Bet sakau, ne visiems gali patikti. Taciau kai rupi isgydyti rankytes tai jau nei kvapas nei riebalas nebaido :javascript:emoticon('
Kam tikrai blogai su rankomis, pabandykite emolium special cream su 5% urea. Tai daugiau gydomasis kremas nei kosmetinis. Man rekomendavo daktare. Jis skiriamas ir zmonems su labai didelem problemom kaip egzema ar dermatitai. Yra ir ne toks stiprus, rodos su 3 % urea. Kvapas nekosmetinio kremo ir siaip jis toks riebus. Bet ryte kai atsikeli ir ka jau kremas buna susigeres
Bet sakau, ne visiems gali patikti. Taciau kai rupi isgydyti rankytes tai jau nei kvapas nei riebalas nebaido :javascript:emoticon('
')D
QUOTE(tik drugelis @ 2010 05 08, 07:04)
Man tas pats
Rankos, sakyciau, kaip senuoles. Pastebejau, kad ne tiek svarbu kokias priemones naudoti (bandyta daug kremu, alieju), bet kaip daznai tepti.
Labai geras pastebėjimas. Tai praktiškai vienintelis būdas išvengti sausumo pojūčio. Patogu kiekvienam namų kampelyje, rankinėse turėti po kremą, kad nepamirštumėte dažnai pasitepti, ypač pokiekvieno rankų plovimo. Aš namie prie visų kriauklių pastačiau po rankų kremą ir stengiuosi su savimi visada turėti. Dieną geriau naudoti kremus su apsauga nuo saulės, mažiau oda džius. Ir, žinoma, naudojant visokius chemikalus, plaunant indus reiktų mūvėti pirštines.
ar naudojate rankoms kaukes
Man labai patiko kremutis Evoluderm
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 18, 17:49)
ar naudojate rankoms kaukes
as tai po pilingo uztepu riebesni sluoksni kremo,arba veido kaukes ir uzsidedu pirstines
QUOTE(Pro_race @ 2010 02 06, 18:21)
parekomenduokit ka nors itin sausom rankom. Pas mama problema, net itruksta oda kartais. Kazi kas padetu 
Pasiulyciau parafino vonele pabandyti, kasdien gal ir nepakartosi proceduros, bet turetu padeti pavargusiai ranku odai
QUOTE(kumiko @ 2010 06 25, 17:54)
kokie atsiliepimai butu apie NailTek firmos ranku krema?
turejau NilTek rankų krema,man tai nelabai patiko ,sunkei susigere,lieka lipnios rankos,aš ji tepdavau prieš einant miegoti ....
Sveiki,
gal kas galėtumėte parekomenduoti gerą skystą rankų muilą arba tiesiog paprastą rankų muilą, kuris neleistų rankų odytei išsausėti, bet taip pat gerai naikintų bakterijas
gal kas galėtumėte parekomenduoti gerą skystą rankų muilą arba tiesiog paprastą rankų muilą, kuris neleistų rankų odytei išsausėti, bet taip pat gerai naikintų bakterijas
Sita kremuka naudoju rankoms.

Jis naktinis skaitosi, bet as ir dienom ji pateplioju.
Jau antra tubele perku. Kol kas labai tinka ir patinka.
Riebokas, bet nepalieka pleveles, gerai sudrekina.

QUOTE(kumiko @ 2010 06 25, 18:54)
kokie atsiliepimai butu apie NailTek firmos ranku krema?
Nieko gero tas kremas. Tam kartui padrėkina ir tūtelė greit išsinaudoja. man tos mažutės užtenka kokiems 5 kartams
Papildyta:
QUOTE(Aterol @ 2010 08 26, 18:18)
Sita kremuka naudoju rankoms.

Jau antra tubele perku. Kol kas labai tinka ir patinka.

O kur būna jo pirkt ir kokia kaina?
visos temos neskaičiau tai gal ir pasikartosiu , mano rankų oda žiauriai problematiška , alergiška ir tt ir pan. esu atrodo išbandžiu visus įmanomus kremus ir pan , bet man geriausias yra neutrogena , kol kas nieko geresnio neatradau...db pasibaigę kremas tai vėl rankos baisios ..reikės vėl pirkt ..