Merginos, moterys, mamytes, as vertinu kiekviena nuomone. Suprantu kad vienoms atrodo jog esu dar nesubrandusi jauna mamyte, kitoms atrodo kad as begu nuo problemu, o trecioms kad tai triju metu krize...
Bet as nesigaliu del savo sprendimo palikti vyra, be galo gerai jauciuosi kai miegu viena, kai prie manes nieks nelenda nakti kai esu pavargusi ar tiesiog kai tikrai bunu kietai uzmigusi.. Kai noriu iseiti i parduotuve nereikia aiskint kodel uztrukau kiek ilgau, vyras nesupras kad miela pasiknisti po parduodamas prekes (Kalba eina ne apie maisto prekes

). Niekada nesutikdavo su ta mintim kad noreciau lankyti sporto kluba kuris yra visai netoli namu, o man taip norejosi tiesiog del geros savijautos ir atsipalaidavimo.. Galu gale isvis nei vienas vyras neturi teises kazko neleisti jei moters veiksmai visai nesusije su neistikimybe ar pan. Negaliu buti izoliuota nuo aplinkos...

Dienos slenka labai fainai kol jis darbe ar ne namie, poto viskas buna niuru... Kaip dar galima issaugot santykius su tokiu zmogumi, kai, dar kart pakartosiu, nebera siltu jausmu...
Bukit gerutes, nerasykit cia tos, kurios mano kad kazka reikia gaivinti, ir bandyti keisti kad vyras liktu salia. As to nenoriu ir nedarysiu..