Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mes, Moterys, paliekam vyrus..

Džiaugiuos, kad tokių merginų kaip Tu yra. Tu šaunuolė - drąsi, stipri, protinga ir teisi - visi poelgiai suprantami, situacija pažįstama.

Didžiausios Tau sėkmės ir laimės - tikrai tikrai tikrai esi to verta.

Ir vyk šitą urodą iš namų ir iš širdies kuo greičiau. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
nu ką reiškia prievarta? ar buvo vaikas šalia - tuomet suprasčiau. ką reiškia, jei būtum tikrai gynusis, ar nenorėjei mėlynių ant veido? kažkaip man įdomiai viskas skamba... nepykit, bet jau tos moterys taip jau greit nusileidžia...po to tik ir skaitai, kaip jau nnn metų ar mėnesių buvo baisu su vyru, bet oops pastojau, neplanavau, bet vistiek grūdu jį lauk. tai ką nėr kito kambario, leidžiama atlikt viską, juk...atsiprašau...per dvi minutes jis ten nebaigs. tai tuomet kur rankos ir kojos pas moteriškę....negalvok kad puolu tave, taip pikta tieisog p[asidarė, jau tokios mes kempinės kempinėlės aneee? nu nebent du metrai ir 150kg tavo ex vyrui...
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 11 20, 07:46)
nu ką reiškia prievarta? ar buvo vaikas šalia - tuomet suprasčiau. ką reiškia, jei būtum tikrai gynusis, ar nenorėjei mėlynių ant veido? kažkaip man įdomiai viskas skamba... nepykit, bet jau tos moterys taip jau greit nusileidžia...po to tik ir skaitai, kaip jau nnn metų ar mėnesių buvo baisu su vyru, bet oops pastojau, neplanavau, bet vistiek grūdu jį lauk. tai ką nėr kito kambario, leidžiama atlikt viską, juk...atsiprašau...per dvi minutes jis ten nebaigs. tai tuomet kur rankos ir kojos pas moteriškę....negalvok kad puolu tave, taip pikta tieisog p[asidarė, jau tokios mes kempinės kempinėlės aneee? nu nebent du metrai ir 150kg tavo ex vyrui...

ar jūs suvokiate, kad vaikas - dar tik kūdikis, neturintis metų? jis neateis pažiūrėti, kodėl tėtis skriaudžia mamą kitame kambaryje. Jis nepasakys: Tėti, ką darai? neskriausk mamos...

ar esat kada atsidūrusi prievartos situacijoje? ar esate užpulta žmogaus, kuriuo daugelį metų pasitikėjai, su kuriuo auginai vaiką? ar esate buvusi tokiame šoke, kad rankas kojas atima iš netikėtumo ir siaubo?

niekada nesmerkite prievartos aukos. netiesa, kad tik auka gimdo budelį. Budelis susiranda sau auką.
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2009 11 20, 01:39)
siaubas, tai jau rimta, rimtai isprievartavo????? blink.gif kosmaras,laikykites 4u.gif
tik jau tas issikalbejimas man..., o ne buvusiam draugui issiliejot, nes nereikia dabar jokiu buvusiuju

Mazylis visa diena buvo nervuotas ir irzlus, beveik nemiegojo. Tai kai atejo laikas jam liuliu labai sunkiai migdziau. As supavau, jis supavo, o tas vis reke.. Po geros valandeles pavarges nuo verkimo uzmigo. Paguldziau i lovyte ir pradejau vaiksciot pirstuku galiukais kad nepazadinciau.. Pasakiau kad jis galetu vaziuot namo.. Tas ir pradejo kabinetis. Stumdziausi, verkiau.. Maldavau kad man nieko nedarytu.. O jis vis kartojo kad jam manes labai reikia. Negalejau rekti. Mazylis buvo tik ka uzmiges, o ir gyvenu nuosavam name, nieks man nebutu padejes.. Kai prasidejo.. As tiesiog nusedau.. ziurejau i viena kampa ir verkiau.. Galvojau kad tik greiciau baigtu.. Blam galejau pasielgti ir kitaip verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Man is kitos puses netgi lengviau pasidare, nes as drasiai galiu jam rezti i akis.. Nesvarbu ar prie draugu, ar prie jo artimuju.. Jis tai padare ir taip lengvai as sito jam neatleisiu..

