Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

QUOTE(Eimy @ 2009 10 14, 20:13)
Alfa Romeo 156  wub.gif

buvau susigundžiius 156, bet po to persigalvojau, nes prisikaičiau, kad lb brangios dalys.
šiaip man labai gražiai moteris atrodo už pvz toyota avensis vairo wub.gif
Atsakyti
Suo metu vairuoju Nissan Qasqai , bet jauciu poreiki kur kas ervesniam masinukui , kuris gal ir ne moteriskas , bet atitiktu mano poreikius Mersedes vyto
Atsakyti
O vat as vazinejuos su mercedes c250, bet jis man visai nemoteriskas. Kazkaip jau kitokios masinytes dairausi 4u.gif
Atsakyti
Alfa 146 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triušė: 16 spalio 2009 - 22:59
Šiuo metu VW Vento ax.gif bet svajonėse Jeep'ukas bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 10 07, 14:44)
aš moteris,bet man asmeniškai nepatinka mažytės taip vadinamos''moteriškos ''mašinos.Aš megstu dideles mašinas.
vairuoju tokia ir man ji maža  biggrin.gif
user posted image

As irgi vairuoju tokia, tik sekancios laidos drinks_cheers.gif Ji man gana maza, nes pries tai vairavau Chrysler voyager minivena thumbup.gif Neskaitant to, kad variklis 2.5 TD yra paskutinis s..... doh.gif, man labai patiko, kad tai didele masina ir galima patogai jaustis, o vairuoti - vienas malonumas wub.gif Net gailejausi, kad nepirkau Grand voyager rolleyes.gif Mazos masinos nebutinai moteriskos, jos skirtos toms/tiems, kurie nejaucia gabaritu ir apskritai turi klaidinga isitikinima, neva didele masina sunkiau vairuoti biggrin.gif Turiu daugybe svajoniu automobiliu, bet visi jie - dzipai arba minivenai. wub.gif Man nesuprantama, kaip zmogus gali patogai jaustis, tokioje degtuku dezuteje kaip, VW Golf 3 arba Ford Ka...... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele86: 17 spalio 2009 - 15:21
Autobusa Ford transit mirksiukas.gif rimtai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
vairuoju "trečią" golfą. mūsų daugiabučio kieme su didesne pražūčiau. dydis idealus, bet komforto norėtųsi daugiau....
Atsakyti
Dabar vairuoju PEUGEOT 206,pries tai Voyager grand caravan thumbup.gif viena-boruzele,kitas-laivas ir ta ir kita wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man tai labiausiai patinka sportines, coupe masinos, bet ne pacios maziausios, dideliu irgi nemegstu. Bet tikrai yra tokiu masinu kur vyrui vairuojant kazkaip nesiziuri ir atvirksciai. Vairuoti koki dzipa net nesu pasvajojusi, gal ir butu smagu pabandyti. Pati dabar vairuoju Ford Focus. Svajoju apie kokia nors dvidure, bet dabar nepatogu nes vaikas dar mazas. smile.gif
Atsakyti
nera nieko geriau uz lexus is wink.gif
Atsakyti
As vairuoju MB C230 Kompressor, net nezinau vyriska ar moteriska, tikrai nedidele augalotam vyrui, bet man pats tas thumbup.gif
Tiek komforto, tiek ekonomiskumo atzvilgiu wub.gif
Atsakyti