauke, schema trumpa - su ilgom nieko neisejo
, jo slopinanciu vartoju, gal del to? 
ne, slopinantys kai tik nuslopina hormonine organizmo veikla, tam kad eitu dirbtinai stimuliuoti ir kontroliuoti tai
tai bet sunkiai pas tave stimuliuojasi
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2009 10 09, 11:20)
maniskis keliauninkas didis pasirode nukeliavo iki kiausintakio galo........
Vilma vaje net tokiu dvigubu sodinimu buna............va je laukiu savo snaigusiu kad tik kiek paaugtu..............o tai kas buna jei nebeauga...basta sodinimo nebuna jau ar sodina tiek kiek uzaugo ...........
QUOTE(RositaK @ 2009 10 09, 11:42)
ne, slopinantys kai tik nuslopina hormonine organizmo veikla, tam kad eitu dirbtinai stimuliuoti ir kontroliuoti tai
palaukim apsilankymo pas gin. ir nedarykim skubotu isvadu
sunku, bet laukiam
kokiom dozem?
si karta po 200 puregono
QUOTE(ramushka @ 2009 10 09, 13:04)
maniskis keliauninkas didis pasirode nukeliavo iki kiausintakio galo........
o kaip su kiausintakiu-paliko?
Sveikutes, as va kita menesi darysiu su saldytais. Gal galit parasyt kam pavyko su saldytais.
QUOTE(Citas @ 2009 10 08, 21:54)
Laikas tikrai priesas. Nors man ssele sake, kad pakentekit kol visus tyrimus praeisit ir sprendimus apie kompensacijas IVF priims, o tada jau greitai viskas eisis. Tai va pamatysim kiek laiko viskas truks. Pradejau tyrimus Rugsejo 8d.
Gyvenu ant Seven Kings ir Newbury Park rajono ribos. 3-4 zonos tai toli nuo taves ir nuo tavo 3 IVF bandymu
na bet tikiuosi bent jau viena ar du bandymus gauti
beje buvau apstulbus kad tepinelio tyrimo (tas nuo galimo gimdos vezio) rezultatu reikia laukti 6-8 savaites!!!!!! kosmaras 
Gyvenu ant Seven Kings ir Newbury Park rajono ribos. 3-4 zonos tai toli nuo taves ir nuo tavo 3 IVF bandymu
na o laiko tai daug tikrai atima,kol pradeda kazka dayti...man ir manau turetu pradeti rimtai viska daryt sausio men...nes gruodzio antroj puseje bus trys men po laparoskopijos,tai po kaledu-naujuju kaip tik busim grize is LT pradesim veikti,o dabar lieka tik laukti,na kita men 17d einu pas savo vaisingumo daktara tada ir susizinosiu viska,kokie vaistai ir kada startuosim...nesulaukiu
beto nelabai suprantu kodel priklauso (nuo vietos kur gyveni)kiek kartu nemokamai ivf?
QUOTE(RositaK @ 2009 10 09, 10:15)
Vat ir man įdomu
Gydytojai labiau linkę šalinti kiaušinatkį, jei moteris bandys naturaliai pastoti. Mat labai jau didele tikimybe, kad jei nepasalins kiausintakio, vel gresia ta pati nelaime...
Žinoma darant IVF tikimybes procentas zymiai sumazeja, bet ramushkos pavyzdys parodo, kad net per IVF negali buti garantuotas del negimdinio
Na as manau, kad darant IVF tikrai pravesrstu Embrio glue, žinoma neaišku ar jie iš tikro labai padeda, bet šiaip daugelis užsienio klinikų juos naudoja. Kiek žinau pas mus naudoja tik BAK.
Žinoma darant IVF tikimybes procentas zymiai sumazeja, bet ramushkos pavyzdys parodo, kad net per IVF negali buti garantuotas del negimdinio
QUOTE(ramushka @ 2009 10 09, 13:04)
Vilma vaje net tokiu dvigubu sodinimu buna............va je laukiu savo snaigusiu kad tik kiek paaugtu..............o tai kas buna jei nebeauga...basta sodinimo nebuna jau ar sodina tiek kiek uzaugo ...........
Būna
Ramushka, tik su snaigutėm auginimas iki blastocistų negalioja
O su snaigutėm visaip būna.... būna, kad visai neatšyla... būna, kad atšyla ir daugiau gyvybės ženklų nerodo, būna ir kad visi atšyla
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2009 10 09, 13:27)
Vargšelė
O kaip HCG ?