Dar yra vienas dalykas: Mano planuose po nauju metu, pavasari ar vasaros pradzioje isvaziuot pas tevus i uzsieni, pabut menesi, du o gal ir ilgiau.. Bet yra vaikutis, ji nori matyt ir tevelis.. Net nezinau kaip pasielgt, gal del mazylio nevaziuot tenais, kad tevas galetu dazniau lankyt ji...
Dar yra vienas dalykas: Mano planuose po nauju metu, pavasari ar vasaros pradzioje isvaziuot pas tevus i uzsieni, pabut menesi, du o gal ir ilgiau.. Bet yra vaikutis, ji nori matyt ir tevelis.. Net nezinau kaip pasielgt, gal del mazylio nevaziuot tenais, kad tevas galetu dazniau lankyt ji...
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 16, 12:33)
Dar yra viena beda kad jis dabar visiems pasakoja kad as uzdraudziu jam veztis sunu su savimi kur nors. Tai netiesa. As jam leidziu pasiimti ji, leisti laika su juo bet tik mieste, ar pabut tiesiog pas mane.. O jis nori ji veztis visam savaitgaliui pas tevus kurie gyvena 200km nuo manes. Sirdis neleidzia to. Juk jam 7men, jis maziukas dar, nevalgo dar pats savarankiskai, nevaiksto dar.. Man labai neramu butu ir neatleisciau sau jei kas maziukui nutiktu todel ir neisleidziu jo tenais. Ir manau kad teisingai elgiuosi, juk as mama 
aš ir neleisčiau, maža ką, ten ir liks pas tėvus su sūnum, grasins kad neatiduos,jei nesutiksi jį priimt atgal... nene NE
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 16, 13:11)

neatsistebiu tavo dėmesingumu žmogui,kuris tiek tau nervų prigadinęs...nenumirs,pats į vėžes atsistos,kitaip mąstyt pradės per tą laiką,kol jūsų nebus...ir neužmirš vaikas tėvo per mėnesį, jei maniškė neužmiršta per tris
Dar yra viena beda kad jis dabar visiems pasakoja kad as uzdraudziu jam veztis sunu su savimi kur nors. Tai netiesa. As jam leidziu pasiimti ji, leisti laika su juo bet tik mieste, ar pabut tiesiog pas mane.. O jis nori ji veztis visam savaitgaliui pas tevus kurie gyvena 200km nuo manes. Sirdis neleidzia to. Juk jam 7men, jis maziukas dar, nevalgo dar pats savarankiskai, nevaiksto dar.. Man labai neramu butu ir neatleisciau sau jei kas maziukui nutiktu todel ir neisleidziu jo tenais. Ir manau kad teisingai elgiuosi, juk as mama
[/quote]
Aš tai tikrai neleisčiau taip toli vežtis
Papildyta:
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 16, 12:11)

Aš tikrai sūlyčiau išvažiuoti
QUOTE(saulytej @ 2009 11 16, 20:42)
Aš tai tikrai neleisčiau taip toli vežtis
vaikas dar per mažas visų pirma,o kitas dalykas,nenoriu Taves gąsdinti
As irgi daznai galvoju, ka jam tokio reiktu padaryti ar pazadeti kad as sutikciau leisti maziukui vaziuoti.. Ogi nieko, nes be manes mazius niekur nevaziuos!! Jis "staugia" kad yra tevas. Bet as nenusileidziu kad esu mama ir turiu didesiu teisiu nuspresti. As isnesiojau, as pagimdziau, as maitinau, as diena nakti bunu salia ir kokia tevas, kuris grizes is darbo tik pamiluoja kelias minutes ir labanakt pries miega pasako, teise turi be mano sutikimo atplesti nuo manes kudiki kuriam siuo metu as esu reikalingiausia!
O dar jis sako "jei neisleidi manes su maziuku tada tu vaziuok kartu". Neturiu ko as ten vaziuoti! Suprantu kad seneliai nekalti del to kas tarp musu vyksta ir kad nori pamatyt anuka, bet ne dabar...
Papildyta:
Taip vaziuosiu, tikrai vaziuosiu
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 16, 12:33)
aciu tau uz palaikyma
tikrai seima ir man labai padetu, per ilgai jau jauciuosi viena, be jokios "apsaugos".. Vaiko tevas bijo mano tevo, ir todel kad tevas yra toli jis daro ka nori. Butu tevai cia tai butu visai kita kalba, butu nervu ne tiek istampyta.. Bet juk nebusiu as mazvaike ir nesisauksiu tavu cia atvaziuot, jie ir taip labai uzsieme ir turi savu rupesciu..
