UgDo*Wow,
ar buvo uošviai? Kaip sekėsi?
QUOTE(Vilusa @ 2009 11 23, 11:51)
Sveikute, buvo tik anyta. Pora val skyre tik maziukui. Su juo zaide. Bendravo. Net nepaklause nieko manes. Gal vyras taip suorgazinavo kad nesikalbetu.. Tai ir nelindau. Buvau nuosaly, tvarkiausi, stebejau..
Dabar kazkas manyje darosi, kazkas neduoda ramybes, naktimis blogai miegu.. Tai kas nutiko su vyru man buvo baisu ir bjauru bet jis ne kiek taip nesijaucia. Gal pati as kalta kad taip leidausi su manim elgtis ir jam cia nieko neiprasto...
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 23, 10:43)
... Gal pati as kalta kad taip leidausi su manim elgtis ir jam cia nieko neiprasto...
Tik nesileis, kad tave imtų graužti kaltės jausmas
Dabar - tu jau bandai susirasti savajį AŠ, jei tik pasiduosi "kaltei" - taip ir pragyvensi likusį gyvenimą kaip "auka"...
...........
nors, kaip rašiau, daugybė moterų gyvena aukos gyvenimą, ir jaučiasi laimingos... tau dabar reikia apsispręsti - tu TO nori, ar ne... Jei nenori būti auka - pirmyn, nepasiduok
QUOTE(Vilusa @ 2009 11 23, 15:36)
nors, kaip rašiau, daugybė moterų gyvena aukos gyvenimą, ir jaučiasi laimingos... tau dabar reikia apsispręsti - tu TO nori, ar ne... Jei nenori būti auka - pirmyn, nepasiduok
Mieloji, as to tikrai nenoriu.. Siandien lyg gera zinia isgirdau, o gal ji klaidinga, bet sklinda kalbos kad "manasis" turi drauge
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 23, 16:29)
Mieloji, as to tikrai nenoriu.. Siandien lyg gera zinia isgirdau, o gal ji klaidinga, bet sklinda kalbos kad "manasis" turi drauge
Jei tai tiesa, tai gal tikrai viskas greit baigsis 
na va, tada jau tikrai aistros aprimtu, bet jei turetu, ar taip verztusi pas Jus
QUOTE(julem @ 2009 11 23, 18:47)
Bet ji gali buti tik atsargine, jei su manim nieko nepavyks, tada tures kita.. Na bet ka mes zinom, gali butu bet kaip. Jei tikrai turi anksciau ar veliau suzinosim. As dar pakentesiu daugiau nei tris savaites ir tada galesiu dziaugtis kelione pas tevus
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 23, 17:29)
Va čia tai būtų labai geras dalykas
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 23, 16:29)
tikrai nebloga žinia
Sveikos mergaites
sergu dabar as labai, tai tik trumpam prisedau cia. Del tariamos "mielojo" drauges dar nieko negirdejau daugiau bet turiu kitokiu faktu kad jis bando susisiekti su buvusiaja, su kuria isdraugavo 7 metus pries pradedamas su manimi. Ji tai Ispanijoj gyvena. Tai jis visokiais budais bando gaut jos kontaktus. Labai man keista nes ji paliko ji del to, kad jis buvo neistikimas jai, ir ji nuo to laiko pradejo nekesti vyru ir pakeite orientacija. Ji prasidejo su moterimis ir kiek zinau jau ilga laika turi istikima drauge.. Zodziu, kuo toliau, tuo labiau vyrelio poelgiai mane stebina..
sergu dabar as labai, tai tik trumpam prisedau cia. Del tariamos "mielojo" drauges dar nieko negirdejau daugiau bet turiu kitokiu faktu kad jis bando susisiekti su buvusiaja, su kuria isdraugavo 7 metus pries pradedamas su manimi. Ji tai Ispanijoj gyvena. Tai jis visokiais budais bando gaut jos kontaktus. Labai man keista nes ji paliko ji del to, kad jis buvo neistikimas jai, ir ji nuo to laiko pradejo nekesti vyru ir pakeite orientacija. Ji prasidejo su moterimis ir kiek zinau jau ilga laika turi istikima drauge.. Zodziu, kuo toliau, tuo labiau vyrelio poelgiai mane stebina..
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 25, 16:08)
Sveikos mergaites
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 25, 15:08)
Sveikos mergaites
Labai man keista nes ji paliko ji del to, kad jis buvo neistikimas jai, ir ji nuo to laiko pradejo nekesti vyru.
Labai man keista nes ji paliko ji del to, kad jis buvo neistikimas jai, ir ji nuo to laiko pradejo nekesti vyru.
neistikimas su tavim