Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 5 tema

QUOTE(Birūta @ 2009 12 03, 14:33)
virsutinius rubus, batus priemimas liepia isnest i masina. arba galite susideti i savo cemodanus - nieks nematys.
gimdykloje galite buti su didziausiom tasem - niekas nieko nesako, bet praso pasideti, kad netrukdytu praeiti (yra spintele, mes po kriaukle pakisom, nes didziule turejom). butinai turekite vandens, nes akusere praso daug gerti saremiaujant

O tai dar turėsim spėt mašiną nusipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 12 03, 14:26)
taip, del puoduko ir irankiu as taip pat girdejau, kad patogu savo tureti.

Jeigu neturėsi duos, bet tikrai geriau savo turėti. Nelabai norėčiau su jų įrankiais valgyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 12 03, 11:56)
visu pirma - sveikinimai didziausiĄ  4u.gif
mums cia visoms labai rupi, kaaaaip gauti ta mokama palata kad vyras galetu likti  wub.gif
suprantu, kad jei didelis bumas gimdymu , tai jau ir ne ka sugalvosi... smile.gif
o kada jus prasete tos palatos? jau is gimdyklos vaziuodami?
ar vyrui reikejo kazka tureti kad dalyvauti gimdyme, ar jam dave kazka apsirengt ten vietoj?

ai ir dar, kai atvaziuoji, ten yra kur palikti paltus, striukes? nes atvaziuoji su visais zieminiais rubais, su tase daiktu, dar vyras su kokia kurpine (fotikui ir dokumentams  unsure.gif  ), dar mano tasyte su dokumentais pinigais ir pan.  tai man neaisku, kaip ir kur su tais daiktais visais ten? i gimdykla kiek kalba mamos - tik su nediduku maisiuku keliauji, kur leliukui rubelis koks, sau ten iklotukas, vazelinas ir pan.

Kadangi as tariausi su gydytoju is anksto tai jis man ir parupino ta palata nors as net neprasiau man butu tikusi ir bet kuri kita, na bet jei gavau geresne tai tik valio biggrin.gif Isvezant is gimdyklos jis pasake kad palata bus suremontuota ir ttt.
Vyrui nieko nereikia tikrai tureti tik lituka maiseliam kurie uzmaunami ant batu arba geriausiai tureti slepetes, bet mes apie tai nepagalvojom doh.gif
Paltus ir striukes nesemes su savimi ir pakabinome kitapus gimdyklos duru, tases ir nesemes kartu, tikrai nesikuklinkit ir neskites viska ko jums manot gali prireikti tikrai niekas neisvarys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikuliukas @ 2009 12 03, 18:29)
Kadangi as tariausi su gydytoju is anksto tai jis man ir parupino ta palata nors as net neprasiau man butu tikusi ir bet kuri kita, na bet jei gavau geresne tai tik valio  biggrin.gif Isvezant is gimdyklos jis pasake kad palata bus suremontuota ir ttt.
Vyrui nieko nereikia tikrai tureti tik lituka maiseliam kurie uzmaunami ant batu arba geriausiai tureti slepetes, bet mes apie tai nepagalvojom  doh.gif
Paltus ir striukes nesemes su savimi ir pakabinome kitapus gimdyklos duru, tases ir nesemes kartu, tikrai nesikuklinkit ir neskites viska ko jums manot gali prireikti tikrai niekas neisvarys  mirksiukas.gif

Nu va mes nesitarėm, tai bijau su palatom bus sunku... Ai bet kaip bus taip, viso labo pora dienų. rolleyes.gif
O kai gimdysiu kitą kart, jau gal visi GN bus suremontuoti
Atsakyti
QUOTE(zuikuliukas @ 2009 12 03, 17:29)

Paltus ir striukes nesemes su savimi ir pakabinome kitapus gimdyklos duru, tases ir nesemes kartu, tikrai nesikuklinkit ir neskites viska ko jums manot gali prireikti tikrai niekas neisvarys  mirksiukas.gif

nesuprantu, man susidaro gana daug daiktu, nors realiai stengiuos neapsikrauti ir imti tik tai, ko tikrai gali reiketi, tiesiog viskas uzima daug vietos (pampersai, chalatas, ranksluosciai, pakloteliai ir ikloteliai visokie, - gana dideli daiktai).

gal galite patarti kiek daiktu yra normalu? i viena tase man niekaip netelpa doh.gif
Ar normalu tureti viena normalia didele tase, kita - tokia kaip i sporto kluba eitum. na ir zinoma rankine - kurioje visokios smulkmenos kasdien kurias nesiojames - dokumentai, pinigine, akiniai, telefonai ir pan.? neatrodys juokingai kad cia su cemodanais atkeliaujam.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 12 03, 18:42)
nesuprantu, man susidaro gana daug daiktu, nors realiai stengiuos neapsikrauti ir imti tik tai, ko tikrai gali reiketi, tiesiog viskas uzima daug vietos (pampersai, chalatas, ranksluosciai, pakloteliai ir ikloteliai visokie,  - gana dideli daiktai).

