As gimdziau 19 diena, bet dare ektra cezari, tai teko pagulet 5 dieneles. Labai norejau mokamos palatos, bet deja nebuvo

teko tas 5 dienas gulet senoj nesuremontuotoj, vaizdas ten tikrai depresija varantis.. Bet is tikruju tas nera svarbiausia. Jei tektu rinktis is naujo, tai tik VGN - visu pirma, man labai patiko personalas - is 4 palatos sesuciu viena tik tokia buvo gana abejinga, labai formaliai viska dare, o likusios 3 tokios fainos, kad negalejau atsistebet kad be jokiu pinigeliu taip dar buna ligoninese... As vaikeli pasiemiau sekancia diena po operacijos (is tikruju tai gal paskubejau...), tai kai tik man ji atnese, is karto pamokino kaip zindyti. Aisku pienelio dar nebuvo keli lasai tik priespienio, visa diena taip ir praciulpem praktiskai turcia papuka, vaikelis aisku alkanas, verkia, as nezinau kas jam yra, tai sesute pirma valanda nakties atsikele ir atejo paziureti, kas negerai. Atnese misinuko ir uzmigom

Po to dar pora dieneliu taip pusadziu prasikankinom, nes vis pamaigydavo, kazkas bega, tai ir valgykit. Vaiku gydytoja leido damaitinti, jei labai isiverks - vakarais paprasydavau misinuko. Aisku nervu daug kainavo, bet pienelio "uzsisakem" tikra pakankamai

Tiesa, palatos kaimyne irgi paprase sesutes misinuko, tai ryte pamaciusi gydytoja burbejo, kad be gydytojo leidimo nera reikalo duot. Aisku ligoninej isvargom, bet gryzus namo jau nebuvau visai zalia, nors tai mano pirmas vaikelis - sesutes pakankamai paaiskino, ko paklausdavau, ta pasakydavo. Beje, labai dar dziaugiausi, kad vaikeli po cezario atnese jau kita diena (nebutina pas save jo pasilikti nakciai, kuri laika vis atnesineja, kad pabutum, kol paprasai, kad paliktu visam laikui), nes kiek girdejau bent seniau pvz antakalny net 5 dienas vaikelio neduodavo... Tai va tokie musu ispudziai
Papildyta:Beje, del nuskausminamuju - man pvz gydytoja buvo israsiusi leidziamus (nors man ju neprireike), nereikejo vyro siust zvakuciu ieskot. O palatos kaimynei, kuriai irgi buvo cezaris darytas, ir tikrai reikejo nuskausminamuju, kazkodel nebuvo israsyta. Net nezinau ar cia nuo gydytojo priklauso, ar nuo atsilyginimo..