Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

Man ir patinka didesnės mašinos rolleyes.gif Bet šiuo metu vairuoju trečią golfą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowiliuke: 09 spalio 2009 - 13:49
Neskirstau automobilių į moteriškus ar vyriškus, bet skirstau į tuos, kuriuos vairuoja "ereliai", senukai, normalūs žmonės ir "vištos" arba "žali lapai" biggrin.gif
Vairuoju Renault Megane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 10 09, 10:40)
Aš vairuoju BMW524, gan ilga ir plati  ax.gif
O tos mažytės, "moteriškos" man nepatinka  blush2.gif
Norėčiau kokio  miniveno ar džipo  biggrin.gif

Man BMW mylimiausia masina wub.gif blush2.gif

Vairuoju tokia .Ratai neprasmatnus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 10 07, 20:23)

as apie save kalbejau smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai labai grazu kai moteris nedideli automobiliuka vairuoja... ax.gif as pati noreciau ford KA, tigros, pumos... man jie tokie moteriski automobiliukai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukea @ 2009 10 10, 11:10)
Man asmeniskai labai grazu kai moteris nedideli automobiliuka vairuoja...  ax.gif  as pati noreciau ford KA, tigros, pumos... man jie tokie moteriski automobiliukai... blush2.gif

Man irgi tokie automobiliukai grazus, tik manau, kad su vezimu i toki netilptume doh.gif
Atsakyti
Mažos mašinos gal geriau būtų vadinamos jaunimo,studentiškom,ar viengungių bet tik ne moteriškom biggrin.gif Nes tarkim turinčiai šeimą moteriškei kur ten į kokią ford ka sukraut ir krepšius apsiprekinus prekybcentry,ir vaikus ,ir visa kita g.gif schmoll.gif
Aš važinėju su audi 80 ir sharanu.
Atsakyti
Aš vairuoju dviejų durų toyota corolla. Iš tiesų šiek tiek erzina, kai reikia stumdyt sėdynes, kad ką pavežėt. Džiaugiuosi tuom, kad mašina negenda ir neturiu jokių bėdų.
Atsakyti
Vairuoju Renault Safrane tik mano mazam ugiui ji per dydele.Blogai matau atsisukus i gala
Atsakyti
Na man tai yra kai kurios mašinos, kad na jos labiausiai tiktų tik moteriškėm, bet realybėje žinoma vairuoja ir vyrai..Ir atvirkščiai yra, kad mašina tiktų tik vyriškiui (nekalbu apie krovininius visokius ir pan.), bet jas vairuoja ir moteriškės.. smile.gif
Pati vairuoju Audi A8.. smile.gif
Atsakyti
Alfa Romeo 156 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 10 14, 16:34)
Na man tai yra kai kurios mašinos, kad na jos labiausiai tiktų tik moteriškėm,

gal galetum isvardinti kokios jos?

Siuo metu daugiausiai vazineju su glfu universalu. Butu visai nieko, tik galios truksta sad.gif
Atsakyti