gal galite patarti kiek daiktu yra normalu? i viena tase man niekaip netelpa  doh.gif 
Ar normalu tureti viena normalia didele tase, kita - tokia kaip i sporto kluba eitum. na ir zinoma rankine - kurioje visokios smulkmenos kasdien kurias nesiojames - dokumentai, pinigine, akiniai, telefonai ir pan.? neatrodys juokingai kad cia su cemodanais atkeliaujam..  unsure.gif

nu žinok man tas pats.... aišku paklotai, įklotai ir pampersai susinaudos. Jie ir chalatas l daug užima. O kai dabar karantinai, norisi turėt viską ką reikia.
Atsakyti
siandien buvau VGN ir klausinejau apie ta karantina... tikrai leidzhia vyrui dalyvauti gimdyme, bet tik vyrui - mamos, seses, drauges, pradiniu klasiu mokytojos, neileidzhiamos. nes buna, kad atvazhiuoja kokiu 5 zmoniu komanda sudalyvaut smile.gif o lankymas toks, kad jei vieni palatoj, vyras gali lankyti ir buti, o jei bendroj palatoj tai tada jau nelabai, bet buna gudriuchiu, kad prasmunka, nes kai kurios akusheres nedrista griezhtai pasakyti ne...prie priimamojo duru shiandien labai daug liaudies sedejo, matyt lankytojai ir turbut neileido visu... g.gif
Atsakyti
mjoo... tai kažkaip nenorėčiau, jei bučiau sąžininga ir vyras nelankytų, o kaimynės gudrutis sėdėtų palatoj... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 12 03, 20:00)
mjoo... tai kažkaip nenorėčiau, jei bučiau sąžininga ir vyras nelankytų, o kaimynės gudrutis sėdėtų palatoj...  unsure.gif

nervas ir pavydas tada uzvaldo ir ant kaimynes, ant jos vyro, ir ant personalo... nu bet pacios turbut noretume, kad musu vyrai irgi pameluotu ir salia pabutu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rabrasa @ 2009 12 03, 19:42)
nesuprantu, man susidaro gana daug daiktu, nors realiai stengiuos neapsikrauti ir imti tik tai, ko tikrai gali reiketi, tiesiog viskas uzima daug vietos (pampersai, chalatas, ranksluosciai, pakloteliai ir ikloteliai visokie,  - gana dideli daiktai).

gal galite patarti kiek daiktu yra normalu? i viena tase man niekaip netelpa  doh.gif 
Ar normalu tureti viena normalia didele tase, kita - tokia kaip i sporto kluba eitum. na ir zinoma rankine - kurioje visokios smulkmenos kasdien kurias nesiojames - dokumentai, pinigine, akiniai, telefonai ir pan.? neatrodys juokingai kad cia su cemodanais atkeliaujam..  unsure.gif

mano tase buvo tokia, kad jos turini i tris sportines sukrauciau lotuliukas.gif taigi - vezkis viska, kas atrodo bus reikalinga (visvien reiks poros ranksluosciu, pampersu pakio, higienos reikmenu, rubu, chalato - jei yra galimybe isidek pleda vaikui, nes ten kaldrytes nera - vaikui duoda pleda su uzvalkaliuku - laikiau vaika salia, kad jam nebutu salta) vis vien vyrui teks daiktus tampyti. jei vyro nebus salia - daiktus kur reikia po gimdymo pernesa personalas.
Atsakyti
na pagaliau susiruosiau susikrauti tase 4u.gif tai man gavisi viena kelionine tokia nemaza, plius maiselis maksiminis didelis ir rankine blush2.gif bet stengiausi daug neprisideti, nes galvojau bus geda su tiek daiktu, bet ziuriu cia visos padrasinot, tai bijau, kad dar koki cemodana galiu susikrauti, o jei teks ilgai laukti mazylio, tai ir fura galiu prikrauti lotuliukas.gif o dar ziuriu, kad kaldrytes leiui reikia, dar galvoju savo pagalve pasiimti, nes nuo pukiniu man alergija g.gif

Beje, SU BALTU PAVYDU SVEIKINU JAU VISAS, MYLUOJANCIAS SAVO ANGELELIUS thumbup.gif
Atsakyti
nu aš dar biški ir viską būčiau dėjus į kelioninį lagaminą ant ratų, bet nesinori idijotiškai atrodyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
perskaiciau visa tema, bet atsakymo i mane dominanti klausima neradau: gal kas nors galetu pakomentuoti, su kokiais siulais siuva tarpviete po gimdymo - su tirpstanciais ar su veliau istraukiamais? Nes esu girdejusi, kad pries kokius 5 metus, tai siudavo su istraukiamais doh.gif tai va gal ir kvailas klausimas, bet man kazkaip neramu... unsure.gif
Atsakyti