Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mes, Moterys, paliekam vyrus..

man sioje istorijoje labai smalsu, kodel autore nusprende, kad istekejo ne uz to.... gal cia siaip - 3-ju metu santykiu krize, kai atrodo, kad nemyli, kai norisi pokyciu...
Papildyta:
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 13, 13:23)
4u.gif  Stiprybes reikia mums ir daugeliui kitoms mamytems ir ne tik  4u.gif
O tu bandysi kazka pakeisti? Juk manau jausmai yra, tik jautiesi neivertinta tik, kiek turetu buti ar noretum? Desimt metu, kurie buvo puikus reiskia kad gali butu dar desimt tokiu puikiu metu  4u.gif

kaip taip? Tau zmogus pasako, kad be taves jam gyvenimo nereikia, kad esi jo viskas - o tau negana.... Kaip taip - neivertinta? manyciau, kiekviena noretu buti ivertinta tiek, kiek tu esi...
Atsakyti
Du saltiniai-jega, nes jau gaunasi upeliukas. O jei vienas saltinelis o kitas-pelke?Visos pastangos gyventi maitins stovincia pelke. Kokia prasme?
Geriau vienas, bet svarus, smagus ir verzlus . As uz moteru stiprybe. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 15, 10:15)
kaip taip? Tau zmogus pasako, kad be taves jam gyvenimo nereikia, kad esi jo viskas - o tau negana....

o as manau, kad jos vyras nori apie ja tik viska zinoti, ja kontroliuoti, todel kai ji pasako, kad skirsimes ir jam iskyla gresme netekti valdzios pries kazka, tai gali tada visko prikalbeti... ax.gif As tai nematau cia jokios meiles, o tik nora kazkam vadovauti...Zinoma, kur jam bus gyvenimas, jei jis ne taip ir greitai susiras antra tokia kvailele, kuria galetu valdyti. Cia ne joks ivertinimas schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, moterys, mamytes, as vertinu kiekviena nuomone. Suprantu kad vienoms atrodo jog esu dar nesubrandusi jauna mamyte, kitoms atrodo kad as begu nuo problemu, o trecioms kad tai triju metu krize...
Bet as nesigaliu del savo sprendimo palikti vyra, be galo gerai jauciuosi kai miegu viena, kai prie manes nieks nelenda nakti kai esu pavargusi ar tiesiog kai tikrai bunu kietai uzmigusi.. Kai noriu iseiti i parduotuve nereikia aiskint kodel uztrukau kiek ilgau, vyras nesupras kad miela pasiknisti po parduodamas prekes (Kalba eina ne apie maisto prekes lotuliukas.gif ). Niekada nesutikdavo su ta mintim kad noreciau lankyti sporto kluba kuris yra visai netoli namu, o man taip norejosi tiesiog del geros savijautos ir atsipalaidavimo.. Galu gale isvis nei vienas vyras neturi teises kazko neleisti jei moters veiksmai visai nesusije su neistikimybe ar pan. Negaliu buti izoliuota nuo aplinkos...

wub.gif Dienos slenka labai fainai kol jis darbe ar ne namie, poto viskas buna niuru... Kaip dar galima issaugot santykius su tokiu zmogumi, kai, dar kart pakartosiu, nebera siltu jausmu...

Bukit gerutes, nerasykit cia tos, kurios mano kad kazka reikia gaivinti, ir bandyti keisti kad vyras liktu salia. As to nenoriu ir nedarysiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wasa @ 2009 10 15, 09:59)
Du saltiniai-jega, nes jau gaunasi upeliukas. O jei vienas saltinelis o kitas-pelke?Visos pastangos gyventi maitins stovincia pelke. Kokia prasme?

... kaip teisingai...
... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 15, 10:24)
... Galu gale isvis nei vienas vyras neturi teises kazko neleisti jei moters veiksmai visai nesusije su neistikimybe ar pan. Negaliu buti izoliuota nuo aplinkos...

Beje - jis gerokai vyresnis -- ar jis prieš tave neturėjo šeimos, draugystės, parnerystės? Kodėl jis buvo vienišas? Ką jis apie tai pasakodavo?
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 10 15, 12:41)
Beje - jis gerokai vyresnis -- ar jis prieš tave neturėjo šeimos, draugystės, parnerystės? Kodėl jis buvo vienišas? Ką jis apie tai pasakodavo?

Jis turejo drauge su kuria pragyveno beveik 7metus. Isvaziavo ji i uzsieni uzsidirbti pinigeliu o jis likes lietuvoje buvo neistikimas. Tai ja labai palauze, ir ji pradejo nekesti vyru, dabar ji turi mylima drauge.. Taip, moteri.. ax.gif Galbut del to vyras mane lyg po pazastim butu pasidejes niekur nieko neleidzia.. o ten gi pasmirsta... blush2.gif Manau del to kad jis pats buvo neistikimas dabar mano kad as tokia galiu buti ir seka kiekviena zingsni. O tai mane zudo psichologiskai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 15, 10:24)
Bet as nesigaliu del savo sprendimo palikti vyra, be galo gerai jauciuosi kai miegu viena, kai prie manes nieks nelenda nakti kai esu pavargusi ar tiesiog kai tikrai bunu kietai uzmigusi.. Kai noriu iseiti i parduotuve nereikia aiskint kodel uztrukau kiek ilgau, vyras nesupras kad miela pasiknisti po parduodamas prekes (Kalba eina ne apie maisto prekes lotuliukas.gif ). Niekada nesutikdavo su ta mintim kad noreciau lankyti sporto kluba kuris yra visai netoli namu, o man taip norejosi tiesiog del geros savijautos ir atsipalaidavimo.. Galu gale isvis nei vienas vyras neturi teises kazko neleisti jei moters veiksmai visai nesusije su neistikimybe ar pan. Negaliu buti izoliuota nuo aplinkos...

