QUOTE(julem @ 2009 11 20, 01:39)
siaubas, tai jau rimta, rimtai isprievartavo?????

kosmaras,laikykites
tik jau tas issikalbejimas man..., o ne buvusiam draugui issiliejot, nes nereikia dabar jokiu buvusiuju
Mazylis visa diena buvo nervuotas ir irzlus, beveik nemiegojo. Tai kai atejo laikas jam liuliu labai sunkiai migdziau. As supavau, jis supavo, o tas vis reke.. Po geros valandeles pavarges nuo verkimo uzmigo. Paguldziau i lovyte ir pradejau vaiksciot pirstuku galiukais kad nepazadinciau.. Pasakiau kad jis galetu vaziuot namo.. Tas ir pradejo kabinetis. Stumdziausi, verkiau.. Maldavau kad man nieko nedarytu.. O jis vis kartojo kad jam manes labai reikia. Negalejau rekti. Mazylis buvo tik ka uzmiges, o ir gyvenu nuosavam name, nieks man nebutu padejes.. Kai prasidejo.. As tiesiog nusedau.. ziurejau i viena kampa ir verkiau.. Galvojau kad tik greiciau baigtu.. Blam galejau pasielgti ir kitaip

Man is kitos puses netgi lengviau pasidare, nes as drasiai galiu jam rezti i akis.. Nesvarbu ar prie draugu, ar prie jo artimuju.. Jis tai padare ir taip lengvai as sito jam neatleisiu..
As issipasakojau ne buvusiam ar dar kazkam, as issipasakojau socialiniam darbuotojui kuris tuo paciu yra ir draugas. Man palengvejo..
rytoj atvaziuoja jo tevai, seniai jau mate anuka. Bet as taip nenoriu su jais bendraut. Sake kad bus neilgai.. Tikiuosi..