As issipasakojau ne buvusiam ar dar kazkam, as issipasakojau socialiniam darbuotojui kuris tuo paciu yra ir draugas. Man palengvejo..

rytoj atvaziuoja jo tevai, seniai jau mate anuka. Bet as taip nenoriu su jais bendraut. Sake kad bus neilgai.. Tikiuosi..

Atsakyti
tada nera jokio pateisinimo jam, Jusu bejegiskuma suprantu, tuo momentu pasimeti, protas neveikia. Slykstus jausmas lydes ilgai, bet nebus abejoneniu daugiau, pats padejo taska
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2009 11 20, 03:56)
Tiesiog nesijausk ,kad esi viena  friends.gif

Aciu Tau, aciu kitoms mergytems. As cia issikalbu, parasau kaip jauciuosi, ka manau, ka planuoju.. As cia issipasakoju. Ir man tikrai nuo to lengviau. Dar yra vienas kitas zmogutis kuris zino visa situacija ir palaiko. ACIU is didziosios raides Jums 4u.gif
Atsakyti
Senai čia bebuvau. Siaubas blink.gif . Iš kito spusės galiu pasakyti, nors ir labai baisu buvo, bet dabar tikrai jau net tokių minčių neturėsi, kad padarei klaidą. Ir siūlyčiau jo tėvams, jei jie sakys koks sūnelis geras, o tu ragana, pasakyti kas atsitiko. Gal ir labai žiauriai ir pasalūniškai skambės, bet galima sužaisti tuo: maždaug, taip tai gal dar ir būčiau atleidus, bet po šito viskas. Taškas. Bijau net vaiką palikti. Gal tada tave nustos terorizuoti?
Laikykis, stiprybės tau 4u.gif Greičiau tos kūčios ateitų, tai bent gal pailsėsi pas tėvus...
Atsakyti
neskubeciau sakyti tevams, gal tik jei labai spaus, ar kaltins, nes ne tevai kalti, kad zmogus toks, o jiems ir taip skaudu. Ir su anukeliu pasimatyt butinai reikia leisti, kad ir kaip skaudu, tie zmones cia niekuo deti.
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2009 11 20, 11:58)
neskubeciau sakyti tevams, gal tik jei labai spaus, ar kaltins, nes ne tevai kalti, kad zmogus toks, o jiems ir taip skaudu. Ir su anukeliu pasimatyt butinai reikia leisti, kad ir kaip skaudu, tie zmones cia niekuo deti.

Taip, tegul atvažiuoja į svečius ir matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 11 20, 11:07)
Taip,  tegul atvažiuoja į svečius ir matosi smile.gif

taip ir sakau, juk planuoja atvaziuot, tai ir tegul.
Atsakyti
Dabar as isvis sumisusi... unsure.gif unsure.gif unsure.gif Skambino "mielasis", tipo ko tokia pikta, ko nesikalbi.. Pasakiau kad atsiknistu, kad neatleisiu ka padare o tas pareiske: "Juk as atsiprasiau" doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Pasakiau jam kad tai lygiai tas pats kaip ir trenkt zmogui i veida ir pasakyt: "oj as atsiprasau" ir jis pradejo beleka malti, kad as dabar pamatysiu kas bus, pamatysiu kas nutiks. Kad tureciau bijot?? Ko bijot? As jau nebegaliu verysad.gif verysad.gif verysad.gif As tikrai pradedu bijoti unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
padare nusikaltima ir atsiprase, nu saunuolis, siaip jau sedima uz tokius dalykus.
Zinoma nejauku ir baugu, bet tu grasinimu dar oooi bus. Gerai butu Jums isvaziuoti pas tevelius kol aprims.
Atsakyti