Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 5 tema

QUOTE(laimutte @ 2009 11 27, 22:07)
nu tikrai duoda, jei beda su pienu rimta mirksiukas.gif mano palatos kaimynei dave po cp, nes pirmom dienom pieno nebuvo. Jie tik stengiasi laiytis palankios naujagimiui ligonines statuso, bet jei argumentuotai prasai - duoda misinuka 4u.gif

gal nuo akuseres priklauso? viena tokia ruse kaip tik dirbo ta vakara, kai as verkiau nuo nugrauzimu. paprasiau misinio. atejo, paziurejo, paspaude ir pasake, kad pieno yra, reikia pakentet - misinio neduosianti doh.gif tada pasigailejau, kad nevaziavau i AK
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 27, 22:08)
ai aš nusipirkau ringerio, lašelinę ir kateterį... kadangi kyšių kaišiot nežadu, tai tegu nesiknisa...

nereikejo. man nelasino jokio ringerio. tik skatinamus doh.gif bet tam jos viska turi. nesikabineja. paklausia gimdykloje ar ka turi savo ir paima jei turi. nusipirkit butinai zvakuciu nuo skausmo Diklofenako, nes ten nuo skausmo tik paracetamoli pasiulo. jos labai padeda
Atsakyti
QUOTE(Birūta @ 2009 11 28, 09:17)
nereikejo. man nelasino jokio ringerio. tik skatinamus  doh.gif bet tam jos viska turi. nesikabineja. paklausia gimdykloje ar ka turi savo ir paima jei turi. nusipirkit butinai zvakuciu nuo skausmo Diklofenako, nes ten nuo skausmo tik paracetamoli pasiulo. jos labai padeda

diclofenako nusipirkau, bet inf. lapelyje parašyta, kad žindančiom vartoti negalima, tai nebežinau... unsure.gif

Ai tie visi šlamštukai keletą LT kainavo.
Papildyta:
QUOTE(tiesiog_paprasta @ 2009 11 27, 22:59)
man gimdymas ant nosies ir kaip skaitau, tai problemele su  mokamomis palatomis. gal kas dar gali pakomentuoti, ar tikrai tiek daug gimdanciu mamyciu?

na taip taip dabar jų daug ir moterys džiaugiasi ji bent į dvivietes palatas patenka ir turi tuk vieną kaimynę...
Atsakyti
QUOTE(tiesiog_paprasta @ 2009 11 27, 23:59)
man gimdymas ant nosies ir kaip skaitau, tai problemele su  mokamomis palatomis. gal kas dar gali pakomentuoti, ar tikrai tiek daug gimdanciu mamyciu?

labai ramus ten vaikai - visur tyla buvo. o ir tu didziuju palatu nedaug. va mes uz sienos turejom mamyte su dvynukais - tai tas tris paras praklyke jie. bet sienu pralaidumas prastas, tai ne kiek netrukde. niekas gi negarantuos, kad gulint dvivietej palatos kaimynkos lelius bus ramus. o ir grezimas prie tu mokamu palatu siaubiakas blink.gif arba, nepamirskit, mes pacios nezinom kokie bus musu vaikai - gal verks nesustodami ir kaimynems neduos miegot. taip kad nera ko jaudintis del to atsiskyrimo nuo kitu mamu mirksiukas.gif
Atsakyti
jo, su tom palatom nenuspesi... mes su mazuchiu daktareliu su akinukais taremes (zaliunu) tai sake viskas bus aishku tik kai pagimdysim, nes nezhinai, kiek mokamu, kiek nemokamu palatu bus uzimta... lb noriu kad dushas ir wc butu shalia, nes RK buvo tragedija i kita aukshta lakstyt, kai vaikas vienas paltoj, o prie wc ar dusho dar ir eilute doh.gif
Atsakyti

Papildyta:
viskas toj ligoninej ok, bet jei neturesite pieno - misinio ten neduos, nesitikekit (man nugrauze iki kraujo papus, tai paklausus akuseres ka daryt, nes skausmo nebeimanoma iskentet - ji tik paspaude speneli ir issiskyre lasiukas priespienio - viskas gerai, sako, turekit kantrybes - visoms skauda, bet pienuko visos turi smile.gif ) taigi, likus savaitei iki termino save nuraminkit, jog viskas bus ok ir su puikia nuotaika vaziuosit gimdyt - bus ir priespienio, ir pienuko, ir skaudes maziau 4u.gif
[/quote]