Jis zino apie ta kelione ir buvo pareiskes kad nesutiks nieko pasirasyt kad leistu man su maziuku pas tevus nuvaziuot, bet as issiaiskinau kad nebereikia abieju tevu suitikimo, uztenka but su vienu is tevu kad butu galima kur keliaut. ..
tikrai seima ir man labai padetu, per ilgai jau jauciuosi viena, be jokios "apsaugos".. Vaiko tevas bijo mano tevo, ir todel kad tevas yra toli jis daro ka nori. Butu tevai cia tai butu visai kita kalba, butu nervu ne tiek istampyta.. Bet juk nebusiu as mazvaike ir nesisauksiu tavu cia atvaziuot, jie ir taip labai uzsieme ir turi savu rupesciu..
Jis zino apie ta kelione ir buvo pareiskes kad nesutiks nieko pasirasyt kad leistu man su maziuku pas tevus nuvaziuot, bet as issiaiskinau kad nebereikia abieju tevu suitikimo, uztenka but su vienu is tevu kad butu galima kur keliaut. ..
Visiškai tave suprantu,mano jau virš metų,bet be jo miegoti man butu košmaras.
Labutis UgDo*Wow
Papasakok kaip Tau sekasi? Kaip jautiesi?
Papasakok kaip Tau sekasi? Kaip jautiesi?
Perskaičiau visą temą ir galiu pasakyti, kad esi be galo stipri moteris
. Pamatysi kaip viskas bus gerai
.
QUOTE(saulytej @ 2009 11 19, 14:49)
Labutis saulytej ir visoms..
Kaip man sekasi.. Vakar blogai.. Siandien tik truputi geriau. Vakar vyras panaudojo pries mane prievarta
Poto atsiprasinejimai kad nesusitvarde, kad manes geidzia kiekviena akimirka, kad be mano kuno jis neistvers ir bla bla bla... Isvijau is namu.. Siandien pasiuliau draugei kuri iesko nuomos apsigyventi pas mane, nors nenoriu pasaliniu zmoniu. Ji labai apsidziauge. O ir as dziaugiuosi nes ji po nauju metu ji iskeliaus i uzsieni tai cia pagyvens tik pora menesiu, per ta laika bent tikrai saugesne jausiuos..
Buvau dar snd susitikusi zu zmogumi kuris mane isklause, kuriam issikalbejau. Tad jauciuosi geriau.. Kaip as noriu kad visas sis kosmaras greiciau baigtusi
Mieloji, suprantu, kaip tai klaiku
prievarta yra baisiausia, ką galipatirti iš žmogaus, kurį kažkada mylėjai,kuris yra tavo vaikučio tėvas
tačiau... kita vertus, tas žmogus (tavo vyru jo pavadinti nebeapsiverčia liežuvis
) palengvino tau apsisprendimo kelią - netikiu, kad dar kada nors norėtum jam atleisti,priimti atgal ir pratęsti bendrą gyvenimą...
tačiau... kita vertus, tas žmogus (tavo vyru jo pavadinti nebeapsiverčia liežuvis
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 19, 18:53)
Labutis saulytej ir visoms..
Kaip man sekasi.. Vakar blogai.. Siandien tik truputi geriau. Vakar vyras panaudojo pries mane prievarta
Viskas taip greit prasidejo ir baigesi.. Nespejau susigaudyt. Bandziau gintis bet neisejo. Tik poto pagalvojau kad galejau elgtis taip ar taip...
Jauciuosi slykciai
Poto atsiprasinejimai kad nesusitvarde, kad manes geidzia kiekviena akimirka, kad be mano kuno jis neistvers ir bla bla bla... Isvijau is namu.. Siandien pasiuliau draugei kuri iesko nuomos apsigyventi pas mane, nors nenoriu pasaliniu zmoniu. Ji labai apsidziauge. O ir as dziaugiuosi nes ji po nauju metu ji iskeliaus i uzsieni tai cia pagyvens tik pora menesiu, per ta laika bent tikrai saugesne jausiuos..
Buvau dar snd susitikusi zu zmogumi kuris mane isklause, kuriam issikalbejau. Tad jauciuosi geriau.. Kaip as noriu kad visas sis kosmaras greiciau baigtusi
Nu ot šlikštynė