Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

QUOTE(jurguze @ 2010 08 27, 07:48)
O kur būna jo pirkt ir kokia kaina?

As ne Lietuvoje gyvenu, nezinau ar Lietuvoje toks yra. g.gif Kogero ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2010 08 24, 23:34)
Sveiki,

gal kas galėtumėte parekomenduoti gerą skystą rankų muilą arba tiesiog paprastą rankų muilą, kuris neleistų rankų odytei išsausėti, bet taip pat gerai naikintų bakterijas 4u.gif

Afriketiskas juodasis sviestmedzio muilas thumbup.gif super dalykas,nepigus,bet vertas tu pinigeliu thumbup.gif,o vietoj kremo nerafinuotas Shea butter(sviestmedzio aliejus),pamirsau visas problemas ir su nagais ir su ranku,alkuniu oda wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo double coffee: 27 rugpjūčio 2010 - 20:17
QUOTE(Lera @ 2010 08 27, 04:37)
visos temos neskaičiau tai gal ir pasikartosiu , mano rankų oda žiauriai problematiška , alergiška ir tt ir pan. esu atrodo išbandžiu visus įmanomus kremus ir pan , bet man geriausias yra neutrogena , kol kas nieko geresnio neatradau...db pasibaigę kremas tai vėl rankos baisios ..reikės vėl pirkt ..

Aš irgi Neutrogena naudoju, tik su apsauga nuo saulės. Neutrogena Age Shield Hand Cream Norwegian Formula SPF 30
user posted image
Atsakyti
Grizus ziemai ir ranku odos sausumo problemos sugrizo..Kremu turiu 3, tepliojuosi gal 6-7kart i diena, dar kutikulu aliejuka. Gal kas zino stebuklinga krema, kuri uztektu tept nors pora kart per diena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 12 14, 18:08)
Grizus ziemai ir ranku odos sausumo problemos sugrizo..Kremu turiu 3, tepliojuosi gal 6-7kart i diena, dar kutikulu aliejuka. Gal kas zino stebuklinga krema, kuri uztektu tept nors pora kart per diena? 4u.gif

Gal sviestmedį (nilinį, nes ji minkštesnis) pabandykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 28, 01:00)
Aš irgi Neutrogena naudoju, tik su apsauga nuo saulės. Neutrogena Age Shield Hand Cream Norwegian Formula SPF 30
user posted image

Sis geras thumbup.gif
Atsakyti
dabar naudoju neutrogena, lyg ir neblogas smile.gif
Atsakyti
Mano sausai ranku ir alkuniu odai pagelbejo vaistineje pirktas "Skystis ranku odai minkstinti". mokejau iki 5 lt. gal kiek erzina amoniako kvapas, bet jis buna tik patepus skyscio. O siaip sudetis neimantri - tuo man ir patiko. tik nereiketu jo padauginti, nes tada jauciasi ant ranku.
Dazniausiai tepu nakciai...
Atsakyti
Aš rankoms naudoju Natūralų taukmedžio sviestą ir TBS kanapių kremą. Abu labai patinka, drėkina ypač sausą odą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 23 vasario 2011 - 23:35
QUOTE(double coffee @ 2010 08 27, 21:15)
Afriketiskas juodasis sviestmedzio muilas thumbup.gif super dalykas,nepigus,bet vertas tu pinigeliu thumbup.gif,o vietoj kremo nerafinuotas Shea butter(sviestmedzio aliejus),pamirsau visas problemas ir su nagais ir su ranku,alkuniu oda wub.gif

QUOTE(Tobsita @ 2011 02 24, 00:35)
Aš rankoms naudoju Natūralų taukmedžio sviestą ir TBS kanapių kremą. Abu labai patinka, drėkina ypač sausą odą.

\Bet taukmedzio sviestas toki specifini kvapa, nepatinka man jis. As ta sviesta JAV pirkau, o jusu gal bekvapis?
Atsakyti
Gal kam nebereikalinga ir stovi nenaudojama naudota gero stovio parafino vonele su priedais ir parafinu? Imciau..

Pasiulykite i AZ
Atsakyti
QUOTE(Žiedūnė @ 2011 02 25, 22:35)
\Bet taukmedzio sviestas toki specifini kvapa, nepatinka man jis. As ta sviesta JAV pirkau, o jusu gal bekvapis?

Turėjau ir be kvapo, dabar su žiauriai aitriu turiu. Na bet man aiškino, kad tik su kvapu yra tikrasis, natūralusis. Bekvapyje yra įdėta kažkokių medžiagų naikinančių kvapą. Tai kankinuos vardan natūralumo irnesakyk.gif (juokauju, iš tikro mieliau imčiau bekvapį, tačiau taukmedžio sviestas man labai tinka dermatitui gydyti, tad, manau, dėl tokio dalyko verta ir kvapą iškęst, gydant tikrai norisi kuo mažiau chemijos)
Atsakyti