wub.gif Dienos slenka labai fainai kol jis darbe ar ne namie, poto viskas buna niuru... Kaip dar galima issaugot santykius su tokiu zmogumi, kai, dar kart pakartosiu, nebera siltu jausmu...

Tu labai teisingai elgiesi, šaunuolė, kad turi jėgų atsispirti jo arba jo aplinkos įkalbinėjimams. Ir kuo greičiau tu jį išboginsi iš namų lauk, tuo tau pačiai bus geriau. O po to jau spręsk turtinius ir kitus popierizmų klausimus. Ir gyvenk SAVO pilnavertį gyvenimą, o ne pagal kažkieno norus ar nuomones. Sveikinu ir vėl tapus pilnaverčiu žmogum! Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 10 15, 11:41)

tikriausiai kitos anksciau pastebedavo, kad bergzdzias reikalas su tokiu prasideti lotuliukas.gif UgDo*Wow sorriukas, jeigu negraziai nuskambejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi7 @ 2009 10 15, 16:20)
Sveikinu ir vėl tapus pilnaverčiu žmogum! Sėkmės  4u.gif

4u.gif butent taip pradejau jaustis - pinavertiskai 4u.gif Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ekaja @ 2009 10 15, 16:25)
tikriausiai kitos anksciau pastebedavo, kad bergzdzias reikalas su tokiu prasideti lotuliukas.gif  UgDo*Wow sorriukas, jeigu negraziai nuskambejo wub.gif

Siaip jis kaip vyrukas tai gan isvaizdus, salia tokio is pradziu jauciausi saugi. Visi i mus ziuredavo. Bet dabar toki atiduodu 4u.gif lotuliukas.gif O va pamenu kai mes draugavome, kai dar tik pora buvome, kitos stebedavosi kaip as galiu su tokiu prasideti, kad jis tikrai man visai netinka. O as vis masciau kad jos man pavydi ir nuejau su tokiu iki metrikacijos.. doh.gif ot protas mano.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 15, 15:39)
Siaip jis kaip vyrukas tai gan isvaizdus, salia tokio is pradziu jauciausi saugi. Visi i mus ziuredavo. Bet dabar toki atiduodu  4u.gif  lotuliukas.gif  O va pamenu kai mes draugavome, kai dar tik pora buvome, kitos stebedavosi kaip as galiu su tokiu prasideti, kad jis tikrai man visai netinka. O as vis masciau kad jos man pavydi ir nuejau su tokiu iki metrikacijos..  doh.gif  ot protas mano..  doh.gif

paprasciausiai, tuomet elgeisi taip kaip tau atrode geriausiai...jei mes visi zinotumem savo ateiti arba kokias pasekmes issauks vienoks ar kitoks musu elgesys, tai tikriausiai daug ka darytumem kitaip-tai zmogiska mirksiukas.gif nesijaudink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekaja @ 2009 10 15, 16:49)
paprasciausiai, tuomet elgeisi taip kaip tau atrode geriausiai...jei mes visi zinotumem savo ateiti arba kokias pasekmes issauks vienoks ar kitoks musu elgesys, tai tikriausiai daug ka darytumem kitaip-tai zmogiska mirksiukas.gif  nesijaudink smile.gif

Bet zinai, truputi nesmagu pazvelgti tokiems zmonems i akis kurie sake kad gailesiuos, kad geriau sito nedaryt. Ir stai jie teisus. Kas svarbiausia - yra NESKUBETI! Antrakart i ta pacia duobe nelysiu bet uztat reikia dar is pirmosios islipti ax.gif As tikrai pradejau labiau savim pasitiketi kai sulaukiau is SuperMamos dalyviu supratingumo ir palaikymo wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 08, 16:40)
kaip jus pradedat pokalbi???
nereik ten ateik pasnekesim apie mus  doh.gif jokiu mes,as,tu,kodel,todel..???  schmoll.gif
tiesiog sakai,kad kita savaite eini pas advokata ir ruoskimes skyrybu procesui,tuo paciu aptarkime materialius dalykus ir rupinimasi vaiku..viskas..va toks turi buti jusu pokalbis...o ne apie kazka per aplinkui...

o jei bijai,neik i miska.. ir tiek..gyvenk ir aukok savo gyvenima niekam..greitai ir pati mastysi apie nenormalius dalykus kaip tavasis  smile.gif

zodziu,spyrio jums reik gero... neturite kas patartu is artimesnes aplinkos??

thumbup.gif
Atsakyti