Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mes, Moterys, paliekam vyrus..

UgDo*Wow,
ar buvo uošviai? Kaip sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 11 23, 11:51)
UgDo*Wow,
ar buvo uošviai? Kaip sekėsi?

Sveikute, buvo tik anyta. Pora val skyre tik maziukui. Su juo zaide. Bendravo. Net nepaklause nieko manes. Gal vyras taip suorgazinavo kad nesikalbetu.. Tai ir nelindau. Buvau nuosaly, tvarkiausi, stebejau..
Dabar kazkas manyje darosi, kazkas neduoda ramybes, naktimis blogai miegu.. Tai kas nutiko su vyru man buvo baisu ir bjauru bet jis ne kiek taip nesijaucia. Gal pati as kalta kad taip leidausi su manim elgtis ir jam cia nieko neiprasto...
Atsakyti
Palieki ir stengies toliau gyventi, juk tu vyru, pagal statistika, iki 40 metu vis dar daugiau Lietuvoje negu moteru. Todel palikit vietos ir meiluziui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 23, 10:43)
... Gal pati as kalta kad taip leidausi su manim elgtis ir jam cia nieko neiprasto...

Tik nesileis, kad tave imtų graužti kaltės jausmas schmoll.gif
Dabar - tu jau bandai susirasti savajį AŠ, jei tik pasiduosi "kaltei" - taip ir pragyvensi likusį gyvenimą kaip "auka"...
...........
nors, kaip rašiau, daugybė moterų gyvena aukos gyvenimą, ir jaučiasi laimingos... tau dabar reikia apsispręsti - tu TO nori, ar ne... Jei nenori būti auka - pirmyn, nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 11 23, 15:36)
nors, kaip rašiau, daugybė moterų gyvena aukos gyvenimą, ir jaučiasi laimingos... tau dabar reikia apsispręsti - tu TO nori, ar ne... Jei nenori būti auka - pirmyn, nepasiduok 4u.gif

Mieloji, as to tikrai nenoriu.. Siandien lyg gera zinia isgirdau, o gal ji klaidinga, bet sklinda kalbos kad "manasis" turi drauge smile.gif Jei tai tiesa, tai gal tikrai viskas greit baigsis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 23, 16:29)
Mieloji, as to tikrai nenoriu.. Siandien lyg gera zinia isgirdau, o gal ji klaidinga, bet sklinda kalbos kad "manasis" turi drauge  smile.gif  Jei tai tiesa, tai gal tikrai viskas greit baigsis  4u.gif

na va, tada jau tikrai aistros aprimtu, bet jei turetu, ar taip verztusi pas Jus g.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2009 11 23, 18:47)
na va, tada jau tikrai aistros aprimtu, bet jei turetu, ar taip verztusi pas Jus g.gif

Bet ji gali buti tik atsargine, jei su manim nieko nepavyks, tada tures kita.. Na bet ka mes zinom, gali butu bet kaip. Jei tikrai turi anksciau ar veliau suzinosim. As dar pakentesiu daugiau nei tris savaites ir tada galesiu dziaugtis kelione pas tevus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 23, 17:29)
Mieloji, as to tikrai nenoriu.. Siandien lyg gera zinia isgirdau, o gal ji klaidinga, bet sklinda kalbos kad "manasis" turi drauge  smile.gif  Jei tai tiesa, tai gal tikrai viskas greit baigsis  4u.gif

Va čia tai būtų labai geras dalykas bigsmile.gif Turėtų kur savo energiją panaudoti, gal normaliau elgtūsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 23, 16:29)

tikrai nebloga žinia bigsmile.gif tai paaiškintų ir tą išpuolį prieš tave... ir anytos nesikišimą kai buvo atvykusi, jei ji ką žino ar numano...

Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

sergu dabar as labai, tai tik trumpam prisedau cia. Del tariamos "mielojo" drauges dar nieko negirdejau daugiau bet turiu kitokiu faktu kad jis bando susisiekti su buvusiaja, su kuria isdraugavo 7 metus pries pradedamas su manimi. Ji tai Ispanijoj gyvena. Tai jis visokiais budais bando gaut jos kontaktus. Labai man keista nes ji paliko ji del to, kad jis buvo neistikimas jai, ir ji nuo to laiko pradejo nekesti vyru ir pakeite orientacija. Ji prasidejo su moterimis ir kiek zinau jau ilga laika turi istikima drauge.. Zodziu, kuo toliau, tuo labiau vyrelio poelgiai mane stebina..
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 25, 16:08)
Sveikos mergaites  smile.gif

sergu dabar as labai, tai tik trumpam prisedau cia. Del tariamos "mielojo" drauges dar nieko negirdejau daugiau bet turiu kitokiu faktu kad jis bando susisiekti su buvusiaja, su kuria isdraugavo 7 metus pries pradedamas su manimi. Ji tai Ispanijoj gyvena. Tai jis visokiais budais bando gaut jos kontaktus. Labai man keista nes ji paliko ji del to, kad jis buvo neistikimas jai, ir ji nuo to laiko pradejo nekesti vyru ir pakeite orientacija. Ji prasidejo su moterimis ir kiek zinau jau ilga laika turi istikima drauge.. Zodziu, kuo toliau, tuo labiau vyrelio poelgiai mane stebina..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkoks kvaitulys rolleyes.gif griebiasi siaudo...beviltiskas man jis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 25, 15:08)
Sveikos mergaites  smile.gif

Labai man keista nes ji paliko ji del to, kad jis buvo neistikimas jai, ir ji nuo to laiko pradejo nekesti vyru.

neistikimas su tavim
Atsakyti