Duoda ten mišinuką tikrai, jeigu reikia. Mano vaikis visas dienas klykė nesustodamas. Ir pieno turėjau, ir priešpienio buvo. Bet rėkė ir rėkė. Galvoju, gal trūksta maistuko. Nuėjau, paprašiau ir be problemų padarė tą mišinuką. Tik bernužėlis jo negėrė.
Atsakyti
Tas zvakutes gydytoja pati man siule, galima ir zindanciom. Labai padeda po gimdymo skausma nuimt thumbup.gif

Mano lelius ir praklyke ten, galvojau uztenka priespienio, bet pasirodo nea unsure.gif O sesutes visa beda suverte ant mano valgomo maisto, kad lelius verkia doh.gif Tai grizom namo, po keliu dienu pasirodem seimos gydytojui sako vaikas valgyt nori, vaika maitink, nusipirkau pientrauki ir zinot pasirodo pienuko nebuvo kiek reikia blush2.gif tai taip jo ir neatsirado tik misinukais ir gyvi, nors stengiaus viska daryt, kad butu ax.gif

Geriau jei imanoma vienai buti palatoj, jei pakliuna pikta kaimyne palatos , nei paciai gerai ir leliukas piktas. doh.gif Nebent norisi kaimynes ir bendravimo mirksiukas.gif
Atsakyti
nu informaciniame lapelyje parašyti, kad negalima, tai nežinau... arba gal ten skirtingų gamintojų skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 29, 12:28)
nu informaciniame lapelyje parašyti, kad negalima, tai nežinau... arba gal ten skirtingų gamintojų skirtingi.

parasyta, kad negalima, bet po pirmo gimdymo daktare dave ir sake naudot, nes buvau kirpta, tai labai padejo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 29, 12:28)

Farmacininkai apsidrausdami visuose vaistuose raso, kad negalima mirksiukas.gif Bet tikrai kas antra naudoja tas zvakutes, ir gydytojai leidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal yra grizusiu siomis dienomis, kaip ten su tuo gimdyviu bumu? gal apmazejo? smile.gif
Atsakyti
Diclofenac po gimdymo- ypac jejgu buvo kirpimas- tai neralus issigelbejimas thumbup.gif
sakau tai is savo patirties:)
yra Diclofenac 100 ir yra Diclofenac 50- silpnesnis - tai ta silpnesni galima 2x i diena, ta stipresni 1 karta
ir tas ir tas kainuoja kelis lt - tikrai verta nusipirkt- as pirma nakti prasikankinau, nes vakare pagimdziau, kazkaip galvojau nieko tokio - rytoj vyras nupirks, atves - ojej..kaip gailejausi, kad nenuvaziavo dar vakare neparveze man ju...
Atsakyti
QUOTE(delffina @ 2009 11 29, 16:22)
Diclofenac po gimdymo- ypac jejgu buvo kirpimas- tai neralus issigelbejimas thumbup.gif
sakau tai is savo patirties:)
yra Diclofenac 100 ir yra Diclofenac 50- silpnesnis - tai ta silpnesni galima 2x i diena, ta stipresni 1 karta
ir tas ir tas kainuoja kelis lt - tikrai verta nusipirkt- as pirma nakti prasikankinau, nes vakare pagimdziau, kazkaip galvojau nieko tokio - rytoj vyras nupirks, atves - ojej..kaip gailejausi, kad nenuvaziavo dar vakare neparveze man ju...

aišku, tai iš stalčiaus įsimesiu į tašę... rolleyes.gif

Rankenėle, nežinau man irgi įdomu, bet bijau kad gimdyvių sumažės, kai vėl valdžia padarys nepakenčiamas sąlygas vaikus augint taupydami lotuliukas.gif

O ko tu nervijies smile.gif jau kai ateis laikas gimdyt, tai vistiek turėsi važiuot, bus ten tų gimdyvių ar ne smile.gif))
Papildyta:
beje, į kur tas diclofenakas dedasi, nes inf lapeli oarašyta kad į subinę
Atsakyti