QUOTE(Birūta @ 2009 12 02, 15:17)
nu visgi ilindau
zinote kas idomiausia - i mano posta atsiliepe ir turbut asmeniskai prieme tos, kurioms jo netaikiau
taigi, mama issimiegojusi buvo tikrai, tik kai skaitau kai kuriuos postus - stebiuosi - nu kam kalbet apie toki dalyka, kurio pacios negalesit kontroliuot? priemimas nezino - bus mokamu palatu ar ne. zino skyrius. ir tai ne visada, kada ju bus. taigi, geriau iskart vaziuokit i BAK, jei turite tokia galimybe, ir bus ramia dusia. ten turbut ir karantino netaiko - nzn, negaliu atsakyt, bet sumokejus tokius pinigus tikrai i visus jusu norus ir pageidavimus atsizvelgs.
tiesa, ta vienviete palata, patikekit manim, pasidaro toookia smulkmena kai pamatai savo maziuka - viskas dzin, svarbu, kad tik jam butu gerai, ir kad jis bus salia jusu.
del kaimyniu - visos esame skirtingos. kai kurios ne rozytes galime pacios buti - sutikite su tuo. paprastai visos kaimynkos labai ramiai taikosi viena prie kitos, visu vyrai labai tolerantiski jusu maitinimo/vaikucio apziuros atveju - tikrai iseis arba nusisuks. gi visos to reikalaujame is savu, taigi to paties sulaukiame ir is kitu.
kai jus perves i pogimdyvini skyriu, akusere lieps vaika maitinti ne reciau kaip kas dvi/tris valandas. ta pati gali jums pasakyti bet kas, kas pirmakart gimdes ir to klausesis kursuose. bet turbut to nepasakys keliskart gimdziusi mama, nes ji tai tikrai puikiai zinos, jog vaikui pirmas pora paru stresas ir jis dar gyvena pilvo ritmu. kartais tos mamos, jau turincios vaiku yra gerai - buna su kuo pasitarti, pas ka pasiklausti rupimo reikalo. zinoma, ne visos vienodos ir priimtinu poziuriu
maciau, jog lovos palatose skirtingos. ju remai. nezinau apie ciuzinius ir pagalves, bet kurioje gulejau (dviviete) - ciuziniai neaisku kokio kamsalo prigrusti ir aptraukti kazkokia guma - to pasekoje su kaimynka tris paras isbuvom nemiegojusios, nes jautiesi lyg guledamas ant lentu, o nuo tos gumos visas kunas prakaituoja nesvietiskai. pagalve irgi kazkokia nesamone - pasidedi ant jos galva ir jautiesi taip, lyg jos visai nebutu - kazkoks retas kamsalas. jei yra galimybe - vezkites kazka savo. niekas nera pries. man atveze mano dormeo pagalve, tai nors galva buvo kur padet. maciau, kitoms vyrai nese antciuzinius
taigi. dar tiek mano komentaru. nors... jie turbut kai kam nereikalingi - yra kas be manes pakomentuoja...

nepykit, nu negalejau nepastebet to sakinio
vsio, taika
Drįsčiau daugeliu atveju su jumis nesutikti. Gimdysiu ketvirtą kartą

VGN'e. Vieną sykį mes norėjome mokamos palatos, ta, kuri iš gimdyklos transformuojasi į pogimdyvinę. Ji tuo metu buvo laisva. Bet mums pasakė, kad tą dieną gali tekti atvažiuoti vienai labai kažkokiai ypatingai poniai, todėl manęs ten neguldė. Bet visgi pasiūlė tą palatą, bet jeigu atvyktų ta ponia, mane iškraustytų į kitą. Taigi, mes nesutikome.
Dėl kaimynų. Paskutinį sykį gulėjau keturvietėje palatoje. Taip, mamos geros, ramios, netrukšmauja. Bet ne visų mamų pažįstami supranta, kad čia yra ligoninė ir kad palatose guli ką tik pagimdžiusios moterys. Tai pas vieną mamą visas beveik tris paras šniūrais ėjo lankytojai. ir ne po vieną, o po kokius šešis, ar net 8. Vieną sykį seselė net juos išvarė. Pas kitą mamą vyras pasiliko per naktį šalia sėdėti. Mūsų dviejų mamyčių vaikai klykė kiauras paras, kol buvom ligoninėje. Tikrai neypatingai geras jausmas. Supranti, kad trukdai kitoms, bet nieko padaryti negali. Bet buvo gimdymo bumas, nes Antakalnį remontavo. Tai grūdo visas moteriškes, kiek lovų tilpo. ir nieko nepadarysi. Bet aš daugiau to nenorėčiau patirti.
O dėl gimdymo su vyru, tai jeigu man neleistų, atrodo griūčiau kryžium, bet jo neišleisčiau arba apsisukčiau ir važiuočiau namo

Neįsivaizduoju gimdymo be vyro. O po vieno gimdymo net davė paprastą, nemokamą dvivietę palatą ir mus su vyru ten patalpino. Buvom kaip karaliai. Ir visai man nereikėjo jokių kaimynkų. Būni sau vienas, jokio diskomforto nejauti, niekam netrukdai, niekas tau netrukdo.
Manau, kad norėti nors šiek tiek komforto, ramumos po gimdymo, artimo žmogaus buvimas, tikrai nėra nusikaltimas.
O ši mamytė gal kartais neišsimiega ar šiaip kartais ne nuotaikoj būna

Tai ir parašo pikčiau. Bet tai suprantama, kūdikėlis, gal dar įtampa po gimdymo nedingo ir pan.